Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

#Nomadsgr 2: βιογραφικά παικτών

Το ριάλιτι επιβίωσης του ant1, Nomads Μαδαγασκάρη, επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες.

Παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. 

Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα, να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Θα αναλάβει επίσης και τη μετάδοση των αγωνισμάτων στην οποία θα συμμετέχει και ο Σάββας Πούμπουρας.
Το τελευταίο επεισόδιο κάθε εβδομάδας θα μεταδίδεται LIVE. Αυτό θα χαρίζει τη δυνατότητα σε εμάς τους τηλεθεατές να αποφασίζουμε ζωντανά ποιος υποψήφιος θα αποχωρεί LIVE από το παιχνίδι. Η δεύτερη καινοτομία είναι πως δεν θα χρεωνόμαστε με την ψήφο μας αφού αυτή θα είναι δωρεάν!
Πώς θα γίνει αυτό; Για πρώτη φορά σε reality επιβίωσης η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο μπορούμε όλοι να «κατεβάσουμε» στα κινητά μας τηλέφωνα ή σε άλλες έξυπνες συσκευές που έχουμε στο σπίτι μας.
Έτσι θα βγαίνουμε διπλά κερδισμένοι αφού και θα ψηφίζουμε για να βοηθήσουμε τον αγαπημένο μας παίκτη να παραμείνει στο παιχνίδι χωρίς να χρεωνόμαστε και θα μαθαίνουμε πρώτοι όλες τις εξελίξεις του «Nomads – Μαδαγασκάρη»! Ειδικότερα, μέσω αυτής της ειδικής εφαρμογής θα ταξιδεύουμε με τη σειρά μας και εμείς στο εξωτικό νησί βλέποντας γρήγορα και εύκολα: φωτογραφίες των παικτών, φωτογραφίες και βίντεο από τα αγωνίσματα και βίντεο από την καθημερινότητα στο παιχνίδι. Παράλληλα, θα μπορούμε να συγκρίνουμε και τις επιδόσεις των «νομάδων» μέσω των στατιστικών δεδομένων που θα υπάρχουν στα ειδικά διαμορφωμένα προφίλ των παικτών.
Δέκα παίκτες θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 150.000 ευρώ.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Δήμητρα Αλεξανδράκη
13 Ιουλίου 1990
Κατάγεται από την Κρήτη, είναι πρωταθλήτρια στο τζούντο και της αρέσει να παίρνει μέρος σε αγώνες αυτοκίνητων.
Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ωστόσο την γνωρίσαμε από το Next Top Model.
Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ κάνοντας επιδείξεις και φωτογραφήσεις.
Ωστόσο μεγάλη της αγάπη είναι η υποκριτική και το θέατρο και σκοπεύει να γραφτεί στη Δραματική Σχολή για να αξιοποιήσει το ταλέντο της.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τραϊάνα Ανανία
1989 ζυγός
Το έμφυτο ταλέντο, η υποκριτική ικανότητα, η καλλιέργεια και η άγρια ομορφιά της συνθέτουν ένα μείγμα εκρηκτικό. Η Τραϊάνα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να απογειώσει την καριέρα της μέσα από σπουδαίες συνεργασίες. Ο θεατρικός ρόλος της Μπιάνκα στο έργο «Οθέλλος» το 2011, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Κιμούλης, έχει παραμείνει βαθιά χαραγμένος μέσα της.
Η συνέχεια τη βρήκε να κάνει τα πρώτα βήματά της στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου «Ελεύθερη βούληση». Σταθμό στην καριέρα της θεωρεί τη συνεργασία με τον δάσκαλό της Θοδωρή Αθερίδη στο θεατρικό έργο «Πράματα και θάματα», στο οποίο επιμελήθηκε κινησιολογικά την παράσταση. Το εφηβικό όνειρό της, από την άλλη, έγινε πραγματικότητα το 2011, όταν συνεργάστηκε στο θέατρο με τον έρωτα της ζωής της Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Η Τραϊάνα Ανανία έχει ανέβει επίσης σε άρμα του Gay Pride για να τραγουδήσει το «Like a Prayer» της θρυλικής Madonna, ενώ το πρώτο τραγούδι της το «ονειρεύτηκε» και κατάφερε να το μαγνητοφωνήσει στο κινητό της μόλις ξύπνησε.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αννίτα Ναθαναήλ
1968
Η εντυπωσιακή μοντέλο-παρουσιάστρια είναι από τα πρώτα πρόσωπα που έγιναν γνωστά ότι θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.
Η Αννίτα Ναθαναήλ ασχολήθηκε με τον χώρο της τηλεοράσης αλλά έκανε και ένα πέρασμα από το χώρο του μόντελινγκ. Είναι παντρεμένη με τον, επί 10 έτη σύντροφό της και πρώην πολίστα, Κρις, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο κόρες, Η Αννίτα Ναθαναήλ πλέον ασχολείται με την διοργάνωση εκδηλώσεων.
Εάν και στα 50 της χρόνια, η Αννίτα διαθέτει μια από τις πιο αψεγάδιαστες σιλουέτες στην εγχώρια showbiz, η μελαγχολία για την ηλικία της δεν την έχει επηρεάσει. «Τι εννοείς 50; Ήμουν 25 σήμερα το πρωί όταν έφυγα από το σπίτι μου!» αναφέρει και προτείνει τον τρόπο που διατηρεί το εντυπωσιακό κορμί της: «Ουσιαστικά κολυμπάω για μεγάλα διαστήματα διανύοντας μεγάλες αποστάσεις με έναν καλό μου φίλο και συνκολυμβητή μου και παράλληλα ψάχνω για κοχύλια».Έκοψε παντελώς τον ήλιο από το πρόσωπο της και γύρισε τον χρόνο πίσω,μια δεκαετία μετά την εμφάνιση της πρώτης της ρυτίδας επισκέφτηκε τον δερματολόγο. Επιπλέον δεν είχε πότε πρόβλημα με την κυτταρίτιδα καθώς εξηγεί: «Πιστεύω ότι είναι θέμα γονιδίων σε ποσοστό 60% και διατροφής 40%».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σίσσυ Ζουρνατζή
1990
Instagrammer
Aσχολείται επαγγελματικά με το Instagram.
Ο προσωπικός της λογαριασμός μετράει πολλές χιλιάδες ακόλουθους.
Eχει σπουδάσει Λογιστική και Χρηματοικονομική Διοίκηση, κάτι με το οποίο δεν ασχολήθηκε ποτέ, ενώ το 2010 στέφθηκε Star Πελοπόννησος.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μαριάννα Καμαρωτάκη
1984
Έχει καταγωγή από την Κρήτη.
Έχει διακριθεί σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Αισιόδοξη, ανεξάρτητη, παρορμητική και αυθόρμητη, δηλώνει ότι έχει «μούρλα» γι’ αυτά που αγαπάει.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αθηνά Κωστοπούλου
30/12/1996
Αθλήτρια handball
Eίναι διεθνής αθλήτρια του handball και τα τελευταία 10 χρόνια και είναι μέλος της Eθνικής Oμάδας.
Επίσης, είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κάτια «Τίνκερμπελ» Τσόβγκαν
10/4/1989
Πρωταθλήτρια Muay Thai
Γεννήθηκε στην Ουκρανία.
Όταν ήταν 5 ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της σε χωριό των Χανίων.
Πλέον ζει στην Αθήνα.
Συμμετείχε σε πρωταθλήματα στίβου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές θέσεις και μετάλλια.
Ασχολείται με το Muay Thai.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τόνια Σολανάκη
7/5/1987
Πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης
Είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Αθηνών, με πτυχίο ναυαγοσωστικής, Massage Shiatsu, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση και πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο σε όλες τις κατηγορίες.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημήτρης Κοργιαλάς
3 Αυγούστου 1971
Tραγουδιστής!
Έλληνας electro pop/rock συνθέτης και τραγουδιστής.
Επίσης, υπογράφει στιχουργικά τα περισσότερα από τα τραγούδια του.
Έχει συνεργαστεί με Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ευρυδίκη, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς.
To 2007 συνόδευσε την Ευρυδίκη στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον και έγραψε τη μουσική για το τραγούδι της Κύπρου, το Comme ci Comme ca, το οποίο όμως ήταν εκτός τελικού.
Για πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με την Κύπρια τραγουδίστρια Ευριδίκη, με την οποία συνεργάστηκαν σε αρκετά τραγούδια.
Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι ζευγάρι με την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου και απέκτησαν έναν γιο, που είναι το πρώτο παιδί για τον ίδιο και το δεύτερο για την δημοσιογράφο και το οποίο πήρε το όνομα του πατέρα του Κοργιαλά, Θανάσης.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χρήστος Βασιλόπουλος
16 Απριλίου 1978
Ο Χρήστος  γεννήθηκε στην Κοζάνη
Θεατρικός και τηλεοπτικός ηθοποιός. Έγινε ευρύτερα γνωστός με το ρόλο του Λευτέρη στη σειρά "Έρωτας".
Λόλα (2008) - Ματωμένα χώματα (2008) - Δελιγιάννειο Παρθεναγωγείο (2007) - Αληθινοί έρωτες (2007) -Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα (2006) - Όμηρος (2005) - Χαρτινο Καραβι (2003)- Διακριτική γοητεία των αρσενικών (1999).Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γνώρισε την Αντωνία Βεντούρα μέσω Facebook και δυόμισι χρόνια μετά την γνωριμία τους το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά το 2011. Οι δυο τους μετακόμισαν μαζί στο Λος Άντζελες όμως στα μέσα του 2012 χώρισαν και η Αντωνία γύρισε στην Ελλάδα. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, έφυγε για το Los Angeles το 2009 με μεγάλα όνειρα για μια διεθνή καριέρα. Για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο μεγάλο κόστος ζωής ο Χρήστος τους πρώτους μήνες δούλευε ως σερβιτόρος σε μπαρ, ενώ πλέον έχει κάνει κάποια σταθερά σημαντικά βήματα. Έχει ήδη κάνει δύο ταινίες μεγάλου μήκους, διαφημίσεις, καμπάνιες κι ένα σίριαλ το Banshee του οποίου εγκρίθηκε και ο δεύτερος κύκλος.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΙΚΕ
1993
Ένας από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και σέξι, ράπερς της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ο Mike συστήθηκε στο κοινό τον Μάιο του 2014, ως ένα από τα νέα ταλέντα που παρουσίασε η Panik Records
Ο ταλαντούχος ράπερ, που ξεχώρισε με το προσωπικό του μουσικό στυλ μέσα από κορυφαίες συνεργασίες όπως με την Άννα Βίσση, την Ελένη Φουρέρια και την Demy.
Ο Mike έγινε γνωστός μέσα από τη μεγάλη επιτυχία της Demy “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα”, αλλά και από το 2015 remix του “Απόλυτου Κενού” της Άννας Βίσση.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αλέξανδρος Σίαρς
1993
Ο προπονητής φυσικής αγωγής και ενδυνάμωσης, Αλέξανδρος, έχει γονείς με καταγωγή από την Ελλάδα και την Αμερική, η μαμά και ο μπαμπάς του αντίστοιχα.
Είναι 25 ετών και ο σκύλος του λέγεται Νταρτανιάν.
Από μικρός ασχολείται με αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβος, άρση βαρών, κολύμβηση και ορειβασία. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την καλλισθενική γυμναστική γιατί νιώθει πως αυτή του ταιριάζει περισσότερο και κάνει το μεγαλύτερο καλό στη σωματική του υγεία.
Θέλει να είναι ο αρχηγός για να τους «μπριζώσει», όπως λέει.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημήτρης Μαρμαράς DIMAR
Τον Δημήτρη Μαρμαρά είτε τον αγαπάς είτε σου είναι αδιάφορος.
Μέση κατάσταση δεν υπάρχει.
Για όσους τον ξέρουν μπορούν να πιστοποιήσουν ότι πρόκειται για ένα αδαμάντινο παιδί που πίσω από την “άγρια” γενειάδα και τα πολλά tattoos κρύβει έναν καλό, ευαίσθητο και τρυφερό χαρακτήρα.
Ο Δημήτρης είναι τον άκρων.
Παθιασμένος με ότι κάνει, αποφασιστικός και διεκδικητικός τον τελευταίο καιρό αφοσιώθηκε στην αυτοβελτίωσή του σε όλα τα επίπεδα, σωματικό, ψυχολογικό, πνευματικό, έχοντας στο μυαλό να δοκιμάσει τις αντοχές του σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δήμος Χαριστέας
18.07.1983
Ο γοητευτικός νεαρός είναι ο αδελφός του…Άγγελου Χαριστέα. Αν τον παρατηρήσετε καλύτερα θα διαπιστώσετε ότι μοιάζουν αρκετά. Αν και ο Δήμος Χαριστέας έχει ξεπεράσει τον αδελφό του σε ομορφιά.
Ο αδερφός του αρχηγού της Εθνικής που σήκωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία πριν από 14 χρόνια, δηλώνει πως έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του στις αλάνες.
Ο νεότερος αδερφός του Χαριστέα μένει στις Σέρρες και όπως δηλώνει στο instagram ασχολείται με την γυμναστική ως fitness trainer και την εκγύμναση με ιμάντες TRX.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νίκος Χουλιάρας
1980
Ιδιοκτήτης Μίνι Μάρκετ
Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού που του έδωσαν τα πάντα.
Τους έχασε όταν ήταν 21 ετών κι από τότε παλεύει μόνος του.
Με την πρώην σύζυγό του απέκτησαν μία κόρη.
Από μικρός έχει μάθει να είναι πολύ αυστηρός ως προς τους στόχους του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μάριος Ακριβόπουλος
1975
Αγρότης - πωλητής λαϊκής αγοράς
Καλλιεργεί τα χωράφια του στη Βέροια και τα προϊόντα του τα πουλάει σε πάγκο, στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.
Διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, του Ιλαρίωνα.
Αυτός του ζήτησε να έρθει στο «Nomads».
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αλεξ Καββαδίας
Τραγουδιστής
Είναι αγγλόφωνος ποπ - ροκ καλλιτέχνης που ζει στην Ελλάδα.
Υπήρξε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse.
Το 2014, ο Αλεξ Καββαδίας άνοιξε στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Ψαραντώνη.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημήτρης Κουκουρίκης
1979
Entrepreneur Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας και πατέρας Δίδυμων
Είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χαλκιδική.
Στα 35 του γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, τη σύζυγό του Νάταλι, με την οποία έχουν αποκτήσει δίδυμα.
Στη ζωή δεν ακολουθεί καμία στρατηγική.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημήτρης Γιαλαμάς
1990
Ιδιοκτήτης Sport Café
Επαιζε για χρόνια ποδόσφαιρο και αγαπάει την κολύμβηση και τα extreme sports.
Θεωρεί ότι είναι ακομπλεξάριστος και τρελός.
Δήλωσε συμμετοχή γιατί βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια στην καθημερινότητά του και τo «Nomads» το βλέπει χαλαρά.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Γρηγόρης Μόργκαν
1979
Μουσικός
Ζει στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια και είναι ντράμερ στο συγκρότημα BARB WIRE DOLLS.
Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογράφησης με το συγκρότημά του.
Θεωρεί πως ο διαλογισμός και η yoga θα του φανούν χρήσιμα στις «δύσκολες» στιγμές του «Nomads».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια