Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι 10 καλύτερες δικαιολογίες για να λείψετε από τη δουλειά λόγω του Μουντιάλ

Βέβαια ο πιστός και… φιλότιμος ποδοσφαιρόφιλος δε διανοείται ότι δε θα παρακολουθήσει έστω και ένα παιχνίδι. Τι γίνεται όμως, όταν ένας αγώνας διεξάγεται σε ώρα που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεστε στη δουλειά σας; Το Sportena.com σας παρουσιάζει τις 10 καλύτερες δικαιολογίες για να ζήσετε τη μαγεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου απερίσπαστοι.

1. Πλημμύρισε το σπίτι, χάλασαν τα υδραυλικά (Κάποιος πρέπει να μείνει στο σπίτι να περιμένει τον υδραυλικό. Δε θα γίνετε πολύ πειστικός, αλλά το… ματσάκι θα το δείτε)

2. Αρρώστησε το παιδί και πρέπει να το πάω στο γιατρό (Εναλλακτικά μπορεί να γεννάει η γυναίκα σας. Τι κι αν δεν αναφέρατε ποτέ ότι δεν είναι έγκυος; Σας διέφυγε. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε γυναίκα και… παιδί)

3. Ο γιατρός μου είπε ότι δουλεύω πολύ σκληρά και πρέπει να ξεκουραστώ. Μου έδωσε αναρρωτική άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου (Αν γνωρίζετε έναν γιατρό, το πρόβλημά σας λύθηκε)

4. Είχε απίστευτη κίνηση στο δρόμο. Έγινε ατύχημα, κόλλησα για δύο ώρες, οπότε μια και είχα ήδη αργήσει επέστρεψα σπίτι (Κλασσική δικαιολογία, αλλά απαιτεί και έρευνα. Σερφάρετε στο internet, ακούστε ραδιόφωνο ώστε να μάθετε ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι)

5.
Κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι, έχασα τα κλειδιά και ο κλειδαράς δεν μπορεί να έρθει πριν τις 11 Ιουλίου (Αν το αφεντικό δε στείλει κλειδαρά είστε τυχεροί. Φροντίστε να προμηθευτείτε με τις απαραίτητες ποσότητες ξηράς τροφής)

6. Δεν αισθάνομαι πολύ καλά σήμερα, καλύτερα να δουλέψω από το σπίτι (Παλιά και χιλιοειπωμένη δικαιολογία, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων λειτουργεί)

7.
Καθώς ερχόμουν στη δουλειά είδα στην άκρη του δρόμου ένα τραυματισμένο σκυλί. Το μάζεψα, το πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι για τον επόμενο μήνα θα πρέπει να είμαι συνεχώς δίπλα του μέχρι να αναρρώσει (Θα βοηθήσει αν όντως υπάρχει σκυλί και αν το κρατήσετε και μετά το τέλος του Mundial. Μην παραλείπεται κάθε τόσο να στέλνετε και φωτογραφίες του στους συναδέλφους σας)

8. Αποφάσισα να πάρω άδεια τον επόμενο μήνα. Αν εκτιμάς τη δουλειά μου δε θα μου την αρνηθείς (Απαιτούνται τεράστια αποθέματα αυτοπεποίθησης και να είστε σίγουροι ότι είστε απαραίτητοι)

9. Σήμερα παίζουν Ελλάδα-Αργεντινή και μου ζητάς να έρθω στη δουλειά; (Η ειλικρινή σας στάση μάλλον δε θα εκτιμηθεί από το αφεντικό σας. Θα σας επιτρέψει να δείτε το παιχνίδι, αλλά την επόμενη ημέρα θα σας στείλει στο λογιστήριο)

10. Το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια. Δουλεύω κάθε μέρα σαν το σκυλί, οπότε θεωρώ ότι μου αξίζει αυτές τις ημέρες να ξεκουραστώ (Η… βόλτα από το λογιστήριο που αναφέραμε και παραπάνω πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Τα πάντα, άλλωστε, στη ζωή είναι θέμα επιλογών)



10 δικαιολογίες για να λείψετε από τη δουλειά λόγω του Μουντιάλ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια