Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Περιήγηση της Αθήνας

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ είναι μια μη αφηγηματική ταινία μικρού μήκους, ένα πορτρέτο μιας μεταβαλλόμενης μητρόπολης από τον σκηνοθέτη και βραβευμένο φωτογράφο, Αλέξανδρο Μαραγκό. Η ταινία είναι ένας φόρο τιμής στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Διαθέτει υπερπλασία, χρονική και κινηματογραφική κίνηση της αστικής περιοχής, τον ορίζοντα και την αρχιτεκτονική του "το κλεινόν άστυ" / την ένδοξη πόλη. Λ'ηψη σχεδόν εξ ολοκλήρου από τις ψηλότερες στέγες, λόφους και βουνά τη νύχτα, η ταινία εξερευνά τον αστικό πυρήνα, το κέντρο της πόλης και πέρα ​​από αυτό.

Η ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε αποκλειστικά με τη χρήση διαφόρων τεχνικών χρονοκαθυστέρησης σε διάστημα 90 ημερών. Η τεχνική υπερπλασίας χρησιμοποιήθηκε με πολύ λεπτό τρόπο για την προσομοίωση της κίνησης των φωτογραφικών μηχανών των μακρινών λήψεων, και των λήψεων του ελικοπτέρου. Η ταινία μικρού μήκους δημιουργήθηκε από 60.000 πρώτες εικόνες σε ανάλυση 5Κ και φωτογραφήθηκε στο Canon 5D Mark III με τους φακούς της σειράς L της σειράς L κατά κύριο λόγο στα 200mm και 400mm. Η επεξεργασία και η βαθμολόγηση έγιναν στα Adobe Premiere Pro και Adobe After Effects. Η ταινία ολοκληρώθηκε για τον ιστό σε αναλογία διαστάσεων 1920 × 870 και 2,20: 1. Η μουσική είναι από τον Tony Anderson.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το AlexandrosMaragos.com

ΥΓ: ένα έχουμε να πούμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια