Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικό Ημερολόγιο Σεπτεμβρίου 2018

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ξεκινά δυναμικά, με αρκετά γεγονότα αλλά και σημαντικές αστρολογικές όψεις που φανερώνουν ότι πολλές νέες εξελίξεις συμβαίνουν στη ζωή μας σε αυτή την εποχή.
 Το θετικό νέο του μήνα είναι ότι ο Δίας από το Σκορπιό σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (18η μοίρα) γεγονός που θα συμβάλει στην ανάπτυξη, πρόοδο, ενδυνάμωση, επιτυχία, διάκριση , κατάκτηση ιδιαίτερα των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και των ζωδίων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου. Οι παραπάνω εκπρόσωποι που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα μπορείτε να δείτε από τις 20/9 την τύχη να είναι περισσότερο με το πλευρό σας αφού ο Δίας θα περάσει στην συνέχεια στο δικό σας δεκαήμερο.
 Ένα ακόμα θετικό στοιχείο αυτού του μήνα είναι ότι ο Κρόνος συνεχίζει και αυτό το μήνα να βρίσκεται σε θετική προσέγγιση με τον Ουρανό, το γεγονός αυτό δηλώνει ότι όσοι πιεστικές και να είναι οι συνθήκες που μπορεί να βιώνουμε, ο ρεαλισμός θα μπορέσει να αποφέρει θετικά αποτελέσματα αλλά και αλλαγές που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω πορεία μας.
 Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκερω και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες των 2 πρώτων ημερών, διανύουν ένα μήνα που θα μπορέσει εντέλει να τους αποφέρει καρπούς.

Στα δύσκολα σημεία του μήνα, συγκαταλέγω τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 9 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, δεν θα λείψουν τα μπερδέματα, οι συγχύσεις και οι παρανοήσεις αυτή την εποχή για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου. Η εκρηκτική Πανσέληνος του μήνα από τον ‘μπροστάρη” Κριό, στις 25 Σεπτεμβρίου, θα δοκιμάσει τις αντοχές των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 1ου δεκαημέρου όπου αυτή την περίοδο θα πιεστούν για να δώσουν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα της ζωής τους. Τέλος, το διάστημα από τις 19 Σεπτεμβρίου και έπειτα με την δυσαρμονία Άρη – Ουρανού , αναμένεται φλογερό και επαναστατικό σε εξελίξεις, με πολλές αναπροσαρμογές κυβερνητικές, δεν θα λείψει όμως η νευρικότητα, η επαναστατικότητα αλλά και οι εξελίξεις που θα προκαλέσουν.

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλες τις αστρολογικές όψεις του Σεπτεμβρίου 2018
3 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στην 25η μοίρα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για επικοινωνίες που αφορούν τα αισθηματικά, τα δημιουργικά σχέδια, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Οι ευνοημένοι της ημέρας οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες που σχηματίζεται η όψη.

6 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, στο ζώδιο της Παρθένου, χαρίζοντας αναλυτικό πνεύμα και επικοινωνιακή άνεση, προκειμένου να μπορούμε να δομήσουμε καλύτερα το πρόγραμμά μας, για το φθινόπωρο που ξεκινά. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου είναι ένα θετικό διάστημα για την οργάνωση σχεδίων, λήψη αποφάσεων, σύναψη συμφωνιών και για την εύρυθμη εξέλιξη επικοινωνιακών δραστηριοτήτων. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς. Ο Κρόνος, επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, θα περάσουν στο στάδιο πρακτικών λύσεων, για την αντιμετώπιση και διαχείριση των καταστάσεων που τους προβλημάτισαν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς.

7 Σεπτεμβρίου: Αυτή την ημέρα σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης, ανάμεσα στον Ερμή από την Παρθένο, τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Η μέρα κρίνεται ιδανική για συμφωνίες, αποφάσεις, πρωτοβουλίες, επικοινωνίες, νέα σχέδια τα οποία θα μπορούν να στεφθούν με επιτυχία και σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Η μέρα ευνοεί την σταθερή δόμηση σχεδίων, συνάμα ο συγκροτημένος τρόπος σκέψης θα συμβάλλει σημαντικά στην πρόοδο αλλά και στην υπερνίκηση εμποδίων. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα (15ο μοίρα) και δεν θα λείψουν οι συγύσεις, τα μπερδέματα, οι αδιαθεσίες αλλά και η αναβλητικότητα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην παραπάνω μοίρα του ζωδιακού.

8 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω στην 29η αναιρετική μοίρα. Αυτή την ημέρα χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στην διαχείριση των αισθηματικών αλλά και των οικονομικών. Δεν θα λείψουν τα πάθη, τα οποία όμως θα αφήνουν ισχυρό το αίσθημα του ανικανοποίητου. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου τους.

9 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της αδυναμίας της, τον Σκορπιό και ως το τέλος του μήνα θα κινείται στο 1ο δεκαήμερο. Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση, το πάθος παίζει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτή την χρονική περίοδο, σημαντικό όμως είναι να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτό το πάθος δημιουργικά. Οι ευνοημένοι ως το τέλος του μήνα στον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση θα είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου. Οι Ζυγοί και οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου θα μπορέσουν σε αυτό το χρονικό διάστημα να αυξήσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού τους. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, στην 17η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου. Το νέο αυτό φεγγάρι, έρχεται για να μας επανεντάξει στο ημερήσιο πρόγραμμα ρουτίνας και εργασίας. Θα δοθούν σημαντικές επαγγελματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι συγχύσεις, οι απάτες και τα μπερδέματα ιδιαίτερα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

11 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζοντας για μία ακόμα φορά τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή την περίοδο αναμένονται σημαντικές συλλογικές αντιδράσεις, ενώ καλό είναι να είμαστε αρκετά προσεχτικοί στις δράσεις μας, αφού προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου ενεργοποιείται, η Έκλειψη Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου. Πιο πιεστικό θα είναι αυτό το διάστημα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα αλλά και η θετική συμμετοχή του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου (18η μοίρα), προσφέρουν τις ημέρες αυτές σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και προόδου στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

12 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (θα ακολουθήσουν άλλες 2 αντιθέσεις μέσα στο φθινόπωρο). Απελευθερωτικές τάσεις κυριαρχούν αυτό το διάστημα στην ζωή των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί στο 2 πρώτες μέρες του ζωδίου τους). Αλλάζουν οι επιθυμίες, τα θέλω, οι σχέσεις αλλά και οι συνθήκες στη ζωή των παραπάνω ζωδίων αλλά και σε όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

13 Σεπτεμβρίου: Αμέσως μετά την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, έχουμε τον σχηματισμό εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Κρόνο. Ο αέρας αλλαγής που προκύπτει στη ζωή των ζωδίων που αναφέρθηκαν στην παραπάνω παράγραφο, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία και σταθερότητα, έστω και αν για την ώρα μπορεί να αποδιοργανώνει ή και να τρομάζει. Αυτή την ημέρα ωστόσο, οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι και οι Παρθένοι – Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου μπορούν να αναμένουν συνθήκες που θα τους ανταμοίψουν και θα τους επιβεβαιώσουν σε όλα τα επίπεδα.

14 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μία προσωρινή τάση σύγχυσης, παρεξηγήσεων και καθυστερήσεων στις επικοινωνίες. Το μυαλό μπορεί να είναι λίγο θολωμένο σήμερα και να υπάρξουν παρανοήσεις ή και λάθη. Προσοχή σε ψέματα και σε εξαπατήσεις, καθώς και σε εξιδανικεύσεις! Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

16 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία και αυτή η μέρα κρίνεται ιδανική για να προχωρήσουν με επιτυχία συμφωνίες, συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες που θα μπορέσουν να έχουν μία ισχυρή και προοδευτική εξέλιξη. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

19 Σεπτεμβρίου: Για μία ακόμα φορά αυτή τη χρονιά, έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Η μέρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάθε δράση, η επαναστατική, εκρηκτική διάθεση αλλά ούτε και τα ξαφνικά γεγονότα που θα προκαλέσουν έντονη αντίδραση. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων δέχονται άμεση επιρροή από αυτή την όψη και είναι οι άμεσοι αποδέκτες των ξαφνικών γεγονότων που θα προκαλέσουν αυτές τις μέρες.

21 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται αυτή την ημέρα σε σύνοδο στην 28η μοίρα. Το θετικό στοιχείο της ημέρας είναι ότι μπορούμε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό να προχωρήσουμε σε σχέδια και προγράμματα που αφορούν τη ζωή μας αλλά και την εργασία μας. Το αρνητικό στοιχείο της ημέρας είναι ότι θα εκδηλωθούν κτητικές αλλά και εγωιστικές τάσεις στις ανθρώπινες επικοινωνίες. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

22 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο αέρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Ζυγό στρέφοντας την σκέψη και το ενδιαφέρον μας στην τέχνη, την ομορφιά, τις σχέσεις. Οι μέρες που ακολουθούν θα μας βοηθήσουν να μπορέσουμε να συζητήσουμε πιο διπλωματικά και αρμονικά με το περιβάλλον μας βρίσκοντας τις ισορροπίες στις σχέσεις μας. Η αναβλητικότητα σε αποφάσεις δεν θα λείψει. Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

23 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και το φθινόπωρο ξεκινά πλέον επίσημα! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου τους, αισθάνονται αυτή την ημέρα έντονο το αίσθημα της πίεσης και του περιορισμού, εξαιτίας καταστάσεων που τους έχουν δοκιμάσει και τους έχουν πληγώσει. Κάποιες δυσάρεστες συνειδητοποιήσεις αλλά και σκληρά λόγια δεν θα λείψουν αφού ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.

24 Σεπτεμβρίου: Νέες ιδέες, έντονη κοινωνικοποίηση, ευχάριστες πρωτοβουλίες , νέες γνωριμίες αλλά και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες σκορπίζουν τον αέρα της αισιοδοξίας αυτή την ημέρα! Το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Άρη από τον Υδροχόο ευνοεί κάθε είδους επικοινωνιακή δραστηριότητα. Οι ευνοημένοι; Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

25 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται αυτή την ημέρα από την 1.59 μοίρα του ζωδίου του Κριού. Πρόκειται για ένα δύσκολο, δυναμικό και έντονο φεγγάρι , αφού παρατηρούμε την συμμετοχή του Κρόνου αλλά και του Χείρωνα. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, δοκιμάζονται σε όλα τα επίπεδα.

28 Σεπτεμβρίου: Η τελευταία όψη του μήνα είναι θετική, αισιόδοξη και προτρέπει για δράση και πρωτοβουλία. Ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου και ο δυναμισμός, η αποφασισιτικότητα αλλά προπάντων η πρωτοβουλία αποτελούν στοιχεία απαραίτητα που μπορούν να βοηθήσουν στην διεκδίκηση και κατάκτηση κάθε επιθυμητού στόχου. Επηρεάζονται θετικά οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
astrokouskous.oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια