Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Richard Gere παντρεύτηκε στα 68

Τις πρώτες φωτογραφίες από τον τρίτο γάμο του με την Αλεχάντρα Σίλβα μοιράστηκε ο Ρίτσαρντ Γκιρ, περιγράφοντας τον εαυτό του ως τον «πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στο σύμπαν».
Ο 68χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε με την 35χρονη Ισπανίδα ακτιβίστρια σε μια τελετή εμπνευσμένη από την Ινδία στο ράντσο του έξω από την Νέα Υόρκη τον Απρίλιο. Το ζευγάρι μάλιστα έφτασε μαζί στην τελετή με ένα τουκ-τουκ.
Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello, είπε: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν; Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους, που είναι αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου».
«Η Αλεχάνδρα διαλογίζεται, είναι χορτοφάγος, μια σπουδαία μητέρα, έχει άγγιγμα αγγέλου και είναι επίσης Ισπανίδα – από την πατρίδα των βασιλιάδων και των βασιλισσών, του Θερβάντες και του Μπουνουέλ. Δεν μπορείς να έχεις κάτι καλύτερο από αυτό» πρόσθεσε.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο ηθοποιός έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Σίλβα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας το 2014.
Η Σίλβα είναι ακτιβίστρια που διευθύνει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με στόχο την εξάλειψη της έλλειψης στέγης στην Ισπανία. ‘Όπως αποκάλυψε, ο Γκιρ της έστελνε λουλούδια μέχρι να δεχτεί να βγει μαζί του ραντεβού και πως συχνά γράφει τραγούδια γι’ αυτήν.
Μιλώντας για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, η Σίλβα δήλωσε: «Ένας φίλος μας μας σύστησε, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και νιώσαμε ένα πολύ ισχυρό δέσιμο. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον όλο το βράδυ και από τότε δεν έχουμε χωρίσει».
Ο Γκιρ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Σίντι Κρόφορντ από το 1991 έως το 1995 και με την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ από το 2002 έως το 2016 και έχουν έναν γιο, τον 18χρονο Όμηρο. Η Σίλβα έχει επίσης έναν 5χρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια