Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΟΥΡΚΙΑ 2019

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα: Γενικά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Τουρκία αφού έχει να αντιμετωπίσει την τρέλα του Σουλτάνου, γεωφυσικά φαινόμενα και τραπεζική δυσπραγία. Αυτό θα τον αναγκάσει να επιτεθεί προκειμένου να σύρει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων την Ελλάδα και όχι μόνο. Η χρονιά είναι τρομερά δύσκολη αφού η Τουρκία θα βρεθεί σε Nατοΐκό δίλημμα… Να στραφεί ενάντια στην Ρωσία ή να την πνίξει οικονομικά η Αμερική.

Η Τουρκία μπαίνει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο αφού έχει να αντιμετωπίσει την φιλοδοξία και το ονειρεμένο επεκτατισμό του Ερντογάν. Μιας και τα «σύνορα της καρδιάς του» μπορεί να φτάνουν μέχρι τον πλανήτη Άρη αλλά καλό θα είναι να προσέχει λίγο…
Η χρονιά αυτή για την Τουρκία έχει πολλά μηνύματα και ένα εξ αυτών λέγεται «τουρκική λίρα». Εκεί αλλά και στην ισορροπία μεταξύ Ρωσίας, ΗΠΑ και Ευρώπης θα παιχτεί το παιχνίδι.
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με Άρη που σημειοδοτεί πως η «επίθεση» της Τουρκίας θα μετατραπεί σε «άμυνα» δείχνει πως οι «άλλοι» τρίτοι καθιστούν τη δύναμή τους αισθητή ή αποτελούν οι ίδιοι αντικείμενο, με την έννοια της δύναμης του κράτους.
Ακολουθώντας τον δρόμο προς την ηγεσία και την πρωτιά αλλά μέσα από βίαια γεγονότα. Η χώρα όμως θα έχει πρόβλημα από λανθασμένες εκτιμήσεις. Οργή της χώρας εναντίων φίλων και…γειτόνων.
Στενοχώρια η οποία αποκομίζεται από αίσθηση κατωτερότητας. Απώλεια εργασίας – επιχειρηματικές απώλειες. Τα υπάρχοντα μυστικά. Αυτός που είναι θλιμμένος, άρρωστος ή πενθεί κάτι. Χάνοντας παντελώς το νόημα για ύπαρξη και ζωή. Κακίες. Έχοντας την αίσθηση πως είναι κακότυχος ή «γκαντέμης». Ο εγκληματίας. Ο μισάνθρωπος. Μυστικές συμφωνίες. Η στιγμή ενός εγκλήματος. Επάγγελμα που συναναστρέφεται με μη χαρούμενα άτομα. Η ώρα της ατίμωσης και υποδηλώνει έλλειψη αποδοχής από τους άλλους. Οι υπάρχουσες συνθήκες (*κατά κάποιο τρόπο ευνοϊκές) αρχίζουν και ξεφτίζουν και μετατρέπονται σε εξαιρετικά δυσοίωνες. Στα οικονομικά έρχεται μια γενική και εκτεταμένη κρίση η οποία δημιουργεί τις συνθήκες για μια τεράστια καταστροφή. Είναι μια χρονιά ακατάλληλη ως προς την επίτευξη στόχων.
Αίσθηση της εγκατάλειψης και θα περάσει (*ο Πρόεδρος) δύσκολες ώρες. Στα μεγάλα αστικά κέντρα και πόλεις θα υπάρξουν μπαράζ από τρομοκρατικές ενέργειες. Ο «σουλτάνος» θα αψηφήσει συμμαχίες, όρους και «υποδείξεις» και θα επιτεθεί από θαλάσσης υπό την μορφή «απόβασης» σε κάποιο έδαφος ή θα θελήσει να υφαρπάξει κανένα θαλάσσιο οικόπεδο. Προβλήματα με γεωφυσικά φαινόμενα, με το σιδηροδρομικό δίκτυο και παραλύσεις από τοξικά αέρια.
Έλλειψη συναίσθησης των πράξεων και εξαπάτηση μιας «επανάστασης» και «μυστικές συμφωνίες». Η κυβέρνηση θα εξαπατήσει τον λαό ενώ θα υπάρξει σκάνδαλο στην οικογένεια του Προέδρου.
Προβλήματα από γυναίκες που ξέρουν πώς να χειριστούν όπλα….
Karl Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια