Καραβίδες λεμονάτες

Νόστιμο και θρεπτικό πιάτο που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Για 4-6 άτομα
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Υλικά
Χυμός από μισό λεμόνι
1/2 ματσάκι σέλινο
Αλάτι
Λαδολέμονο
1 κιλό καραβίδες
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση
Με αρκετό νερό πλένουμε καλά τις καραβίδες.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο σέλινο, το κρεμμύδι και τον χυμό λεμονιού.
Προσθέτουμε νερό και αλάτι και τα βράζουμε για 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τις καραβίδες και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
Στραγγίζουμε τις καραβίδες και τις σερβίρουμε με λαδολέμονο και λίγα φυλλαράκια μαϊντανό για γαρνίρισμα.

Related Posts