Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στήθος ψηλά και όλα τα φτάνεις σε 4 βήματα

Το πιο σέξι σημείο στο κορμί σου δεν είναι άλλο από το στήθος σου.
Τι κάνεις όμως για να το φροντίσεις και να το κρατήσεις έτσι σε ψηλά επίπεδα;
Διάβασε παρακάτω και μάθε πώς θα καταφέρεις να φροντίσεις το στήθος σου έτσι ώστε να δείχνει πάντα τόσο στητό και σφιχτό αλλά κυρίως απόλυτα σέξι!

Η φροντίδα είναι το παν: σίγουρα όλες μας περνάμε πολλές ώρες στο γραφείο, πολλές ώρες στο ποτό ή το φαγητό, τι γίνεται όμως το πιο ευαίσθητο και ταυτόχρονα σέξι σημείο του κορμιού μας έχει ανάγκη από λίγη προσοχή; Το στήθος σου θέλει ειδική φροντίδα για να μπορεί να σταθεί στο ύψος του.

Πώς έρχεται η πτώση; 
Η ατονία των ιστών του στήθους ή η σμίκρυνση των αδένων αν υπάρχει ορμονική ανωμαλία ή ακόμη και η σμίκρυνση του λιπώδης ιστού μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στο στήθος σου και να ρίξει την αυτοπεποίθηση σου στα τάρταρα.
Γνωριστείτε:
το στήθος σου θέλει τη φροντίδα σου τι γίνεται όμως όταν δεν το ξέρεις καλά-καλά; Και πώς είναι δυνατόν να το φροντίσεις σωστά αν δεν ξέρεις τι έχει ανάγκη; Εξέτασε το στήθος σου, νιώσε το δέρμα σου εκεί και δες πώς θα καταφέρεις να το ανυψώσεις και να ο φροντίσεις! Πώς θα τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος σε εκείνα τα σημεία;

Μα φυσικά με τις κατάλληλες ασκήσεις που θα σε τονώσουν σε αυτό το σημείο. Ακόμη και αν δεν έχεις χρόνο φρόντισε να βρίσκεις έστω και 5 λεπτά την ημέρα για τις κατάλληλες ασκήσεις για το σώμα σου ενώ και η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Μασαζάκι λέω και κλαίω: 
το μασάζ στην περιοχή του στήθους είναι πολύ σημαντικό αν θέλεις να κρατήσεις το στήθος σου σε υψηλά επίπεδα. Το σωστό ενυδατικό λαδάκι ή έστω το γαλάκτωμα σώματος (και η καρύδα είναι πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία), είναι τέλειο για να αρχίσει το μασάζ με κυκλικές κινήσεις από το κάτω μέρος προς το επάνω μέρος του στήθους καλύπτοντας όλη την περιοχή του στήθους. Μην ξεχνάς και τον ψεκασμό με τονωτικό κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή του στήθους που διαστέλλει τους πόρους και βοηθάει στο να απορροφηθεί η ενυδατική κρεμούλα.

Ενυδάτωση:
μπορεί να σου αρέσει να κάνεις μανικιούρ και να φροντίζεις τα άκρα σου αλλά όμως τη γίνεται με το στήθος σου; Το να καθαρίσεις και να ενυδατώσεις σωστά το στήθος σου μετά το ντους είναι πολύ σημαντικό για να κρατήσει το δερματάκι στην ευαίσθητη αυτή περιοχή σωστά ενυδατωμένο και απαλό. Η αρωματοθεραπεία είναι εδώ με το μέρος σου αφού αν απλώσεις τρείς σταγόνες από το αγαπημένο σου έλαιο μετά το μπάνιο που είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία θα δεις την επιδερμίδα σου να λάμπει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια