Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το ΠΑΓΩΤΟ που θα διαλέξεις στο ραντεβού δείχνει τον τύπο σου

Μετά από ένα ειδυλλιακό ραντεβού, στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου όλα έχουν πάει κατ’ ευχή και όοολες οι ευχές που έβαλες τις κολλητές σου να κάνουν νυχθημερόν φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν, μία στάση για παγωτό είναι σίγουρο ότι θα δροσίσει και θα γλυκάνει τη βραδιά ακόμη παραπάνω.
Όμως προσοχή!
Την ώρα που στέκεσαι αναποφάσιστη μπροστά από τα ψυγεία, ετοιμάζεσαι να επιλέξεις, νομίζοντας ότι είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.
Το πιο απλό; Γελιέσαι!
Έχεις ιδέα πόσα λέει για τον χαρακτήρα σου η γεύση παγωτού που σου αρέσει; Μην σου πω ότι σε διαβάζει και καλύτερα από ανοιχτό βιβλίο και τρεις συνεδρίες σε ψυχολόγο μαζί!

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, η γεύση παγωτού που επιλέγουμε, αντανακλά πολλά κομμάτια της προσωπικότητάς μας και δηλώνει το ποιόν σου άμεσα και καθαρά.
Κι άμα το αγόρι είναι προχώ, και έχει μυηθεί στην παγωτομαντεία, τότε ο κόκκινος συναγερμός πρέπει να είναι διπλός και τριπλός!
Και για να σε βοηθήσω να αποφύγεις τις κακοτοπιές, αλλά και – γιατί όχι; - να μάθεις κι εσύ κάποια πράγματα εξτρά για σένα την ίδια, στα καταλογοποίησα και σου έχω κάποιες βασικές γευστικές αμαρτίες, καθώς και τι αποκαλύπτουν για τον εαυτό σου…

Το αγαπημένο όλων και πλέον κλασικό παγωτό σοκολάτα, είναι αντιπροσωπευτικό όλων εσάς που παραμένετε παιδιά, στην ψυχή και στο μυαλό!
Είσαι έξω καρδιά, η ψυχή της παρέας, ειλικρινής και δεν διστάζεις να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια.
Νοσταλγείς το παρελθόν και σε κάθε ευκαιρία το φέρνεις μπροστά (τηνβλέπεις την μπανανόφλουδα, έτσι;)
Τουλάχιστον, κανείς δεν θα σε κατηγορήσει ποτέ για υποκρισία…

Αν πάλι σε εμπνέει το παγωτό με ξηρούς καρπούς κάθε είδους (αμυγδαλάκια, καρυδάκια, φουντούκι αδιάφορο), τότε ένα είναι σίγουρο: είσαι εργασιομανής, αφοσιωμένη στη δουλειά της και αρκετά συντηρητική στις απόψεις σου!
Η καριέρα σου είναι προτεραιότητα και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να την προωθήσεις.
Ξηροί καρποί και workaholism δηλαδή πάνε πακέτο…

Λατρεύεις το κλασικό τρίπολο βανίλια φράουλα σοκολάτα, που έτρωγες από τότε όταν ήσουν 4-5 στα κυπελλάκια με τα παιχνιδάκια (για να σε ενημερώσω, λέγεται Neapolitan);
Ε, τότε μάλλον πως έχεις μείνει και σε αυτή την ηλικία συναισθηματικά, καθώς είσαι η επιτομή της ανωριμότητας και της αναποφασιστικότητας!
Το να παίρνεις αποφάσεις δεν είναι το δυνατό σου σημείο και γενικά δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις της ηλικίας σου.
Προσοχήηηη…

Αν προτιμάς το παγωτό με κομματάκια σοκολάτας μέσα, τότε εξαρτάται: αν το παγωτό σου είναι βανίλια με μικρά κομματάκια σοκολάτας (α’ περίπτωση, για να δεις ανάλυση!) είσαι αθλητική, δραστήρια και γενικότερα μέσα σε όλα και έτοιμη για όλα!
Πράγμα που σίγουρα θα εκτιμήσει το αγόρι που συνοδεύεις…

Αν πάλι το προτιμάς και με oreo εξτραδάκι, ε τότε είσαι το πιο ζαμάν φου άτομο που μπορεί να γνωρίσει κανείς.
Κάνεις ότι θες, όπως το θες και όποτε το θες, χωρίς να δίνεις δεκάρα για κανόνες και απαγορεύσεις.
Αρκεί να περάσει το δικό σου δηλαδή!
Είδες τι διαφορά σου κάνουν λίγα μπισκοτάκια oreo;;;

Εάν εκτός από τις τσίχλες σου, γουστάρεις τη μέντα και στο παγωτό σου (παρέα με σοκολατίτσα βέβαια και εδώ) πρώτον είσαι πεισματάρα, δεύτερον πολύ κυκλοθυμική και τρίτον πανέξυπνη, αν και μουλωχτή.
Πώς τα συνδυάζεις όλα αυτά κοπέλα μου, πες το και σε μένα!

Εάν είσαι η αρχηγός της παρέας, που οδηγεί τους άλλους, δίνει εντολές και κατευθύνσεις και τα πάντα κινούνται κάτω από το γενικό σου πρόσταγμα, ε τότε η επιλογή σου είναι μία: παρφέ σοκολάτας!
Και καθάρισες!

Γιαααα να ξεφύγουμε όμως από τα σοκολατοειδή κι ας περάσουμε στη φράουλα.
Ε, το σχετικό χωνάκι δείχνει μία κοπέλα ψιλοντροπαλή, που γουστάρει να πατά γερά στα πόδια της και οι βιαστικές και ριψοκίνδυνες κινήσεις της προκαλούν αλλεργία.
Πάντα εκ του ασφαλούς, είναι το motto σου, το οποίο βέβαια μπορεί αν είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι, δεν συμφωνείς;

Εάν το θες σκέτη βανίλια (μπλιαχ) είσαι ο ορισμός της φιλοδοξίας, του πείσματος και των δυναμικών στόχων, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να τους πετύχεις.
Ακόμη κι αν η μισή Ελλάδα σου έλεγε να μη φας παγωτό βανίλια, εσύ πάλι αυτό θα επέλεγες.
Κατάλαβες τι εννοώ;;;

Έχει και η μόκα τη χάρη της, και το ίδιο και εσύ που την προτιμάς, καθώς είσαι πολυπράγμων και δημιουργική.
Βαριέσαι πανεύκολα και για αυτό ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τα οποία βέβαια πολλές φορές αφήνεις και ατελείωτα.
Πάντως, η ζωή είναι για σένα και είσαι αποφασισμένη να εκμεταλλευτείς κάθε της λεπτό δημιουργικά!

Τέλος, τα cookies στο παγωτό σου δείχνουν ότι είσαι ένα πραγματικό party animal που δεν βάζει κώλο κάτω, έχει τους περισσότερους φίλους και είναι αποφασισμένο να περάσει τη ζωή του όσο πιο καλά και ξέφρενα μπορεί.
Η φιλοσοφία σου είναι “Why not?” και δοκιμάζεις τα πάντα, μα τα πάντα έστω για μια φορά.
Ε, για τις εμπειρίες σου δεν χρειάζεται να μιλήσω.
Το παρελθόν σου μιλάει από μόνο του…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια