Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Tο βαθύτερο και σκοτεινότερο μυστικό, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Έξω από το σπίτι μας είμαστε όλοι αγαπητοί, σωστά προσαρμοσμένα ανθρώπινα όντα. Αλλά όλοι μας, βαθιά μέσα μας έχουμε μυστικά. Κρύβουμε αυτά τα μυστικά τόσο βαθιά που συχνά δεν τα γνωρίζουμε καν.
Κάθε ζώδιο κρύβει κάτι από τον έξω κόσμο. Αυτά είναι τα βαθύτερα ‘σκοτεινότερα’ μυστικά κάθε ζωδίου:

Οι Κριοί στην πραγματικότητα είναι ‘μαλακοί’. Όσο θρασείς και σκληροί είστε στο εξωτερικό σας, πολύ βαθιά είστε πολύ μαλακοί. Κρυφά λαχταράτε αγάπη και προσοχή. Και κάποιες φορές είστε τόσο ντροπαλοί για να παραδεχτείτε το γεγονός ότι θέλετε ανθρώπους γύρω σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Επίσης αποφεύγετε τις εκφράσεις αγάπης (εκτός και αν είστε απολύτως ασφαλής στην σχέση σας), φοβάστε να βάλετε κάποιον σε αυτή τη θέση από την οποία θα είναι ικανός να παίζει με τα συναισθήματα σας.

Οι Ταύροι δεν εμπιστεύονται κανέναν αληθινά. Μόλις φτάσετε σε αυτό το σημείο, οι παρελθοντικές σας εμπειρίες μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε αρκετά ανασφαλής και δύσπιστοι. Μόλις σιγουρευτείτε για το άτομο που θέλετε να περάσετε την ζωή σας, του δίνετε τα πάντα- συμπεριλαμβανομένου και την εμπιστοσύνη σας!

Οι Δίδυμοι είναι πολύ επιφυλακτικοί. Ενώ εμπιστεύεστε, το κάνετε με προσοχή. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε πραγματικά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Αλλά επίσης φοβάστε μήπως σας προδώσουν και χρησιμοποιήσουν τις ανασφάλειες σας εναντίον σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν ανοίγεστε πολύ στους ανθρώπους.

Οι Καρκίνοι φοβούνται να γίνουν ευάλωτοι. Δεν θέλετε κανέναν να παίζει με τα συναισθήματα σας, γι αυτό συνεχώς τα κρατάτε κρυφά από τον κόσμο. Θέλετε τους ανθρώπους να σας βλέπουν ως διευθετημένο άτομο και είστε πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε αυτή τη φήμη άθικτη.

Οι Λέοντες μισούν τον εγωισμό των άλλων ανθρώπων. Αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχετε, είναι ο εγωισμός κάποιου άλλου. Ίσως να μην το λέτε ποτέ, αλλά σας αρέσει πολύ να είστε το κέντρο της προσοχής. Αγαπάτε να απολαμβάνετε την δόξα της δημοσιότητας και αυτό δεν είναι κάτι που είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε εύκολα!

Οι Παρθένοι σκέφτονται υπερβολικά. Μπορεί να μην γίνεται πάντα αλλά δισεκατομμύρια πράγματα τρέχουν στο μυαλό σας οποιαδήποτε στιγμή. Με την υπερβολική σκέψη έρχονται επίσης και οι ανεπιθύμητες υποθέσεις! Τις περισσότερες φορές οι καταστάσεις δεν είναι τόσο άσχημες όσο είναι στο κεφάλι σας. Απλά πηγαίνετε με την ροή των πραγμάτων!

Οι Ζυγοί τρομοκρατούνται στην σκέψη ότι θα μείνουν μόνοι τους. Ο μεγαλύτερος σας φόβος είναι ότι θα μείνετε μόνοι σας! Θέλετε πάντα να έχετε ανθρώπους γύρω σας ή να έχετε κάποιον ξεχωριστό στο πλευρό σας για να σας παρακινεί όταν χρειάζεται. Δε θα πείτε ποτέ στους άλλους τις ανασφάλειες σας, αλλά βαθιά μέσα σας ελπίζετε πως θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας.

Οι Σκορπιοί θέλουν να κρατούν μια ασφαλή απόσταση από όλους και όλα. Έχετε ανέκφραστο πρόσωπο και δεν είστε το είδος ανθρώπου που θα επέμβει στη ζωή των άλλων. Παρατηρείτε και ‘επιτίθεστε’ μόνο όταν σας προκαλούν. Αυτό συμβαίνει γιατί ξέρετε τι γίνεται στην ζωή των άλλων αλλά μετά βίας κάποιος ξέρει τι συμβαίνει στην δική σας. Ελάτε, είναι εντάξει να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε κάτι!

Οι Τοξότες μισούν την δέσμευση. Το μόνο πράγμα που αναστατώνει την κατά τ΄ άλλα χαρούμενη ζωή σας είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να σας δεσμεύσουν. Μπορεί να αγαπάτε τον σύντροφο σας μέχρι θανάτου αλλά όταν το θέμα φτάνει στο δαχτυλίδι αγχώνεστε και γίνεστε νευρικοί. Το να φύγετε είναι η πρώτη σας αντίδραση αν κάποιος προσπαθήσει να βάλει ταμπέλα σε μια κατάσταση- προτιμάτε να πάρετε τον χρόνο σας!

Οι Αιγόκεροι αποφεύγουν κάθε κατάσταση που ίσως αποκαλύψει τα ελαττώματα τους. Είστε τελειομανής- και αυτή είναι η μεριά της προσωπικότητας σας που θέλετε οι άλλοι να βλέπουν. Είναι εντάξει- όλοι έχουν ατέλειες, απλά πρέπει να εξοικειωθείτε με τις δικές σας!

Οι Υδροχόοι πάντα νιώθουν λίγο χωρισμένοι από τους άλλους. Ακόμα και αν περιβάλλεστε από ομάδες ανθρώπων πάλι νιώθετε χωρισμένοι. Προσπαθείτε να καταλάβετε τι λένε οι άλλοι αλλά τις περισσότερες φορές παγιδεύεστε στον δικό σας κόσμο.

Οι Ιχθείς προσποιούνται μια δυνατή επιφάνεια κρύβοντας μια ευαίσθητη καρδιά. Είστε ισχυρό άτομο. Ωστόσο, κάτω από αυτό το δυνατό άτομο υπάρχει μια ευαίσθητη καρδιά. Δεν είστε ο άνθρωπος που θα ανοιχτεί εύκολα σε κάποιον. Εμπιστεύεστε μόνο κάποιους κοντινούς φίλους αλλά να θυμάστε πως κάποιες φορές είναι εντάξει να αφήσετε την φύλαξη σας.
awakengr.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια