Προβλέψεις Στ. Πλουμιστού για το 2019

Το 2019 είναι μια χρονιά με πολλές αλλαγές σε πολλά επίπεδα για την Ελλάδα η οποία θα βιώνει ανά τρίμηνο αλλαγές.

Τα γεγονότα του 2019
 • Το 2019 οι φυσικές καταστροφές θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην Ελλάδα και θα προκαλέσουν εκτεταμένες καταστροφές και πιθανόν θύματα.
 • Έρχονται στο προσκήνιο δραστηριότητες που αφορούν την επιμόρφωση, καλλιέργεια και νοητική - πνευματική διεύρυνση, καθώς οτιδήποτε σχετικό πριμοδοτείται.
 • Αναμένονται καινούριες ιδέες με πνευματικό, θρησκευτικό, νομικό έρεισμα που μπορεί να αναδιαμορφώσουν τομείς της ζωής μας.
 • Έρχεται η ανάγκη να ενταχθούμε σε ομάδες με τη χροιά οικογένειας, είτε δημιουργώντας δεσμούς εξ αγχιστείας, είτε ερχόμενοι σε επαφή με άτομα ίδιας νοοτροπίας, είτε με ελαφρά πίεση να εντοπίσουμε τις κοινές συνιστώσες σε συναναστροφή με άτομα τελείως διαφορετικής νοοτροπίας, εθνικότητας, χαρακτήρα.
 • Αναμένονται κατηγορίες σε πολιτικό προσωπικό για «κατάχρηση εξουσίας», η ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά και στον χώρο της Δικαιοσύνης για την εξάρθρωση κυκλωμάτων που λυμαίνονται τον χώρο.
 • Θα ξεκινήσει συζήτηση για ριζική αναμόρφωση της Παιδείας, η διόρθωση λαθών.... Αλλά και στον χώρο της Δικαιοσύνης θα αλλάξουν πολλά.
 • Το 2019 είναι η χρονιά των εκλογών.
Το 2019 εισέρχεται με ακραία καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα και υποσχέσεις για την παγκόσμια οικονομία ότι θα πάει καλύτερα και ότι η ασφάλεια έχει επανέλθει. Μακάρι να ήταν έτσι.
Όπως έχω αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, το 2019 εντάσσεται μέσα στις 800 μέρες πλασματικής ευημερίας. Όταν φουσκώνεις ένα μπαλόνι αντέχει μέχρι ενός ορίου. Όταν το φουσκώσεις περισσότερο θα σπάσει. Κάπως έτσι συμβαίνει μέσα στο 2019. Το μπαλόνι φουσκώνει και υπάρχει φόβος να σκάσει προς το τέλος του χρόνου...!! Δεν χρειάζεται να γίνετε νευρικοί, υστερικοί και φοβικοί. Είναι σοφόν να πράξετε με ηρεμία και ωριμότητα και να μεριμνήσετε για το μέλλον σας απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από εθιστικές υλιστικές συνήθειες. Τα χρόνια της δανεικής ευτυχίας τελείωσαν και πρέπει να προσαρμοστούμε στα χρόνια της συνέπειας των επιλογών μας και το 2019 είναι το πρώτο σκαλοπάτι προς αυτή την πορεία η οποία είναι δύσκολη.
Οι εναλλαγές στην ανασφάλεια και στην αστάθεια θα υπάρχουν σταθερά μέχρι 22 Μαΐου, ενώ το καλοκαίρι θα βιώσουμε μια περίοδο μεγάλων ξεκαθαρισμάτων και απίστευτων μεταβολών σε καθεστώτα με το παλιό κατεστημένο, που θα φέρουν ανατροπές και στο πολιτικό επίπεδο. Το 2019 θα έχουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, πρόβλημα στη Θράκη και στα σύνορα με την Αλβανία.
Θα υπάρξουν υποχρεωτικές πολιτικές αλλαγές παγκοσμίου βεληνεκούς, αλλά και μεγάλοι αιφνιδιασμοί στη ζωή των πολιτών. Θα τεθεί πολλές φορές θέμα ασφάλειας το 2019. Πιστεύω ότι οι υπάρχοντες παγκοσμιοποιητές θα επιλέξουν να ναρκοθετήσουν τα θεμέλια της Ευρώπης με έντονες αντιπαραθέσεις. Ακόμα και ηγέτες άλλων κρατών (Πούτιν) θα προτιμήσουν τη διαίρεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οποίας η πορεία είναι ακραία και συντηρητική, ενώ η προσφυγική κρίση, δείχνει ότι η Ε.Ε. δεν έχει ενότητα και έτσι ο κίνδυνος του διχασμού είναι πλέον ορατός.
Από τις 22 Μαΐου 2019 η επιείκεια εξαφανίζεται και επιβάλλονται σκληρότερες νόμοι που έχουν σχέση με την χρηματική και την εξουσία. Θα υπάρξει ένα ολοκληρωτικό κράτος, το οποίο με τεχνολογικά μέσα, θα ελέγξει την ζωή των ανθρώπων με νέα τραπεζικά συστήματα και τελικά θα καταλήξει να καθίσει "ο κάθε επεξεργαστής στον πάγκο του".

Το ευρώ θα κινδυνεύσει στις αρχές του 2019 και στην Ελλάδα θα...
Δυστυχώς η φτωχοποίηση των Ελλήνων δεν θα σταματήσει το 2019, η οποία όπως έχω ξαναπεί θα συνεχίσει μέχρι το 2025. Οι Έλληνες θα αρχίζουν να δοκιμάζονται ψυχολογικά, βιολογικά και ακόμη συναισθηματικά μέχρι ο βιοπορισμός τους να γίνει αντιληπτό ότι πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα σκληρά δεδομένα. Ένα πρώτο σημάδι είναι όταν θα ψελλίσουν για παράλληλο νόμισμα και σε ισοτιμία με το δολάριο πλέον και όχι με το ευρώ… αυτή είναι η στιγμή για την αντίστροφη μέτρηση προς εκλογές και με πρωθυπουργό που πρέπει να είναι ευρωσκεπτικιστής...
Το 2019 είναι η χρονιά που μπαίνει το θεμέλιο για να εμφανιστεί ένας νέος ηγέτης μέχρι το 2021... Στην Ελλάδα η "οικονομική και πολιτική κατρακύλα" αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, έως ότου περί το 2021, θα εγκατασταθεί ένα νέο καθεστώς με τον επερχόμενο ηγέτη, που έχω μιλήσει γι αυτόν...

Η δυσκολίες από το 1 (μηδαμινές) έως το 10 (μεγάλες) που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο:
Ιανουάριος - 10
Φεβρουάριος - 8
Μάρτιος - 9
Απρίλιος - 6
Μάιος - 9
Ιούνιος - 7
Ιούλιος - 10
Αύγουστος - 9
Σεπτέμβριος - 7
Οκτώβριος - 6
Νοέμβριος - 9
Δεκέμβριος - 10

Τα πρόσωπα που θα συζητηθούν το 2019 είναι:
Α, Ρέμος γιατί η επιτυχία χτυπάει την πόρτα του...
Ε. Μελέτη γιατί μετά τα μεσάνυχτα θα είναι η αληθινή παρέα...
Γ. Λιάγκας για την προσωπική του ζωή και την αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο...
Κ. Καινούργιου για την σχέση της και την εκπομπή της που θα γίνουν αλλαγές...
Ζ. Κουτσελίνη για την επικράτηση της στην τηλεθέαση...
Ε. Στάη για την πολιτική εκπομπή που θα κάνει και των ανακοινώσεων που θα γίνουν σε αυτή...
Κ. Αργυρός για την νέα επιτυχία του αλλά και του ειδυλλίου του...
Ν. Μουτσινάς για την παρέα που μας κάνει τα μεσημέρια από την εκπομπή του...
Ν. Γερμανού για την νέα της ασχολία...
Ε. Τσολάκη για την αλλαγή που θα φέρει νέα δεδομένα..
Θ. Φέρρης για τα τραγούδια του αλλά κυρίως για την επικοινωνία του με τον κόσμο...
Α. Κανάκης για την νέα του δραστηριότητα ή την νέα εκπομπή του...
Γ. Παπαδάκης γιατί είναι ο αγαπημένος της καρδιάς μας και ανησυχούμε για τις ευαισθησίες της υγείας του...
Κ. Ζαρίφη γιατί η εκπομπή που θα παρουσιάσει θα μας κάνει να κολλήσουμε μαζί της...
Μ. Μπακοδήμου γιατί έρχεται με νέα δεδομένα στους δέκτες μας...
Γ. Αγγελόπουλος για το βιβλίο του και για ένα "τολμηρό" επεισόδιο
Σ. Χρηστίδου γιατί θα την δούμε να κάνει την εκπομπή που πάντα ήθελε...
Θα ακούσουμε επίσης για τους... Ν. Ευαγγελάτο, Α. Αλμπάνη, Γ. Βλάχο, Πάολα, Π. Κιάμο, Χ, Ρώμα, Α. Συσσοβίτη, Στ. Μιχαήλ, Δ. Κουρούμπαλη, Α. Γκλέτσο, Δ. Βανδή.

Σας υπενθυμίζω την 5ετια των αλλαγών
Οι προειδοποιήσεις για το τι έρχεται σε παγκόσμιο επίπεδο, τις έχω αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, γι αυτό σας προτρέπω να διαβάσετε τις προβλέψεις μου ΕΔΩ , ειδικά για τον τρίτο ενεργειακό κύκλο που θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου του 2019 και κλείνει στις 22 Μαΐου του 2020, όπου από εκεί και μετά θα έχουμε μια πολύ διαφορετική τροπή των γεγονότων αφού οι γεωπολιτικές ισορροπίες αλλάζουν εντελώς και ενδεχομένως ολοκληρωτικά:
 • Πρώτος χρόνος - 22 Μαΐου 2018 έως 22 Μαΐου 2019 . .. παγκόσμιες οικονομικές αναταραχές, η Ιταλία θα ζήσει τα χειρότερα ... [πιθανόν παράλληλο νόμισμα για την Ελλάδα]
 • Δεύτερος χρόνος 22 Μαΐου 2019 έως 22 Μαΐου 2020 ... γεωπολιτικές εξελίξεις [συρράξεις]
 • Τρίτος χρόνος 22 Μαΐου 2020 έως 22 Μαΐου 2021 ... νέα εποχή διαμορφώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πολλές αλλαγές ακόμη και στα οικονομικά για την Ελλάδα.
 • Τέταρτος χρόνος 22 Μαΐου 2021 έως 22 Μαΐου 2022 ... η εφαρμογή των νέων δεδομένων [Υπάρχει η πιθανότητα η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2021]
 • Πέμπτος χρόνος 22 Μαΐου 2022 έως 22 Μαΐου 2023 ... δεν ήρθε η ώρα για έναν παγκόσμιο ηγέτη, η την κοινή νομισματική ένωση;
Η μεταφυσική προσέγγιση για το 2019
Έχω αναφέρει κατά επανάληψη ότι η Ελλάδα έχει μια "θεϊκή" προστασία, όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Δυστυχώς οι άνθρωποι που είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω εγωϊστικής ισχυρογνωμοσύνης επιλέξουν το δρόμο της δικής τους πορείας (χαμηλής δόνησης) θα βρεθούν στο μέσο μεγάλης καταιγίδας τελείως απροστάτευτοι (από τις 22 Μαΐου 2019). Ο λόγος είναι ότι το στρατόπεδο του σκότους (οι επικυρίαρχοι) πλέον θα επιχειρήσει κλιμάκωση με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση των ανθρώπων για να εξυπηρετήσει τους δικούς του μη εξελικτικούς σκοπούς σε μια εποχή που η ανθρωπότητα ετοιμάζεται και είναι όπως είπαμε στο κατώφλι μιας μεγάλης συνειδησιακής αλλαγής. Είναι κάτι σαν ένα είδος τελικής αναμέτρησης (από τις 22 Μαΐου 2019 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2020) ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, αυτό του Φωτός και της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας και αυτό του σκότους και της πνευματικής υποβάθμισης.

Η ειρωνεία είναι ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν μπορούν να «κάνουν διαφορετικά» και αναπόφευκτα πρέπει να περάσουν τις δυσκολίες (συνέπειες της ασυνειδησίας τους), ενώ το όλο θέμα βρίσκεται στην ελεύθερη τους βούληση, που όμως δυστυχώς δεν είναι και τόσο συνειδητοί στον τρόπο με τον οποίο τη χρησιμοποιούν. Η λύση στην εγωϊστική ισχυρογνωμοσύνη είναι η Αγάπη. Και αυτή την Αγάπη, την κουβαλάμε μέσα μας από τότε που ο Δημιουργός μας, μας προίκισε με την θεία σπίθα της νόησης.
Μήπως ήρθε η ώρα να την απελευθερώσουμε;
Μήπως ήρθε η ώρα να δείξουμε τα πραγματικά συναισθήματα μας;
Μήπως ήρθε η ώρα να είμαστε αληθινοί;
www.ploumistos.com

Related Posts