Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κηρύττω διαγωνισμό κατάρας !!!

Οι κατάρες είναι ευχές που τις αφιερώνουμε συνήθως σε αυτούς που έχουμε μέσα στην καρδιά μας!

1. Να σου πέσει στο κεφάλι κεραμίδα!
2. Να σου ευχηθεί "Να ζήσεις" ο Μητσοτάκης!
3. Να πέσει όλο το σπίτι σου στο δεξί σου πόδι!
4. Άι στο κόρακα!
5. Άι στο διάολο!
6. Άντε κουρέψου... μωρή μπουρούχα!
7. να γίνεις EMO και να σε |\/|@|\/|Η$0Υ|\| οι gay... (είναι το χειρότερο που μπορείτε να ξεστομίσετε σε έναν κάγκουρα και σε έναν γκοθά)
8. Βρε άντε και χαιρέτα μας!
9. Άμε μου στον άνεμο!... (πιο sic έκφραση της φράσης αυτής είναι:.. ρε, άϊντε μου στον άνεμο!)
10. Να σου πάνε τα βάρδουλα λάβα!... (με λίγα λόγια ευχόμαστε στο "θύμα" να του πάει τέτοια μουργκάνα, που να του γίνει το σουφρί ΝΑ και να τον πιάσει τέτοιος πονόκωλος που να μην μπορεί ούτε να κάτσει σε καρέκλα)
11. Μακάρι ο πρώτος σου γιος να είναι γκέι!
12. Να σου πέσει την στιγμή του οργασμού σου!
13. Όλες σου οι σχέσεις να είναι τζιβιτζιλούδες!... (όχι πάντα απαραίτητα κακό (είτε για άντρες είτε για γυναίκες) -- εξαρτάται από το πόσο προοδευτικός/ή είναι αυτός/ή που καταριέστε -- αν είναι προοδευτικός (όπως εγώ) μπορεί να το πάρει και για ευχή. οπότε συνίσταται προσεκτική χρήση της κατάρας αυτής, γιατί μπορεί να έχει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε)
14. όλες σου οι σχέσεις να είναι τοιούτοι!... (και για τις γυναίκες και για τους άντρες είναι η πιο φρικτή κατάρα και πάντα σημαίνει κακό (όσο προοδευτικοί και να είστε δεν τρώγεται με τίποτα). προσοχή:... αυτή η κατάρα δεν θα πρέπει ποτέ να δίνεται σε gay, γιατί θα επιφέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. για τους gay η κατάρα αυτή γίνεται ευχή.)
15. Να σου καεί το pc!...Λαμπάδα να γίνει!
16. να σου ψοφήσουν τα παντζούρια, και ο φίλος που θα έρθει να σου φτιάξει το πισι, να σου περάσει λινουκς!... (ισχύει για τυφλά αφοσιωμένους οπαδούς του μεγαλύτερου Τάκη όλων των εποχών. προσοχή:... η κατάρα αυτή δεν έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα σε λινουκσάδες. αυτοί οι θρασύδειλοι μπουχέσες έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία στην κατάρα αυτή.)
17. Να σου καεί το βίδεο και το διβιδι μαζί!
18. να σου γραντζουνιστούν όλα σου τα dvd και τα ποντίκια να μασουλήσουν όλες σου τις βιντεοκασέτες!
19. Να γεννήσει η γάτα σου κουταβάκια! (?!)
20. Να επισκεφτεί μια μέρα ο Τσακ Νόρις το σπίτι σου και να έχει νεύρα!!!
21. να σου ψοφήσει το ίντερνετς και να πάρεις Forthnet!... (αυτή η κατάρα είναι ότι χειρότερο για όσους έχουν ίντερνετς από τον πΟΤΕ)
22. Άι στον απ'αυτόνανε!
23. Άντε πάνε ερωτοτροπησου με κανέναν ομοφυλόφιλο φειδωλέ σαρδανάπαλε!!!
 Φρηκιπήδεια

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια