Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια μετά από έναν χωρισμό

Το διαλύσατε πρόσφατα κι έχεις πέσει στα πατώματα;;; Όοοοχι πια. Πάρε την πιο γλυκιά σου εκδίκηση χαρίζοντας στον εαυτό σου το απόλυτο makeover και απόκτησε μια φρέσκια, υπέροχη νέα εικόνα, που θα προσελκύσει ένα σωρό καλoύδια και μαζί…τους ανθρώπους που σου αξίζουν!

Κριός: Σταμάτα να τρως τα νύχια σου αναλογιζόμενη τι θα είχε γίνει αν του είχες μιλήσει διαφορετικά. Σου παίζει παιχνίδια το μυαλό σου! Ήρθε η ώρα να αλλάξεις νοοτροπία και μαζί κόμμωση γιατί αυτά τα δυο πάνε πακέτο. Ρίξε στα μαλλιά σου φυσικές λάμψεις για να τα φωτίσεις, κι άστα να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου πέφτοντας γύρω του σε χαλαρές μπούκλες.

Ταύρος: Αν συνεχίσεις να πνίγεις τη λύπη σου σε ατελείωτα ζαχαρούχα επιδόρπια, θα ικανοποιήσεις μόνο τους πόθους σου για ένα ολοκαίνουργιο ασανσέρ! Η ζημιά που γίνεται στο δέρμα και στα κιλά σου, όχι μόνο δεν θα σε ζωντανέψει, αλλά θα σε κάνει σε λίγο καιρό να λυπάσαι τον εαυτό σου όχι για το χωρισμό σου αλλά για την εικόνα που αντικρίζεις στον καθρέφτη. Αντ ‘αυτού, λοιπόν, περιποιήσου το σώμα σου με υγιεινή διατροφή, άσκηση, και μερικές μικρές αλλαγές μακιγιάζ που θα κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σου.

Δίδυμοι: Είσαι μια ιδιοφυΐα όταν πρόκειται για την παροχή συμβουλών σε φίλους για την ερωτική τους ζωή. Τούτου λεχθέντος, γιατί γίνεσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου; Σταμάτα να έχεις το κεφάλι στραμμένο στο παρελθόν 180 μοίρες σαν το κοριτσάκι του εξορκιστή, και κοίταξε προς τα εμπρός, προς το ένδοξο μέλλον που σε περιμένει. Θυμάσαι τα ταξίδια που προγραμμάτιζες με τον πρώην; Ε, θα τα κάνεις μόνη σου ή με φίλους και θα περάσεις και καλά! Θα επανακάμψεις λαμπερή, άσε που ποτέ δεν ξέρει κανείς ποιον θα γνωρίσει σε ένα ταξίδι!

Καρκίνος: Καθάρισε τις ντουλάπες σου! Ο γλυκός σου πρώην έχει φύγει, και τα γλυκίσματα που αγαπούσε οφείλουν να τον ακολουθήσουν το συντομότερο. Η μετάβαση σε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής θα σε αποζημιώσει σε λίγο καιρό, όταν θα καμαρώνεις το καλοσχηματισμένο σου κορμί, το λαμπερό σου δέρμα και τα στιλπνά μαλλιά σου. Ναι, ήρθε η ώρα να πετάξεις το παγωτό-σοκολάτα που είχε βάλει κάποτε ο αντρούλης σου στην κατάψυξη!

Λέων: Μην επιτρέψεις σε μια χαμένη αγάπη να σε αφήσει ξεθωριασμένη και υποτονική. Ήρθε η ώρα να φωτίσεις το πρόσωπό σου και να δώσεις λάμψη στα πλούσια μαλλιά σου, ταιριάζοντάς τα με λαμπερά καινούργια ρούχα που να δένουν απόλυτα με το σπινθήρα των ματιών σου. Θυμήσου: αξίζεις το καλύτερο!

Παρθένος: Νιώσε ευλογία και ευεξία με σωστή διατροφή και άσκηση. Ασχολήσου με την ανανέωση του μακιγιάζ σου και φόρεσε πάνω σου κάτι νέο! Ένα φρέσκο λουκ θα δώσει λάμψη στην εμφάνισή σου αλλά και στον εσωτερικό σου κόσμο, ειδικά αν το λουκ αυτό δεν θα τύχαινε ποτέ της έγκρισης του πρώην…who cares πια? Πάτα delete στις αναμνήσεις της πληγωμένης σου καρδιάς και νιώσε θετικά για το μέλλον που πλησιάζει.
Ζυγός: Δεν θέλει κόπο…απλά πες «ναι» σε μια πρόσκληση φίλων για ένα πάρτι, για ένα νυχτερινό σουλάτσο στην πόλη ή για μια μέρα γενικού σέρβις σε σπα. Ήρθε η ώρα για ξεκούραση, χαλάρωση και αναψυχή! Θα πρέπει να αισθάνεσαι αλλά και να δείχνεις καλά, αφήνοντας την κλάψα κατά μέρος, γιατί εκτός των άλλων κάνει και ρυτίδες και δεν θα το ΄θελες!

Σκορπιός: Ήρθε η ώρα να καλωσορίσεις την αλλαγή. Κάνε κάτι με τα μακριά, ίσια σου μαλλιά, που ο πρώην ήθελε να τα διατηρείς έτσι πάση θυσία αλλά από μέσα του κρυφά μισούσε την ίδια του την επιθυμία. Πέταξε από τη ντουλάπα σου κάτι κουρασμένα μπλουτζίν, που σου φέρνουν ευτυχισμένες αναμνήσεις άλλων ημερών από πικ-νικ με τον ακατανόμαστο. Χάσε με τρόπο τις περιττές, εκτός εποχής τσάντες σου και πάρε ένα κομψό αξεσουάρ που θα ενσαρκώνει το νέο, ελεύθερο εγώ σου!

Τοξότης: Ήρθε η ώρα να παραιτηθείς από το κλαμπ των δακρύων «Σ΄είχα και σ΄έχασα». Παράτα τις αυτομαστιγωτικές σκέψεις τύπου «ίσως αν», και την αιώνια ερώτηση-παγίδα «γιατί». Αντ΄αυτού, ξεκίνα μαθήματα γιόγκα, φορώντας τη χαριτωμένη νέα σου ενδυμασία που έχει ραφτεί ειδικά γι΄αυτό το σκοπό. Έτσι, θα κρατήσεις το πνεύμα σου σε τόσο υψηλά επίπεδα, σε όσα θα φτάσει και η διάθεσή σου πολύ σύντομα!

Αιγόκερως: Άσε στην άκρη αυτή την αξιολύπητη εμφάνιση της κατακαημένης που ατύχησε στον έρωτα γιατί δεν σου πάει, και κοίτα ν΄αποκτήσεις πάλι μια φρέσκια αίγλη! Τόνισε τα πανέμορφα μάτια σου με σκούρο μολύβι, μάσκαρα, μια ελαφριά σκιά που αναδεικνύει το χρώμα τους, και μια λεπτή γραμμή eyeliner. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό με το χρώμα των χειλιών, ίσως ροδάκινο ή σκιά τριαντάφυλλου για αλλαγή.

Υδροχόος: Έχεις φίλους τους οποίους παραμέλησες πολύ καιρό, αφού ήσουν απασχολημένη να καταδιώκεις τον πρώην. Έφτασε η ώρα να έρθεις στα συγκαλά σου, κάνοντας ξανά μια ωραιότατη κοινωνική βουτιά παρέα με όλους εκείνους που σε ενδιαφέρουν και νοιάζονται για σένα πολύ! Νιώσε την αγάπη και γιόρτασέ το με ένα πανέμορφο νέο outfit που θα το διαλέξεις επειδή ευχαριστεί εσένα, διότι κανενός άλλου οι απόψεις δεν μετρούν.

Ιχθείς: Αυτό που θα φτιάξει τη διάθεσή σου είναι το «παιχνίδι», οπότε βρες παιχνιδιάρικα ρούχα που να ταιριάζουν με το στυλ σου και να σου στρώσουν και τη διάθεση. Μπορείς να γιορτάσεις την αποχώρηση του πρώην σου με ένα ηλιόλουστο κίτρινο μαντήλι, και γράψου σε μαθήματα χορού για να κρατήσεις το σώμα και το πνεύμα σου ακμαία. Θα είσαι πιο λαμπερή και πιο ανάλαφρη… σε χρόνο dt!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια