Κρέμα σαβαγιάρ ( ◕‿◕ )

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Μερίδες: 4

Υλικά
200 γρ PHILADELPHIA Light
50 γρ ζάχαρη άχνη
1 βανίλια φρέσκια ή δύο σταγόνες εσάνς βανίλιας
200 ml γάλα
20 - 25 κομμάτια σαβαγιάρ
200 γρ γλυκό βύσσινο
μέντα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση
1. Βάζουμε σε ένα μπολ το Philadelphia Light, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
2. Στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια αφράτη κρέμα.
3. Σε ένα άλλο μπολ με κονιάκ, μουλιάζουμε τα σαβαγιάρ και τα τοποθετούμε στα ποτήρια που θα σερβίρουμε το επιδόρπιο. Προσθέτουμε την κρέμα Philadephia που μόλις έχουμε δημιουργήσει και επιπλέον το βύσσινο.
4. Επαναλαμβάνουμε τις 3 στρώσεις υλικών για δεύτερη φορά και γαρνίρουμε με ένα φύλλο μέντας.

Related Posts