Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Louis Vuitton’s Catogram Capsule Collection

Οι εικονογραφήσεις που διακοσμούν αυτή τη συλλογή απεικονίζουν τις αγαπημένες περσικές γάτες της Grace, την κολοκύθα και την κουβέρτα, καθώς και τον σκύλο του Nicolas Ghesquière, Léon.
Αν έχετε μια τρελή Cat Lady (με άφθονα μετρητά) στη ζωή σας, η τελευταία συλλογή της Louis Vuitton, η Catogram, σχεδιάστηκε από τον Nicolas Ghesquiere σε συνεργασία με τον εκδότη Vogue και την Grace Coddington .
Η ενδυμασία και τα αξεσουάρ συνδυάζουν το εικονικό στυλ και κομμάτια της Louis Vuitton με εικόνες των δύο αγαπημένων περσικών γάτων του Coddington και του σκύλου του Ghesquiere.
Η εμβληματική συντάκτης μόδας Grace Coddington έφερε το ιδιαίτερο της μάτι σε μια συλλογή από δερμάτινα είδη, αξεσουάρ, παπούτσια και έτοιμα ενδύματα, σχεδιασμένα μαζί με τον Nicolas Ghesquière και εμπνευσμένα από τη θρυλική αγάπη των ζώων.
Παρουσιάζοντας τη συλλογή Catogram της Louis Vuitton, μια συλλογή έτοιμη που ξεκίνησε στα καταστήματα στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια.
Σε όλη τη συλλογή, η δημιουργική γοητεία είναι παντρεμένη με την απαιτητική δεξιοτεχνία των
ateliers της Louis Vuitton: οι τσάντες είναι επενδυμένες με υπογεγραμμένο, εκτυπωμένο με ποντίκι καμβά και κάθε ετικέτα αποσκευών σχολαστικά άκρως βαμμένη.
Τα νέα Classics, όπως το Petite Malle ή το City Steamer, μαζί με τις εικονικές τσάντες, όπως το Speedy και το Neverfull, δίνουν μια νέα συστροφή.
Το κατάστημα Pop-Up της Νέας Υόρκης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια