Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανάδρομος Ερμής το 2018

Πότε έχουμε ανάδρομο Ερμή το 2018; Σημείωσε τις ημερομηνίες και προγραμμάτισε καλύτερα τις δραστηριότητές σου!

Τι συμβαίνει όταν έχουμε Ανάδρομο Ερμή;
Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που επικοινωνεί ένας άνθρωπος με το περιβάλλον του! Μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, έγγραφα, μέσα μαζικής μεταφοράς, σκέψεις, λόγια, γνωριμίες, συζητήσεις, επαφές, σχέση με αδέρφια είναι μερικούς από τους τομείς που επηρεάζει η πορεία του Ερμή στο ζωδιακό κύκλο. Τις στιγμές του έτους που Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος παρατηρούμε τα εξής:
  • Επικοινωνιακή στασιμότητα
  • Σκέψεις αναθεώρησης
  • Αναβλητικότητα / αναποφασιστικότητα
  • Μπερδέματα, ασυμφωνίες, παρεξηγήσεις , καθυστερήσεις στα ραντεβού, στις μετακινήσεις, στις συζητήσεις
  • Ματαιώνονται ή και ακυρώνονται σχέδια
  • Ζημιές, δυσλειτουργίες  σε μεταφορικό μέσο, τεχνολογικές συσκευές
  • Ατυχήματα, καβγάδες, συγκρούσεις σε επικοινωνίες
  • Συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος
  • Αθέτηση λόγου / συμφωνιών
Τι πρέπει να κάνουμε τις περιόδους που ο Ερμής είναι ανάδρομος;
Γνωρίζοντας ότι ο Ερμής κάθε χρόνο κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα του έτους, είναι χρήσιμο να σκεφτούμε, ότι δεν σημαίνει πως σε αυτές τις περιόδους πρέπει να κάνουμε «παύση» σε κάθε δραστηριότητά μας, αλλά ούτε χρειάζεται να μας πιάνει και πανικός, ότι θα συμβεί κάτι άσχημο! Η αστρολογία εξάλλου, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο και μας βοηθά να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας, τις δραστηριότητές μας, τον ίδιο μας τον εαυτό και μας συμβουλεύει για τις τάσεις ώστε να έχουμε την άνεση να διαχειριστούμε κατάλληλα τις «ενέργειες» γύρω μας. Τι πρέπει να προσέξουμε τις περιόδου που ο Ερμής είναι ανάδρομος;
  • Δείχνουμε προσοχή  ή καθυστερούμε την υπογραφή σημαντικών επαγγελματικών, οικονομικών συμφωνητικών (πχ σύμβαση εργασίας, νέο δάνειο, μισθωτήριο) για να είμαστε βέβαιοι για την τήρηση τους αλλά και για την εύρυθμη εξέλιξή τους.
  • Αποφεύγουμε την αγορά σε μεταφορικό μέσο, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο (υπάρχει κίνδυνος να είναι ελαττωματικό το προϊόν)! Γενικότερα προσπαθούμε να τρενάρουμε το χρόνο και να μην κάνουμε μία σημαντική επένδυση στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.
  • Καθυστερούμε τα νέα σημαντικά ξεκινήματα, για παράδειγμα την έναρξη μίας νέας επιχείρησης, την αλλαγή σπιτιού, την αλλαγή εργασίας, την πραγματοποίηση γάμου. Ο λόγος; Θα υπάρξουν μπερδέματα, καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και εξέλιξης των δραστηριοτήτων!
  • Δεν παίρνουμε νέες σημαντικές αποφάσεις ζωής, γιατί λίγο αργότερα θα αναθεωρηθούν
  • Αποφεύγουμε τον δανεισμό χρημάτων
  • Κάνουμε ένα καλύτερο ημερήσιο πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας, σημειώνοντας την λίστα των υποχρεώσεων και των δραστηριοτήτων που πρέπει να γίνουν!
  • Προσέχουμε περισσότερο στην οδήγηση και στις μετακινήσεις για να αποφύγουμε ατυχηματάκια!
  • Δίνουμε προσοχή σε εξετάσεις που αφορούν την υγεία, τις σπουδές, έγγραφα που πρέπει να διεκπεραιώσουμε!
  • Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση του πνεύματος!
  • Λέμε ναι στην αναθεώρηση σκέψεων, σχέσεων φροντίζουμε όμως οι τελικές μας αποφάσεις να παρθούν εφόσον ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή φορά!
Πότε έχουμε ανάδρομο Ερμή στο 2018;
Κατά την διάρκεια του 2018 ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος σε 3 χρονικά διαστήματα:
  • Από 23 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2018 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό
  • Από 26 Ιουλίου 2018 έως 19 Αυγούστου 2018, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο Λέοντα
  • Από 17 Νοεμβρίου 2018 έως 6 Δεκεμβρίου 2018, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη και στην συνέχεια θα περάσει στο Σκορπιό
Πώς θα μας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής το 2018;
23 Μαρτίου έως 15 Απριλίου
Με την έναρξη της ανοιξιάτικης περιόδου, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την  16ο Κριού (δηλαδή από το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου) και ως τις 15 Απριλίου θα φτάσει  ως την 4ο  (δηλαδή ως το 1ο Δεκαήμερο). Η βιασύνη και η παρορμητικότητα της σκέψης, του λόγου, των μετακινήσεων, θα φέρει αντιδράσεις, καβγαδάκια, ατυχηματάκια αλλά και ... επιπολαιότητα που θα έχουν  κάποιο σοβαρό κόστος! Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών λοιπόν είναι σκόπιμο να αποφύγουμε την αντιδραστικότητα,  την ταχύτητα στον τρόπο σκέψης, έκφρασης, μετακίνησης και φυσικά να έχουμε κατά νου ότι οι σκέψεις, οι αποφάσεις και οι επικοινωνίες των ημερών αυτών θα έχουν έναν χαρακτήρα αρκετά ανταγωνιστικό, εγωιστικό, εκρηκτικό γεγονός που θα επιφέρει προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Ας τονίσουμε εδώ, ότι στις 4 και 5 Απριλίου, ο ανάδρομος Ερμής από τον Κριό θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο που κινούνται στην 9ο του Αιγόκερω. Με τρόπο σκληρό θα κλείσουν σε αυτό το διάστημα υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με το παρελθόν, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν  οριστικές ρήξεις σχέσεων (κοινωνικών, επαγγελματικών, αισθηματικών). Χρήσιμο είναι λοιπόν να έχουμε κατά νου ότι τα λάθη θα πληρωθούν πολύ ακριβά αυτή την περίοδο και ότι θα πρέπει να μετριάσουμε όσο μπορούμε τις παρορμήσεις μας.
Ποιοι επηρεάζονται και πρέπει να δείξουν προσοχή ;  Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι  του 1ου και του 2ου δεκαημέρου
Ποιοι θα σκεφτούν μία αισθηματική επανασύνδεση: Οι Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Δίδυμοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

26 Ιουλίου 2018 έως 19 Αυγούστου 2018
Σε αυτό το καλοκαιρινό χρονικό διάστημα, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο 3οκαι στο 2ο δεκαήμερο του Λέοντα! Οι επικοινωνίες αποκτούν ένα ύφος αρκετά εγωπαθές,  πεισματικό, επίμονο ενώ ο ενθουσιασμός και η υπερεκτίμηση  θα παρασύρουν σε λάθη και υπερβολές που στην συνέχεια θα είναι δύσκολο να συμμαζέψουμε!  Θα υπάρξουν ωστόσο και αρκετές αναθεωρήσεις  για αισθηματικές σχέσεις του παρελθόντος, χωρίς όμως να υπάρχουν για αυτό το διάστημα οι εγγυήσεις ότι οι επανασυνδέσεις που θα γίνουν θα έχουν μία σταθερή πορεία!  Ας τονίσουμε εδώ ότι ο ανάδρομος Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό στις 11 Αυγούστου,  φουντώνοντας για τα καλά την υπερβολή και την ανάγκη να θέλουμε να επιβληθούμε και να κυριαρχήσουμε με κάθε τρόπο στις επικοινωνίες και στις επαφές μας.  στις 18 Αυγούστου το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα δούμε αρκετά ερωτικά ανταμώματα και  επανασυνδέσεις σχέσεων του παρελθόντος.
Ποιοι επηρεάζονται και πρέπει να δείξουν προσοχή ;  Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου και του  3ου δεκαημέρου
Ποιοι θα σκεφτούν μία αισθηματική επανασύνδεση: Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!

17 Νοεμβρίου 2018 έως 6 Δεκεμβρίου 2018
Ο Ερμής ξεκινά στις 17/11 την ανάδρομη πορεία του  από την 13ο μοίρα του Τοξότη ενώ στην συνέχεια την 1η Δεκεμβρίου εισέρχεται στο ζώδιο του  Σκορπιού όπου και θα πορευθεί ως την 27ο μοίρα.  Τεταμένο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το διάστημα, αφού ο Ερμής από μία αδύναμη θέση, θα δημιουργεί ένα χαοτικό κλίμα τις επικοινωνίες μας  όπου τα λόγια θα παρερμηνεύονται προκαλώντας αταξία και νευρικότητα στην καθημερινότητά μας. Προσοχή στις 26/11 γιατί το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη θα φέρει κόντρες, καβγαδάκια και ξεσπάσματα! Στις 28/11 θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος , γιατί έχουμε την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία από τον Τοξότη. Στην συνέχεια περνώντας ο Ερμής στο Σκορπιό η περίοδος κρίνεται ιδανική για αναθεώρηση, απολογισμό αλλά και κάθαρση από δυσάρεστες καταστάσεις του χτες...
Ποιοι επηρεάζονται και πρέπει να δείξουν προσοχή ;  Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου αλλά και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ουδεκαημέρου.
Ποιοι θα σκεφτούν μία αισθηματική επανασύνδεση: Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι , Λέοντες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.  Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια