Παναγία Σουμελά Πόντου


Η πρώτη Θεία Λειτουργία μετά το 1922 πρόκειται να τελεστεί στην ιστορική μονή της Παναγίας Σουμελά Πόντου προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη την ημέρα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου. περιγραφή ΕΔΩ

Related Posts

1 σχόλια

Ανώνυμος
15/8/18, 11:03 π.μ.

{ΚΑΙ "ΒΓΗΚΑΝ" ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΥΣΗ" ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ! ΚΑΙ "ΒΓΗΚΑΝ" ΟΙ ΧΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ... ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣΘΑΙ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (ΠΑΝΑΓΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ;;; ΟΥΔΕΜΙΑ ΡΕ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ!!! ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ for 99 Years ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ! ΟΥΤΕ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!}

Προ ΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΈΝΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΣΧΟΛΙΟ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ... "Η" ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΛΕΣ" (ΣΟΥΜΕΛΑ/ΠΑΡΙΣΙΩΝ/ΚΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΞΕΝΗΤΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ "ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΕΝΑ" ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ... ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ) ... ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ!!! ... μόλις λέμε Δόξα Τον Θεό αμέσως μετά λέμε ... βοήθα Παναγιά!!! ... ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!


ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΡΙΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ!!!

ΣΑΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ (ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ!!!)!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ!!!

...Εμείς ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΗΝΕΣ (προς το παρόν!)! ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΕ ... ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΔΟ 72 ΩΡΩΝ/3 ΗΜΈΡΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ (ΌΧΙ ΟΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ) ΤΟΤΕ ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΎΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!

ΑΛΛΑ ΌΤΑΝ ΟΙ "ΓΛΩΣΣΕΣ" ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΑΙ Κ..ΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;;;

ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΙΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

.... ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ!!!

Στην ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ "ΕΛΛΗΝΑ/ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΝ/ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ!!!


ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΔΥΝΑΜΙΣ!!!

ΥΓ.1. Συνιστούμε Τελείως Φιλικά στον Πρόεδρο Της Τουρκικής Δημοκρατίας ΓΙΑ Το Συμφέρον Του Τουρκικού Λαού ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΣΤΕΙΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ! ΆΣ ΠΑΡΕΙ ΏΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΩΝ ΠΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΥΓ.2. ... λέτε να βγάλουν απόφαση τα Τουρκικά Δικαστήρια για χρηματική αποζημίωση για την παράνομη Αιχμαλωσία Των Δύο Ελλήνων Αξιωματικών;;; Εεεεεεε! ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!

Reply
avatar