Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μακιγιάζ με γυαλιά!

Τα γυαλιά οράσεως είναι μερικές φορές απαραίτητα ενώ σε άλλες περιπτώσεις φοριούνται για το στυλ. 

Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε συνδυάστε τα με το κατάλληλο μακιγιάζ για τα μάτια. Επειδή ακριβώς φοράτε γυαλιά, η προσοχή του κόσμου εστιάζει στο βλέμμα σας....
- Αν έχετε γυαλιά με λευκό σκελετό, απλώστε γκρι σκιά στα γαλανά μάτια, ουδέτερη, παστέλ στα καστανά μάτια και μπεζ, καφέ, μοβ ή ροζ στα πράσινα μάτια.

- Αν έχετε μαύρο σκελετό, χρησιμοποιήστε μολύβι ή eyeliner σε καφέ ή γκρι για να τονίσετε το περίγραμμα των ματιών. Προσθέστε mascara και τονίστε τις καμπύλες στις βλεφαρίδες.

- Φροντίστε πολύ τα φρύδια σας χτενίζοντάς τα και αφαιρώντας περιττές τρίχες γιατί οι φακοί μεγεθύνουν το πρόβλημα. Γεμίστε τα με μολύβι.

- Εξαφανίστε με concealer τους μαύρους κύκλους που εξίσου μεγεθύνονται αλλά μην υπερβάλλετε με την ποσότητα του προϊόντος γιατί κι αυτό φαίνεται.

- Αν έχετε έγχρωμο σκελετό, αποφύγετε σκιά ματιών στην ίδια απόχρωση. Με κόκκινο ή μοβ σκελετό συνδυάστε γκρι ή πράσινη σκιά ενώ με τυρκουάζ σκελετό συνδυάστε ροζ ή λιλά σκιά ματιών. Γενικότερα εναρμονίστε τα.

- Αν τα γυαλιά σας είναι frameless, κάντε περίγραμμα με μολύβι και συνδυάστε με ματ μπεζ, κρεμ, γκρι ή ροδακινί σκιά ματιών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια