Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ταυράκια με τα όλα τους

Το γεγονός ότι διανύουμε την περίοδο που ο Ήλιος έχει εισέλθει στον Ταύρο, είναι η κατάλληλης στιγμή για να μιλήσουμε για τα λατρεμένα παιδιά – ταυράκια, αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα με την μεγάλη δημιουργικότητα! Ιδιαίτερα προικισμένα πλάσματα, με πολλές ικανότητες, αλλά και πολλές ευαισθησίες!

Αγοράκι – ταυράκι: η χαρά της μαμάς!
Το αγόρι Ταύρος είναι πολύ προσκολλημένο στην μητέρα του, αλλά όχι με τον τρόπο που είναι ένας Καρκίνος για παράδειγμα. Είναι ένα πλάσμα πολύ δοτικό, που απόλυτη ανάγκη την επιβεβαίωση μέσα από την μητέρα του. Θα γίνει ένα άτομο πιστό στις αρχές της οικογένειας, και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Όλοι οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να ακολουθούν τις οικογενειακές παραδόσεις. Αν όμως συμβεί να υπάρχουν και κάποια στραβά μέσα στην οικογένεια – και κάθε οικογένεια όλο και κάτι έχει που είναι λάθος – θα το πάρει κι αυτό το ταυράκι και θα το κάνει σημαία!

Το αγόρι Ταύρος αγαπάει την μητέρα του με δημιουργικούς τρόπους. Η προσκόλληση που δείχνει έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ζωή και την ομορφιά. Το να πει μαμά στο ταυράκι της «φύγε, δεν σε αγαπώ» - κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να λέγεται ούτε στον μεγαλύτερο θυμό – ισοδυναμεί με καταστροφή για την ψυχούλα του.

Το ταυράκι μεγαλώνοντας θα γίνει ένα πλάσμα γεμάτο ομορφιά και δύναμη, που θα αγαπάει την τέχνη, την μαγειρική, το σπίτι, τις μόνιμες σχέσεις. Πρέπει να του εξασφαλιστεί ένα μόνιμο και σίγουρο περιβάλλον χωρίς ανατροπές για να ανθίσει όλος ο δυναμισμός του.

Κοριτσάκι – ταυράκι: λιώνει τον μπαμπά!
Καθώς ο Ταύρος έχει ως κυβερνήτη του ζωδίου την Αφροδίτη, τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια είναι ιδιαίτερα όμορφα παιδάκια, που γίνονται γοητευτικότατοι ενήλικε.ς κύριο χαρακτηριστικό για το κοριτσάκι Ταύρο είναι αυτό που λέμε ματάρες! Ίσως να έχουν οι γυναίκες Ταύροι τα πιο αισθαντικά και γλυκά και πελώρια μάτια όλου του ζωδιακού.

Συνήθως τα ταυράκια ως κόρες κάνουν ακόμα και τον πιο ανεξάρτητο και εργασιομανή μπαμπά να μπουσουλάει για να τους κάνει όλα μα όλα τα χατίρια! Είναι απίστευτα χειριστικά τα κοριτσάκι Ταύροι, ευαίσθητα, και έχουν προσκόλληση στον μπαμπά – τείνουν να λατρεύουν αλλά και να ζηλεύουν την μητέρα τους, ταυτόχρονα. Επειδή η γυναίκα Ταύρος είναι ο ορισμός της μητέρας, το μικρό κοριτσάκι ταυράκι δυσκολεύεται να καταλάβει ότι έχει την θέση της κόρης της μητέρας της. Λατρεύει όμως να είναι η κόρη του μπαμπά της!

Με εκπληκτική αίσθηση του γούστου και καλή σχέση με τα χρώματα και την μουσική, το κοριτσάκι ταυράκι θα θέλει και πολλά ρουχαλάκια και συνεχή προσοχή. Πληγώνεται εύκολα στα αισθήματά της και έχει μεγάλους βουβούς θυμούς. Εκεί κι αν λιώνει ο μπαμπάς, να βλέπει την ταυρίνα του άηχη και βουρκωμένη! Ποιος να της αντισταθεί;
oroskopos.tv

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια