Έρχεται το τεχνητό κρέας

Έρχεται το τεχνητό κρέας...
Ετοιμάζουν πλήρη έλεγχος τις διατροφικής αλυσίδας
Το πρώτο τεχνητό κρέας στον κόσμο αναμένεται να παρουσιάσουν τον ερχόμενο φθινόπωρο αμερικανοί επιστήμονες, στα πλαίσια Συνεδρίου που οργάνωσε το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επιστημών , στη Σουηδία.
Ο αμερικανός επιστήμονας, Βλαντιμίρ Μιρόνοβ, θα μοίρασε κομμάτια από το τεχνητό κρέας, στους παρευρισκόμενους το οποίο έχει δημιουργηθεί από εμβρυϊκά κύτταρα των μυών μιας γαλοπούλας, από ορό βοοειδούς και χιτοζάνη.
Ο Μιρόνοβ, ο οποίος εργάζεται εδώ και δέκα επτά χρόνια στη δημιουργία του τεχνητού κρέατος, θεωρεί ότι θα αρέσει σε όσους το δοκιμάσουν, αν και σίγουρα δεν θα έχει την ίδια γεύση με το αληθινό κρέας.
Σε ό,τι αφορά ωστόσο τη δομή του κρέατος, θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω μελέτες και έρευνες, ώστε να έχει κάποια ομοιότητα με το κρέας που τρώμε μέχρι σήμερα. Ωστόσο αυτό, προαπαιτεί χρηματοδότηση δισεκατομμυρίων, την οποία ο Μιρόνοβ διαμαρτύρεται ότι δεν λαμβάνει.
«Άλλες επιστημονικές έρευνες, παίρνουν δισεκατομμύρια δολάρια, εμείς ούτε ένα εκατομμύριο δεν πήραμε», δηλώνει ο Μιρόνοβ, ο οποίος είχε χρηματοδοτηθεί για πρώτη φορά από τη NASA, η οποία αναζητούσε εναλλακτικές τροφές, πλούσιες σε πρωτεΐνες. Πριν από ορισμένα χρόνια, η Οργάνωση υπέρ της προστασίας των ζώων, PETA, στηρίζει την έρευνα του Μιρόνοβ.

Τι θέλουν να πετύχουν;
1. Με την δυνατότητα δημιουργίας συνθετικού κρέατος, καταργείται ένα ακόμη ελεύθερο επάγγελμα, αυτό του κτηνοτρόφου, οπότε χτυπιέται η μεσαία τάξη.
2. Το συνθετικό κρέας θα κατασκευάζουν με τις θυγατρικές τους μόνο οι πέντε μεγάλες πολυεθνικές που ελέγχουν και όλους τους σπόρους υβρίδια και που ελέγχουν την γεωργία παγκόσμια.
3. Μέσα από το συνθετικό κρέας θα μπορούν να μας ταϊσουν ότι θέλουν και να ελέγχουν και την παγκόσμια υγεία και το χρόνο ζωής μας , αλλά και την θέλησή μας και την δυνατότητα αντίστασής μας σε όσα προωθούν παγκόσμια.
4. Για να προωθηθεί το κρέας αυτό, προώθησαν τις τεχνητές ασθένειες όλων των ζώων που εκτρέφονται. Γελάδες, πρόβατα, γουρούνια, κοτόπουλα, και ψάρια προωθώντας έτσι μία τρομοκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού.
5. Σύμφωνα με νόμους που ήδη έχουν προωθηθεί, απαγορεύεται η εκτροφή οικοσίτων ζώων, ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει την δυνατότητα απεξάρτησης από το σούπερ μάρκετ για να πάρει κρέας.
6. Προώθησαν την προπαγάνδα για το ότι δήθεν μία αγελάδα μολύνει το περιβάλλον περισσότερο και από ένα τζιπ.
7. Σκοπός του φθηνού και δήθεν πιο υγειούς κρέατος θα είναι να μην μπορεί να προμηθευτεί κανείς κόκκινο κρέας, κοτόπουλα και ψάρια, από πουθενά αλλού παρά από τα οργανωμένα σούπερ μάρκετ, από όπου ήδη αγοράζουμε και κάθε άλλο είδος διατροφής.
8. Θα μπορούν από τα σούπερ μάρκετ αυτά να ψωνίζουν μόνο οι διαπιστευμένοι πολίτες, αυτοί δηλαδή που θα έχουν την ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής αρχικά και αργότερα το μικροτσίπ.
Γελούσαν κάποιοι με την υποτιθέμενη ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής πριν από έντεκα χρόνια, αλλά η κάρτα του πολίτη έρχεται.
Γελούσαν και με τα τσιπάκια, αλλά όλοι οι κάτοικοι του τρίτου κόσμου θα τα πάρουν για να φάνε το φθηνό συνθετικό κρέας και ομοίως όλοι οι κάτοικοι του δυτικού κόσμου για να μην πάνε φυλακή σαν φοροφυγάδες.
Γελούσαν και με το συνθετικό κρέας, το κρέας του σωλήνα, όπως λεγότανε τότε, αλλά έρχεται η ώρα του όπου νάναι.
thermopilai.org

Related Posts