Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πες μου το e-mail σου ...να σου πω ποιος είσαι

Αυτές οι έρευνες δεν έχουν τελειωμό και φυσικά δεν τους λείπει η φαντασία.
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε μια έρευνα που είχε ως αντικείμενο μελέτης τους χρήστες των Gmail, Hotmail και Yahoo με σκοπό την σκιαγράφηση των προφίλ τους.
Από την έρευνα αυτή προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα:

* Gmail.
Οι χρήστες του Gmail, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι λεπτοί σωματικά, απόφοιτοι πανεπιστημίου, εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, παιδιά της πόλης, πολυταξιδεμένοι, φιλελεύθεροι όσον αφορά στις πολιτικές πεποιθήσεις τους, αδέσμευτοι ερωτικά και άτεκνοι - κυρίως οι άντρες.
* Hotmail.
Οι χρήστες του Hotmail είναι πιθανότατα singles, νεαροί σε ηλικία, γυναίκες, κάτοικοι προαστίων, μεσαίου αναστήματος και διαμετρήματος - που πολύ συχνά μένουν ακόμα με τους γονείς τους - απαισιόδοξοι, εσωστρεφείς, αναγνώστες μυθιστορημάτων και καταναλωτές γλυκών - ενδεχομένως και ταυτοχρόνως με την ανάγνωση.
* Yahoo.
Ελαφρώς μεγαλύτερης ηλικίας οι συγκεκριμένοι χρήστες, παχουλοί, εξωστρεφείς, συνήθως γυναίκες, απόφοιτοι μέσης εκπαίδευσης, με πολλά παιδιά, που απολαμβάνουν την τεχνολογία και όταν δεν είναι στον υπολογιστή τους είναι σε κάποιον καναπέ φορώντας τις πιτζάμες τους και διαβάζοντας περιοδικά.
DiGitaL LiFe

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Μιλαμε για πολλη φαντασια.ουτε τα μισα δεν εχω απο την πρωτη κατηγορια.Ηθελα να ηξερα που γινονται αυτες οι ερευνες και σε ποιους.Ιδιως με τα κιλα εδω γελανε.Την καλησπερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή