Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς ψεύδονται τα ζώδια

Πρωταπριλιά April Fool's Day astrology ζώδια
Κριός: Οι Κριός δεν είναι καλός στα ψέματα και δεν αντιλαμβάνεται σε τι εξυπηρετούν. Άσε που δεν αντέχει τα δράματα που συνεπάγονται τα ψέματα όταν γίνουν αντιληπτά.

Ταύρος: Οι Ταύροι είναι επίμονοι και προτιμούν τα πράγματα να γίνονται όπως θέλουν εκείνοι. Αν χρειαστεί γι΄αυτό το λόγο να πει και κανένα ψεματάκι, θα το κάνει.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι είναι σκανταλιάρηδες και θέλουν να τραβούν πάνω τους την προσοχή. Η φαντασία τους καλπάζει, έτσι μπορούν να πουν οτιδήποτε και να γίνουν και πιστευτοί. Είναι τόσο καλοί στα ψέματα, που τελικά τους άλλους δεν τους νοιάζει αν είναι αλήθεια αυτό που ακούν.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα πει ψέμα μόνο για να σας προστατεύσει. Για αυτόν, είναι περισσότερο ένας τρόπος να σας διαβεβαιώσει ότι όλα είναι μια χαρά, όταν δεν είναι, και το κάνει από καθαρή καλοσύνη.

Λέων: Ο Λέων λατρεύει να γίνεται το επίκεντρο. Έτσι, όταν σας διηγείται μια ιστορία, μπορεί μεν να είναι αληθινή, αλλά περιέχει μεγάλη δόση υπερβολής. Όσο πιο έκπληκτος δείχνει ο ακροατής του, τόσο πιο υπερβολική θα γίνεται η ιστορία του.

Παρθένος: Η Παρθένος δεν ψεύδεται ιδιαίτερα. Το βρίσκει ενοχλητικό και προτιμά να αντιμετωπίζει με ρεαλισμό μια δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο, αν η αλήθεια εμποδίζει την επίλυσή της, θα το πει το ψέμα του. Αλλά ακόμα και τότε, φτιάχνει λίστα με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, για να δει αν αξίζει τελικά να το πει.

Ζυγός: Ο Ζυγός, ως διπλωμάτης, πιστεύει ότι αν είναι καλύτερο για όλους το ψέμα, τότε όχι μόνο πρέπει αλλά και επιβάλλεται να ειπωθεί. Τα ψέματά του είναι αρκετά πιστευτά, έτσι οι άλλοι τα αντιλαμβάνονται όταν είναι πλέον πολύ αργά.

Σκορπιός: Ο καχύποπτος και χειραγωγικός Σκορπιός παίρνει άριστα στο παιχνίδι του ψεύδους. Αυτό οφείλεται στην παρατηρητικότητά του, που του επιτρέπει να αναλύει όλες τις πτυχές μιας κατάστασης και να σερβίρει το ιδανικό ψέμα που ταιριάζει στην περίσταση.

Τοξότης: Ο φιλικός και εξωστρεφής Τοξότης δεν ψεύδεται. Εκτιμά πολύ τις φιλίες του και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του για να τους κοροϊδέψει. Αλλά αν πρέπει να πει ένα ψέμα αναγκαστικά, θα είναι το μεγαλύτερο που ειπώθηκε ποτέ από ανθρώπινα χείλη, συνήθως με το ανάλογο κόστος.

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως μισεί το ψέμα. Αρνείται συνειδητά να το πει. Επειδή είναι φύσει δύσπιστος ο ίδιος, αντιτίθεται σε οποιαδήποτε μορφή ψεύδους. Κι αν αναγκαστεί να πει ψέμα, θα γίνει γρήγορα αντιληπτός. Θα αισθάνεται βαθιά ένοχος και τελικά θα αποκαλύψει μόνος του την αλήθεια.

Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι ευφάνταστος κι έξυπνος αφηγητής. Τα ψέματά του μπορεί να είναι πάρα πολύ ωραία για να είναι αληθινά, αλλά τα λέει τόσο άψογα ώστε οι άλλοι καταλήγουν να τον πιστέψουν.

Ιχθείς: Ο Ιχθείς αποφεύγει να λέει ψέματα, κι όταν το κάνει είναι μόνο για καλό. Προσπαθεί να σας προστατεύσει ώστε να μην πληγωθείτε. Ούτως ή αλλιώς, όμως, είναι τόσο γλυκός κι ευαίσθητος που κανείς δεν μπορεί να του θυμώσει όταν αποκαλυφθεί το ψέμα του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια