Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δίας στον Τοξότη μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δίας στον Τοξότη από 8 Νοεμβρίου 2018 μέχρι 3 Δεκεμβρίου 2019 και οι Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Χριστίνα Τανταλίδου.
Στις 8 Νοεμβρίου 2018 , ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, τύχης και αισιοδοξίας, περνάει σε χώρο οικείο, στο Ζώδιο του Τοξότη, όπου είναι και το φυσικό του σπίτι. Ο Δίας είναι πλανήτης που προσδίδει, σύμφωνα με την Αστρολογία, τάσεις εξωστρέφειας, καθώς μεταδίδει θετική ενέργεια, και κινεί τον άνθρωπο σε αναζητήσεις, γύρω από την προσωπική του εξέλιξη, δημιουργώντας όμως τις “ιδανικές” συνθήκες. Έτσι, από τώρα και μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2019, καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες, να ποντάρουμε στις δυνατότητες μας, προσπαθώντας να κατακτήσουμε την αλήθεια μας, να φτάσουμε τους στόχους μας, είτε σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Στην κοινωνία γενικότερα, ο Δίας στον Τοξότη, θα ευνοήσει την Παιδεία, θα αγγίξει τη Δικαιοσύνη, νομικές υποθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια, ενώ το κλιμα αισιοδοξίας θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις μεταξύ των κρατών. Ταξίδια, καθώς και η Πίστη για το Ανώτερο θα μας απασχολήσουν έντονα.

Ωστόσο, υπάρχουν κίνδυνοι μέσα στο 2019, καθώς ο Δίας από τον Τοξότη θα σχηματίσει το τετράγωνο της εξιδανίκευσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, συγκεκριμένα στις 13 Ιανουαρίου 2019 (γύρω στην 14ο μοίρα των μεταβλητών) στις 16 Ιουνίου 2019 (γύρω στην 18η μοίρα των μεταβλητών) και στις 21 Σεπτεμβρίου 2019(γύρω στην 17η μοίρα των μεταβλητών). Έτσι, αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σε κάθε νέο ξεκίνημα που κάνουμε, πιθανόν να εξετάσουμε με κάθε λεπτομέρεια τους συνεργάτες μας, αλλά και στην προσωπική μας ζωή, πρέπει να προσέξουμε μην πέσουμε σε σκάνδαλα και εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.

Το σίγουρο πάντως, είναι ότι θα ακούσουμε πολλά για πολιτικούς ηγέτες, ή ακόμα και άτομα που κατέχουν σημαντική θέση στο δικαστικό σώμα. Αναμένουμε και έντονες καταστάσεις που πυροδοτούνται από τον φανατισμό σε κάποια θρησκευτική οργάνωση.

Γενικά, όμως ο Δίας στον Τοξότη, είναι μια τονωτική ένεση στη ψυχολογία μας, γρήγορα αρχίζουμε να κυνηγάμε με ενθουσιασμό τα σχέδια μας, ανοιγόμαστε με ευκολία, ερχόμαστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και θα αποκομίσουμε εμπειρίες που θα ανοίξουν μια νέα οπτική στη ζωή μας. Ζούμε πιο ελεύθερα!!

Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως τον μεταβλητό σταυρό, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες, θετικά τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.
Σύμφωνα λοιπόν, με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας θα αντιληφθείτε από τις αρχές του Νοέμβρη, την παρουσία του Δία, και έτσι να ετοιμαστείτε να εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες ή να προφυλάξτε τα νώτα σας, από υπερβολικές εξιδανικεύσεις που οδηγούν σε εξαπατήσεις.

Κριός
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε πνευματικές και φιλοσοφικές τάσεις, προσπαθώντας να καταλάβετε αλήθειες γύρω από την Θρησκεία, την Πολιτική, αλλά και το σκοπό της ζωής σας. Είναι μια περίοδος, όπου μπορείτε να σπάσετε ταμπού, προκαταλήψεις, να αφήσετε πίσω το παρελθόν και ενδέχεται να μετοικίσετε, ξεκινώντας από το μηδέν. Τίποτα δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Η συντροφιά με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα σας αναζωογονήσει, πιθανόν να σπουδάσετε ή να διακριθείτε στο επάγγελμά σας. Ευνοούνται οι έρωτες από απόσταση.
Ο μόνος κίνδυνος που προκύπτει από την ξαφνική “επανάσταση” σας, είναι να δυσαρεστήσετε το κοντινό σας περιβάλλον, καθώς θέλετε να αποστασιοποιηθείτε και αυτό να σας απομονώσει αργότερα. Σύμφωνα συμβίωσης, νομικά έγγραφα, δίδακτρα για σπουδές, πρέπει να διπλοεξετάζονται.

Ταύρος
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε το μυαλό του επιχειρηματία, καθώς θα ασχοληθείτε αρκετά με την περιουσία σας, και ότι έχει να κάνει με οικονομικές συμφωνίες και χρήματα τρίτων. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε με άτομα που μπορούν να επενδύσουν στα επιχειρηματικά σας σχέδια και θέλουν να σας βοηθήσουν, οπότε θα μπορέσετε να βγείτε απο το οικονομικό χάος (εφόσον σας το επιτρέπει και ο γενέθλιος σας χάρτης) και να αποκτήσετε μια περιουσία ή κληρονομιά. Σεξουαλικά, είστε σαφώς πιο επιθυμητοί και δραστήριοι.
Ο κίνδυνος, που προκύπτει, από την ξαφνική αναγέννηση σας, γύρω από το κυνήγι του χρήματος-σεξ, είναι ότι πιθανόν για να τα καταφέρετε, να μην είστε τόσο νόμιμοι, ή να μπλέξετε σε επικίνδυνες σχέσεις, και να αναγκαστείτε να πείτε ψέμματα ή να καταπατήσετε τις αρχές σας. Προσοχή σε οικονομικά ή ερωτικά σκάνδαλα.

Δίδυμοι
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε την συντροφική σας φύση, πιθανόν αυτήν την περίοδο να συναντήσετε το ταίρι σας, και γιατί όχι να πείτε ναι, σε κάθε είδους επισημοποίηση. Η προσωπική σας ζωή ενδέχεται να ανθίσει, μια που και εσείς θέλετε να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και γιατί όχι, οικογενειακή θαλπωρή. Συγχρόνως, τρέχετε με μεγάλη ταχύτητα τα επαγγελματικά σας σχέδια και δεν αποκλείεται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, με συνεργάτες, που μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό με εσάς,
Ο μόνος κίνδυνος, που προκύπτει από την αλλαγή της συμπεριφοράς σας,, είναι η εξαπάτηση που μπορεί να προέλθει από την εξιδανίκευση καταστάσεων ή ανθρώπων. Εδώ, χρειάζεται προσοχή, κυρίως εάν ανήκετε στο β δεκαήμερο, για να μην εμπιστευτείτε, την καρδιά σας, ή τα χρήματά σας σε άτομα που θα σας προδώσουν αργότερα.

Καρκίνος
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε την δημιουργικότητα σας, θα γίνεται πιο δραστήριοι και έτσι η καθημερινότητα σας θα είναι πιο ευχάριστη, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, να συν-εργαστείτε με ευχάριστους ανθρώπους και να αναπτύξετε και κάποιες ικανότητες σας. Πολύ δουλειά έχει, αυτή η περίοδος, με πάρα πολλές μετακινήσεις, ωστόσο έχει ξυπνήσει μέσα σας η ανάγκη να εργαστείτε για μια ποιοτική ζωή, και δεν σας πειράζει ακόμα, και εάν κουραστείτε. Επίσης, θα δείτε ότι θα ομορφύνετε ακόμα περισσότερο, καθώς η γυμναστική και οι εναλλακτικές θεραπείες θα γίνουν στόχος ζωής. Αγαπήστε, υιοθετήστε ένα κατοικίδιο.
Ο κίνδυνος, που προκύπτει, από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τα πολλά ενδιαφέροντα, είναι να μην έχετε χρόνο να ξεκουράζεστε, οπότε κάποια στιγμή να νιώσετε εξαντλημένοι ή υπερβολικά κουρασμένοι,. Επίσης, προσοχή σε ερωτικές γνωριμίες, καθώς δεν προβλέπεται να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Λέων
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε την ερωτική σας ζωή, αλλά και θα ξυπνήσει μέσα σας το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, και το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε με τον έρωτα και την εύνοια της τύχης. Έτσι, ερωτικά, θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις, και θα νιώσετε πιο επιθυμητοί από ποτέ. Ευνοείστε επίσης, εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα γύρω από θέματα ψυχαγωγίας και να κάνετε μια αρκετά κερδοφόρα συνεργασία. Σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να υιοθετήσετε ή να κάνετε ένα παιδί.
Ο κίνδυνος που προκύπτει από το “ανελέητο” φλερτ της τύχης, είναι να κάνετε λάθος επιλογές, με έρωτες ακατάλληλους, που δεν είναι ειλικρινείς μαζί σας ή να χάσετε αρκετά χρήματα, καθώς ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια θα σας ελκύουν να τα δοκιμάσετε.

Παρθένος
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε-καλλιεργήσετε περισσότερο τους οικογενειακούς σας δεσμούς, με το να επανασυνδεθείτε με δικούς σας ανθρώπους η να προχωρήσετε μια σχέση, σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αρκετές φορές, θα δείτε ότι είστε πιο συμπονετικοί και ενεργείτε με το συναίσθημα, παρά την λογική και θα θέλετε να αγκαλιάζετε, όλο τον κόσμο. Η ακίνητη περιουσία σας, ενδέχεται να σας αποδώσει κέρδη ή να κληρονομήσετε κάποιο ακίνητο. Επίσης, επαγγελματικά σχέδια σε προσωπικό σας χώρο, ευνοούνται αρκετά.
Ο κίνδυνος που προκύπτει, από την καλοσύνη σας προς τους άλλους ανθρώπους, είναι να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης και να χαθούν τα όρια και ίσως εξαπατηθείτε,με αποτέλεσμα να πληγωθείτε. Δεν αποκλείεται η εμφάνιση ενός τρίτου προσώπου, να μπερδέψει την συντροφική σας σχέση. Προσοχή σε χρήματα που δανείζετε.

Ζυγός
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξτε την επικοινωνιακή σας φύση, καθώς αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, γίνεστε πιο εξωστρεφείς, ευχάριστοι και θα συναναστρέφεστε με αρκετό κόσμο κάθε μέρα, μια που ενδέχεται να μετακινήστε, συχνά και καθημερινά. Έτσι, Μια νέα απασχόληση θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της ημέρας σας και θα γίνετε πιο ευχάριστοι, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να ψυχαγωγείστε περισσότερο ή να κάνετε κάτι πιο ενδιαφέρον, που θα σας εκφράζει. Σπουδές, δημόσιες σχέσεις, ενασχόληση με το ραδιόφωνο ή το διαδίκτυο, θα ανοίξουν σημαντικές πόρτες στη ζωή σας και θα βγείτε από το περιθώριο. Στήριξη από συγγενικά πρόσωπα.
Ο κίνδυνος, που προκύπτει, από την ανάγκη σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα, είναι να αρνηθείτε την ασφάλεια που δίνει μια ρουτινιάρικη ζωή και να πείτε όχι, σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάστε, περισσότερο να είστε συνετοί σε καταχρήσεις και εθισμούς, που μπορεί να προκύψουν από το νέο σας πρόγραμμα και να χάσετε το μέτρο.

Σκορπιός
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε την πρακτική πλευρά της ζωή σας, ελπίζετε, πιστεύετε, ότι μπορείτε να αποκτήσετε τα υλικά αγαθά που θέλετε, και έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, με το να ασχοληθείτε με δύο ή ακόμα και με τρία επαγγέλματα. Μια έντονη λοιπόν, δραστηριοποίηση, στο βωμό του χρήματος, θα φέρει ο Δίας στον Τοξότη και βρίσκεστε στο κατάλληλο χώρο, την κατάλληλη στιγμή. Πετυχαίνοντας, αρκετά εύκολα τους πρακτικούς σας στόχους, θα δείτε ότι θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε μοναδικοί. Ερωτικές ευκαιρίες και κατακτήσεις.
Ο κίνδυνος που προκύπτει, από το κυνήγι των “επιθυμιών' αλλά και πραγματοποίηση στόχων, είναι να ξεπεράσετε το μέτρο και να γίνετε λίγο αδίστακτοι ή αδιάφοροι για τους γύρω σας. Πιθανόν και να εμπλακείτε σε επιπόλαιες καταστάσεις που δεν μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ποντάροντας κάπως την συναισθηματική ή υλική σας ασφάλεια. Προσοχή σε περιττά έξοδα, σπατάλες.

Τοξότης
Με τον Δία, τον δικό σας πλανήτη, σύμμαχο, στο ζώδιο σας και για ένα χρόνο, ναι γιορτάζετε τα γενέθλια σας με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αισιοδοξία, και βάζετε νέους στόχους, που εύκολα, γρήγορα, μπορείτε και να καταφέρετε. Τώρα, έχετε τη στήριξη που θέλετε από τους γύρω σας, άτομα σας πλησιάζουν και ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς και θα δείτε ότι το χαμόγελο θα χαραχθεί στα χείλη σας, με νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή μια αισθηματική σχέση που θα ικανοποιεί τα όνειρα σας. Ταξίδια, σπουδές, αλλαγή προσανατολισμού.
Ο κίνδυνος που μπορεί να προκύψει από την υπερβολική αισιοδοξία, και άνεση που βιώνετε, είναι να παραπλανηθείτε σε επιλογές προσωπικές ή επαγγελματικές και να ζημιώσετε την οικογένεια σας ή τη φήμη σας. Πιθανόν να πληγωθείτε από άτομα δικά σας ή φίλους σας. Βέβαια,τα παραπάνω αφορούν κυρίως, εάν είστε γεννημένοι στο β' δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσοχή σε απιστίες .

Αιγόκερως
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε την διαίσθηση, το ένστικτο σας , με αποτέλεσμα να διαφυλάξετε τον εαυτό σας, από πιθανά λάθη που μπορούσαν να σας εκθέσουν. Γίνεστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, και αυτό αυτόματα θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, με τους άλλους ανθρώπους. Θέλετε να δώσετε χαρά στους γύρω σας, λόγω του, ότι αλλάζουν οι προτεραιότητες σας. Εσωστρεφή χρονιά το 2019, αλλά με θετικά αποτελέσματα, καθώς ασχολείστε με τα πιο ουσιαστικά πράγματα της ζωής, και λιγότερο με το κυνήγι της κοινωνικής καταξίωσης.
Ο κίνδυνος, που προκύπτει, από την αλλαγή της ψυχολογίας σας, είναι να βρεθείτε λίγο εκτός τόπου και χρόνου, να χάσετε ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως, καθώς θα είστε περισσότερο αδρανείς και λιγότερο δραστήριοι. Πιθανή κόπωση ή ενασχόληση με συγγενικό πρόσωπο.

Υδροχόος
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε ακόμα περισσότερο την ανθρωπιστική σας πλευρά, θα ασχοληθείτε έντονα με το κοινωνικό σύνολο, με συλλογικές οργανώσεις και θα διακριθεί τε για τις επιτυχείς κινήσεις σας. Ευνοείστε, αρκετά σε φιλικό επίπεδο, για αυτό και αρπάζετε τώρα, τις ευκαιρίες να ανοίξετε τον κύκλο σας και να αξιοποιήσετε κάθε νέα γνωριμία. Φιλικές σχέσεις εξελίσσονται σε ερωτικές. Ταξίδια και εκπλήρωση επιθυμιών.
Ο κίνδυνος, που προκύπτει, από την υπερβολική σας ενασχόληση με τα όνειρά σας, είναι να σπαταλήσετε χρήματα και να βγείτε, εκτός του προϋπολογισμού σας. Επίσης, αποφύγετε να φερθείτε με αλαζονεία.

Ιχθύες
Με τον Δία στον Τοξότη, θα αναπτύξετε τη φιλόδοξη φύση σας, θα αρχίσει το κυνήγι της εξουσίας και της κοινωνικής καταξίωσης, και θέλετε να δείτε το όνομα σας, με κεφαλαία γράμματα.. Είστε σαφώς αρκετά πιο ενθουσιώδης, απελευθερωμένοι από ταμπού, κυνηγάτε να υλοποιήσετε όλες τις επιδιώξεις σας και είναι τώρα εύκολο να έχετε μια δραστική αλλαγή, όπου θα σας απογειώσει. Ένας ονειρεμένος γάμος ή μια προαγωγή .
Ο κίνδυνος, που προκύπτει, από την υπέρμετρη φιλοδοξία σας και τη σιγουριά σας ότι θα πετύχετε με όλα τα μέσα, είναι να πατήσετε επι πτωμάτων για να κερδίσετε μια θέση ή χρήματα. Έτσι, θα απομακρυνθείτε από την συμπονετική σας φύση, τους αγαπημένους σας και ίσως γίνετε έναν άλλος άνθρωπος. Θύμα ή θύτης είναι το παιχνίδι του Δία με τον Ποσειδώνα και κυρίως, αφορά όσους είναι γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια