Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

SurvivorGR: βιογραφικά των 6 νέων παικτών

Κάποια ονόματα που είχαν ακουστεί από τον σταθμό, ακύρωσαν τελικά την συμμετοχή τους ειδικά από την πλευρά των δύο Διάσημων, Νικολέττα Καρρά και Ιβάν Σβιτάιλο μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους άφηναν να ταξιδέψουν. Έτσι επιλέχθηκαν καινούρια άτομα και εμείς έχουμε τα βιογραφικά τους για να τους γνωρίσετε:
Εύη Σκαρώνη (διάσημοι)
Personal Trainer, 27 ετών.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Δήλωσε συμμετοχή στο Survivor μετά από παρότρυνση φίλων της, επειδή είναι αθλητικός τύπος. Την αίτηση συμμετοχής της την συμπλήρωσε ο αδερφός της. Παίζει μπάσκετ, κάνει τρέξιμο και CrossFit. Ανυπομονεί να δοκιμάσει τα αγωνίσματα του Survivor.
Μαρία Πανταζή (μαχητές)
Η "Iron Barbie" που τρέμουν οι άντρες!
Η Μαρία ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα και ξαφνικά τα παράτησε όλα και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing.
Η 39χρονη Μαρία δεν μπαίνει σε καλούπια.
Έχει κερδίσει χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια και Διεθνή Τουρνουά Κ-1. Το 2015 αγωνίστηκε και κατέκτησε την Ζώνη του MmaChallengePro.
Έχει υπάρξει παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το mountain bike και το μανατζάρισμα αθλητών.
Εύη Σαλταφερίδου (διάσημοι)
Η πανέμορφη γυμνάστρια που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο παιχνίδι, είναι 28 χρονών!(18/2/1990)
Η συγκεκριμένη δασκαλεύτηκε και από παίκτη του Survivor 1 πριν μπει, μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι όπως αποδεικνύει και μόνη της.
Ο λόγος για τον Γουίλι, με τον οποίο κάνει παρέα.
Η Εύα εκτός από τον Γούιλι όμως... κάνει στενή παρέα και με την Μαρία Σαμαρινού την οποία και αποθέωνε συνεχώς στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.
Φελίσια Λαπάτη (μαχητές)
4/3/1991
Το συγκεκριμένο κορίτσι οι περισσότεροι το γνωρίσαμε από την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και τα αμέτρητα παπαρατσικά που έκαναν στις παραλίες.
Η Φελίτσια μετά από την δημοσιότητα που πήρε, πλέον εργάζεται στον Όμιλο Ant1, είναι δημοσιογράφος, και τώρα θα εγκαταλείψει λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να αναστατώσει το Survivor.
Πάνος Θεοδώρου (μαχητές)
Ένας γυμναστής που είναι... "πολύ μπροστά"!
Ο συγκεκριμένο είναι εκπαιδευτής του Animal Movement!
Τι είναι αυτό; Γυμνάζει μικρούς και μεγάλους με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο... τους βάζει να μιμούνται τις κινήσεις των ζώων.
Ένα πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στην αγορά το 2014 και από τότε το αγάπησε πολυ ο κόσμος!
Ο Πάνος Θεοδώρου είναι 36 ετών και κατάγεται από τον Βόλο, αλλά κατοικεί στην Αθήνα. Έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ και έχει κάνει μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Είναι δημιουργός του προγράμματος εκγύμνασης “animal movement”. Παράλληλα εργάζεται ως fitness specialist, movement coach αλλά και εκπαιδευτής γυμναστών. Έπαιζε πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, δύο εκ των οποίων στην ομάδα του Ηλυσιακού (Δ Εθνική). Είναι πανελλήνιος πρωταθλητής σκοποβολής και έλαβε μέρος με την Εθνική Ομάδα Σκοποβολής στο TesteventAthens 2004.
Σώζων Παλαίστρος Χάρος (διάσημοι)
Προπονητής Χόκεϊ επί χόρτου
Κατάγεται από την Λήμνο. Ο Σώζων 39 ετών, είναι εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου σε παιδιά. Ζει στην Μεταμόρφωση. Είναι οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδος στο χόκεϊ επί χόρτου και κατέχει και δύο χρυσά σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες . Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη γυμναστικής αλλά και με ακροβατικά με πανιά. Δήλωσε συμμετοχή στο Survivor γιατί του αρέσει η καθημερινή ένταση, το σασπένς, το να βρίσκει τρόπους να υπερνικάει τα όποια εμπόδια και τις όποιες αντιξοότητες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια