Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο αστεροειδής σου αποκαλύπτει το ερωτικό σου DNA

Ο αστεροειδής Ερως βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη, σχετίζεται άμεσα με τη σεξουαλικότητα και αφορά όλα τα ζώδια...
Παρακάτω θα βρεις πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου:

Κριός: Το ξέρεις ή έχεις καταπιέσει την πραγματική σου φύση; Με τον Έρωτα στον Κριό, ο ερωτισμός για σένα είναι καταρχήν θέμα ενστίκτου. Ο εν δυνάμει σύντροφός σου ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει. Ο τυχερός ή τυχερή, εκλεκτός ή εκλεκτή, θα πρέπει να επιδείξει σεξουαλικές επιδόσεις υψηλού επιπέδου, σε ένταση, συχνότητα και μαεστρία. Με εσένα ο έρωτας είναι κάτι παραπάνω από «καυτός», είναι ευφάνταστος, αλλά υπό τη συνθήκη ότι έχεις εσύ την κυριαρχία, μέχρι και στη στάση που θα επιλέξεις! Ο ερωτικός σου ζήλος μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα μεγάλο αριθμό συντρόφων. Αλλά είτε πρόκειται για ένα πέρασμα-αστραπή είτε για μια πιο μεγάλη σχέση, και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για καυτή ερωτική ζωή.

Ταύρος: Για σένα πρόκειται περί εγκωμίου της βραδύτητας. Δεν υπάρχουν φρενήρεις ρυθμοί ή σεξουαλικές σχέσεις πρόχειρες και «κακοφτιαγμένες» έπειτα από ένα φλερτ που έγινε με ταχύτατους ρυθμούς. Αυτό που αγαπάς είναι το να απολαμβάνεις σιγά σιγά την ερωτική ατμόσφαιρα, τα συναισθήματα, τη σταδιακή κλιμάκωση της ευχαρίστησης και την απόλυτη πληρότητα που απλώνεται στις αισθήσεις. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει για ώρες, με την προϋπόθεση να δέχεσαι ό,τι δίνεις. Αλλιώς δεν διστάζεις να εκδηλώσεις την απογοήτευσή σου. Συνήθως δεν έχεις πολλούς συντρόφους και δεν διστάζεις να διακόψεις τη σχέση αν η επιθυμία σου δεν βρίσκει ανταπόκριση. Είσαι πολύ επιλεκτική.

Διδύμοι: Ο αισθησιασμός δεν είναι κακός, αλλά αυτό που σε συνεπαίρνει είναι η ευφυΐα, το μπρίο, το χιούμορ. Ο Έρωτας στους Διδύμους το δηλώνει επισήμως: Εκεί υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται για να πετάξεις στα ουράνια! Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό για εσένα από έναν παρτενέρ που σε κάνει να γελάς εντυπωσιάζοντάς σε με τη ζωντάνια του πνεύματος και τη λεπτότητά του. Απέναντι σε ένα τέτοιο ερωτικό «μαργαριτάρι» θα «δονηθείς» στο μέγιστο βαθμό, επιδεικνύοντας στο ερωτικό παιχνίδι φαντασία την οποία κανένα ταμπού δεν θα μπορέσει να περιορίσει. Κι αν υπάρχει το απρόβλεπτο, ακόμα καλύτερα! Ο αριθμός των παρτενέρ σου είναι αρκετά μεγάλος, γιατί αγαπάς το απρόβλεπτο και την ποικιλία.

Καρκίνος: έχεις την φήμη της ντροπαλής τρομαγμένης και αδιόρθωτα ρομαντικής; Με τον Ερωτα στον Καρκίνο, είναι φυσιολογικό. Απεχθάνεσαι το αχαλίνωτο φλερτ ή τα χαλαρά ήθη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι ικανή να εκδηλώσεις έντονο ερωτισμό από τη στιγμή που θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και σεβασμό από τον/την παρτενέρ σου. Μέσα στη γλυκύτητα, την ευγένεια και το τακτ «ανθίζεις», και εκπλήσσεις με την αμεσότητα και την απρόβλεπτη ερωτική φαντασία. Ο αριθμός των παρτενέρ σου είναι πολύ περιορισμένος, γιατί για σένα δεν υπάρχει ερωτική διάθεση χωρίς αγάπη, και δεν ανήκεις σε εκείνους που ερωτεύονται έτσι απλά.

Λέων: Η κατάλληλη λέξη για να προσδιοριστεί ο ερωτισμός που εκπέμπεις είναι «φλογερός». Όταν κάποιο άτομο σου αρέσει, κανένας δεν μπορεί να το αγνοήσει, ειδικότερα αν αυτό είναι ο εκλεκτός/-η της καρδιάς σου! Με το σεξαπίλ σου θα καταφέρεις να αποπλανήσεις το θύμα σου, υποτάσσοντάς το στον πόθο και την αδηφάγα σαρκική σου όρεξη. Σου αρέσει να κυριαρχείς, και ο παρτενέρ σου να γνωρίζει πώς να κολακεύει το εγώ σας, αλλά ξέρεις επίσης να είσαι γενναιόδωρη και να ενδιαφέρεστε για τη σεξουαλική ικανοποίηση του άλλου. Παρά το γεγονός όμως ότι λατρεύεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, διαλέγεις σχολαστικά τους παρτενέρ σου, οι οποίοι τελικά δεν είναι πολλοί. Αυτά κάνουν οι ποιοτικές απαιτήσεις!

Παρθένος: Δεν εμπιστεύονται πολλοί τον λίγο υπεροπτικό σου αέρα και το διακριτικό σου «στήσιμο», το οποίο δεν προκαλεί και τις πιο τρελές ερωτικές φαντασιώσεις. Το έχεις ήδη ανακαλύψει; Με τον Έρωτα στην Παρθένο, κάτω από το παγερό ύφος σου καίει η φλόγα! Δεν αφήνεις τον οποιονδήποτε όμως να δει αυτή την πλευρά σου. Το χυδαίο, το εξεζητημένο, το σεξ της μιας βραδιάς δεν είναι για σένα. Αντιθέτως, το άτομο στο οποίο θα ενδώσεις δεν θα έχει λόγο να παραπονεθεί, κι αυτό γιατί ξέρεις να εκπέμπεις ερωτισμό, ακόμα και στην παραμικρή κίνηση που θα κάνεις. Κι αυτό είναι μια απόλαυση για όλους. Οι παρτενέρ σου είναι λίγοι, γιατί βάζετε την ποιότητα πάνω από την ποσότητα.

Ζυγός: Για εσένα ο ερωτισμός και η ομορφιά είναι συνδεδεμένα. Ο εν δυνάμει σύντροφός σου δεν χρειάζεται να ανταποκριθεί απόλυτα στα κριτήριά σου από τη στιγμή που καταφέρνει να επιβληθεί με την εικόνα του. Που σημαίνει ότι με εσένα οι άσχημοι και όσοι παραμελούν την εμφάνισή τους δεν έχουν καμία ελπίδα. Επίσης, τίποτα δεν σου φαίνεται πιο ερωτικό από μια εξευγενισμένη ατμόσφαιρα, ένα πολυτελές περιβάλλον με ένα σύντροφο σέξι και περιποιημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Οι εραστές σου είναι περισσότεροι από όσους πιστεύουν οι άλλοι, κι αυτό γιατί σου αρέσει η διακριτικότητα. Η αισθητική σου αναζήτηση, όμως, δεν έχει όριο.

Σκορπιός: Με τον Έρωτα στον Σκορπιό, προφίλ, ανφάς ή με την πλάτη γυρισμένη, από όποια πλευρά κι αν το πάρεις, ο ερωτισμός είναι ο τομέας σου. Βρίσκεις σ' αυτόν μια ουσιαστική πηγή ευχαρίστησης, αλλά και επιβεβαίωσης και ανανέωσης. Περιμένεις πολλά και δείχνεις απαιτητική στην ένταση και την αυθεντικότητα των σεξουαλικών σου σχέσεων. Αλλά προσφέρεις σε αντάλλαγμα μια ανοιχτή διάθεση στις επιθυμίες του άλλου και μια εξαιρετική φαντασία, που υπόσχονται στον σύντροφό σου ικανοποίηση που ξεπερνάει τα συνηθισμένα. Αυτό σε κάνει αντικείμενο φαντασιώσεων! Αφοσιωμένη και πιστή, δεν ψάχνεις με κάθε τίμημα τη σεξουαλική περιπέτεια αυτή καθαυτήν. Πρέπει να είναι μοναδική. Αλλιώς τίποτα.

Τοξότης: Να ξέρεις πως γι' αυτόν που έχει τον Έρωτα στον Τοξότη η ερωτική επιθυμία είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Δεν συζητιέται, ικανοποιείται. Εν δυνάμει τελείως ακομπλεξάριστη, λειτουργείς με την επιθυμία, τον κεραυνοβόλο έρωτα και χωρίς να έχεις επεξεργαστεί ιδιαίτερα τη στρατηγική αποπλάνησης. Έχεις τον χαρούμενο, διασκεδαστικό, ενθουσιώδη ερωτισμό που εμφανίζεται σαν τον ενθουσιασμό ενός παιδιού μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο. Από τη μηλόπιτα μέχρι το προφιτερόλ, τα θέλει όλα! Ο αριθμός των παρτενέρ σου δεν έχει όριο από τη στιγμή που το θέλεις εσύ και η άλλη πλευρά. Αλλά ποτέ μέσα σε ένα πνεύμα συλλέκτη τροπαίων. Απλώς γιατί έτσι σου κάνει κέφι.

Αιγόκερως: Βασικά, η ερωτική ατμόσφαιρα δεν καταλαμβάνει την επικρατέστερη θέση στην καθημερινή σου ζωή. Δύσπιστη και καχύποπτη, φοβάσαι πάντα μη σε προδώσουν, κάτι που θα ήταν πιο τρομερό αν στην προσωπική σου ζωή εκδήλωνες ένα πάθος χωρίς όρια, χωρίς κανένα φιλτράρισμα. Αναλαμβάνεις την ευθύνη μιας τέτοιας συμπεριφοράς με την προϋπόθεση ότι δεν ξεφεύγει από τη σφαίρα της προσωπικής σου ζωής. Προσεκτική πάνω στο θέμα της ευχαρίστησης του άλλου, νιώθεις καλά στο ρόλο αυτού που καθοδηγεί το σύντροφό του στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν είναι κι άσχημα, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη την προτίμησή σου να ζεις το ρόλο του καθηγητή στο δικό σου, προσωπικό «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Υδροχόος: Αν έπρεπε να περιγράψουμε με ένα επίθετο τον ερωτισμό σου, αυτό θα ήταν χωρίς αμφιβολία το «απρόβλεπτος». Μπορεί να είσαι αντικείμενο ενός φλογερού πάθους που ζεις χωρίς κανένα όριο, αλλά το οποίο μπορεί να τελειώσει απότομα, στέλνοντας την επιθυμία αλλού, σαν μια σαπουνόφουσκα που σκάει. Κανένα αίσθημα ενοχής, κανένα ίχνος τύψεων δεν σε καταλαμβάνει όταν η περιπέτεια τελειώνει, είτε έχει κρατήσει μία ώρα, μία εβδομάδα είτε, πιο σπάνια, μερικούς μήνες. Είσαι απλά έτοιμη για μια καινούργια εμπειρία, πιθανόν πολύ διαφορετική σε ερωτικό επίπεδο από την προηγούμενη. Αλλά, τι να κάνουμε, είναι αυτή η ποικιλία που σε παθιάζει!

Ιχθύες: Γενικά, ερωτισμός και ρομαντισμός δεν πάνε μαζί. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για σένα που έχεις τον Έρωτα στους Ιχθύς. Σας εμπνέει αυτό που το ένα (ο ρομαντισμός) μπορεί να προσδώσει στο άλλο (τον ερωτισμό). Γλυκύτητα, λεπτότητα, επιτήδευση, συναισθηματική ένταση, πλούσια φαντασία, όλα είναι επιθυμητά στο σεξ για να αποδράσεις στο όνειρο και να απαλλαγείς από το πραγματικό και καθημερινό. Με εσένα δεν υπάρχει ευχαρίστηση χωρίς μια δόση μαγείας που προκύπτει από το ταλέντο. Ο αριθμός των συντρόφων στην περίπτωσή σου είναι περιορισμένος, αφού η ποιότητα της σχέσης προηγείται όλων. Αλλά ο ρομαντισμός σου μάλλον υπήρξε αρκετός για να σε απομακρύνει από συντρόφους που σε απογοήτευσαν.
Από τον Θανάση Διαμαντόπουλο

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια