Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μην Αγνοείτε Τον Πόνο Σε Αυτά Τα Μέρη Του Σώματος: Μπορεί Να Σας Κοστίσει Τη Ζωή

Ο πόνος σε ένα μέρος του σώματος συχνά σημαίνει ότι κάτι είναι λάθος με ένα διαφορετικό μέρος του σώματος και δεν έχουμε ιδέα γι 'αυτό.
Μερικές φορές ο πόνος μπορεί να μην έχει νόημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αγνοήσετε.
Κάθε πόνος που διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα πρέπει να ελέγχεται.
Η παραβίαση αυτού του πόνου μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή, ειδικά σε σχέση με αυτά τα μέρη του σώματος:

Καρδιά : όσοι έχουν προβλήματα υγείας με την καρδιά συχνά εμφανίζουν πόνο στο στήθος, ενώ για άλλους, ο πόνος υπάρχει στο δεξί χέρι στο πάνω μέρος της πλάτης. Ο πόνος μπορεί επίσης να γίνει αισθητός στην αριστερή πλευρά του σώματος, επειδή τα προβλήματα της καρδιάς συχνά σχετίζονται με μέρη του σώματος που στέλνουν παρορμήσεις όπως το νωτιαίο μυελό.

Οι πνεύμονες και το διάφραγμα : τα προβλήματα των πνευμόνων μπορούν να εκδηλώσουν πόνο στο λαιμό και στους άνω ώμους.

Στομάχι και πάγκρεας: πόνος στην κοιλιά και πόνος στην πλάτη, ειδικά στην περιοχή όπου παρουσιάζεται το στομάχι και το πάγκρεας και υπάρχει πάντα ένα σαφές μήνυμα ότι κάτι είναι λάθος με ένα από αυτά τα δύο όργανα. Περίπου το 50% των ατόμων που πάσχουν από χρόνια παγκρεατίτιδα έχουν πόνο στην πλάτη.

Σακούλα ήπατος και χοληδόχου κύστης   : Εάν κάτι συμβαίνει με το συκώτι ή τον σάκο της ουροδόχου κύστης, ο πρώτος πόνος είναι ο πόνος στον αυχένα και στους ώμους, ειδικά αν ο πόνος εμφανίζεται συχνά στη δεξιά πλευρά όπου είναι παρόντες. Επίσης ο πόνος μπορεί να υπάρχει στους ώμους και στην πλάτη της μεμβράνης.

Λεπτό έντερο : Εάν υπάρχει πρόβλημα με το λεπτό έντερο, αισθάνεστε πόνο στην περιοχή γύρω από τον αμφαλό. Αν αισθάνεστε πόνο γύρω από αυτό το τμήμα του σώματος, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να περιγράψετε όλα όσα αφορούν την περιοχή όπου αισθάνεται ο πόνος.

Παχύ έντερο και τυφλό : Το πρόβλημα με τα αποτελέσματα του τυφλού στη δεξιά πλευρά του στομάχου. Ο πόνος στην κάτω κεντρική κοιλιά μπορεί να σηματοδοτήσει προβλήματα με το παχύ έντερο ή το ορθό. Αυτό είναι δυνητικά σοβαρό πρόβλημα, επισκεφθείτε αμέσως το γιατρό σας.

Νεφροί : Τα προβλήματα των νεφρών είναι δύσκολο να διαγνωσθούν, επειδή ο πόνος εμφανίζεται σε όλη την κάτω ράχη, στη χαμηλότερη κοιλία, στη λεκάνη και στους μηρούς.

Κύστη : Ο πόνος που προκαλείται από προβλήματα ουροδόχου κύστης εμφανίζεται στην κάτω λεκάνη.

Ωοθήκες : Η φλεγμονή των ωοθηκών προκαλεί πόνο στο εμπρός μέρος της κοιλιάς και στις δύο πλευρές. Αν πρόκειται για έντονες κύστες πόνου, εμφανίζεται ως αιχμή στο τμήμα όπου βρίσκονται.
www.healthyfoodstar.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια