Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκε

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του «My Style Rocks» Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του Anita Brandhuber παντρεύτηκαν χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό.

Την είδηση ανακοίνωσε μέσω Instagram η ίδια η σύζυγός του, η οποία δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Κορίτσια δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοο να κρύψω την απέραντη χαρά που νιώθουμε!!!!! Όπως το έχετε υποψιαστεί, ΝΑΙ, είναι αλήθεια…. έγινα κυρία Χριστοπουλου. Το βραδάκι σας περιμένω με το πιο Ευτυχισμένο live τις ζωής μουυυυυ!!!!!»!
Ο διάσημος φωτογράφος που κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους όσον αφορά στη προσωπική του ζωή διατηρεί εδώ και 15 χρόνια σχέση με μία πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία είναι επαγγελματίας make up artist.
Η κούκλα σύντροφος του γνωστού φωτογράφου έλαμπε μέσα από το παραμυθένιο νυφικό της.
Η Ανίτα Μπραντχούμπερ, γνωστή make up artist, αποκάλυψε την σχεδιάστρια που της έφτιαξε το νυφικό της και δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.
Πρόκειται για την σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου, η οποία με τη σειρά της στα social media ανέβασε φωτογραφίες από την πιο όμορφη νύφη της χρονιάς.
To ζευγάρι επέλεξε έναν κλειστό γάμο με πολύ λίγους φίλους στην Λευκάδα και η νύφη έφτασε με καϊκι στον γαμπρό που την περίμενε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια