Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΡΑΦΗΝΑ 10 νεκροί - δεκάδες τραυματίες - 200 σπίτια καμμένα

Δραματικές ώρες στο λιμάνι της Ραφήνας: Μεταφέρονται τραυματίες, αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς τραυματιών είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας.
Με ιδιωτικά σκάφη αλλά και του λιμενικού, μεταφέρονται αυτή την ώρα άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που είχαν εγκλωβιστεί στις παραλίες από την μεγάλη φωτιά που έκαψε τα πάντα στο πέρασμα της.
Δυστυχώς, ανάμεσα τους βρέθηκε ακόμα ένας νεκρός, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό, ενώ υπάρχουν φόβοι για πολλούς περισσότερους.
Στο λιμάνι της Ραφήνας εξελίσσονται στιγμές από αρχαία τραγωδία, καθώς συγγενείς και φίλοι όλων όσων είχαν εγκλωβιστεί, έχουν μαζευτεί στις προβλήτες του λιμανιού και περιμένουν να ξαναδούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η πυρκαγιά έχει κάψει πολλά σπίτια στις περιοχές Νταού Πεντέλης, Μάτι και Νέος Βουτζάς, ενώ νωρίτερα απομακρύνθηκαν παιδιά από κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.
Τα ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες, ενώ όσοι είναι καλά στην υγεία τους πέφτουν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους.
Σκηνές σοκ καταγράφονται έξω από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας που τέθηκαν σε επιφυλακή για να υποδεχθούν τους εγκαυματίες από το Μάτι, το Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα.
Στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, ΚΑΤ, και Σισμανόγλειο καταφθάνουν συνεχώς ασθενοφόρα που μεταφέρουν πολίτες με εγκαύματα πρώτου και δευτερου βαθμού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια