Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

William – Kate Middleton: Γεννήθηκε το τρίτο παιδί τους

Σήμερα το πρωί, η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της και πήρε εξιτήριο... express!
O πρίγκιπας William πήγε τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte στο μαιευτήριο για να δουν τον αδελφό τους και να φύγουν όλοι μαζί για το παλάτι!
Σε πελάγη ευτυχίας το πριγκιπικό ζευγάρι και όλο το παλάτι. Το τρίτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge γεννήθηκε στις 11 το πρωί της Δευτέρας και χαίρει άκρας υγείας. Από νωρίς το ζευγάρι έφθασε στο μαιευτήριο με το αυτοκίνητο, καθώς το πρωί έσπασαν τα νερά της Kate Middleton.
Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι βγήκε πριν λίγη ώρα αναφέροντας: » Η αυτού μεγαλειότης Δούκισσα του Cambridge γέννησε με ασφάλεια ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει 3.827 γραμμάρια. Ο Δούκας του Cambridge ήταν παρών στη γέννηση του γιου του. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας».
Όπως και στα δυο προηγούμενα παιδιά της, τον George και την Charlotte, η Kate Middleton γέννησε και το τρίτο της παιδί στην πτέρυγα Lindo Wing του “St. Mary’s Hospital” στο Paddington του Λονδίνου, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.
Το μωράκι της Kate και του William που γεννήθηκε είναι το 5ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, έχοντας τους: πρίγκιπα Κάρολο, William, George και Charlotte να προηγούνται. Σύμφωνα με το νέο καταστατικό στο παλάτι, η Charlotte κρατά τη θέση της στη σειρά διαδοχής και το νέο μέλος της οικογένειας του William και της Kate θα ρίξει τον “θείο Harry” στην έκτη θέση της σειράς διαδοχής του θρόνου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια