Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΣΕΞ σε ασυνήθιστα μέρη

Το υπαίθριο σεξ είναι η αγαπημένη φαντασίωσή της. 
Μάθε πώς να την κάνεις πραγματικότητα χωρίς να σας πάνε μέσα για προσβολή δημοσίας αιδούς.  

ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ:
Ιδανικό: Αν η υποψήφια είναι αγχώδης. Εφόσον δεν πρόκειται για τον Εθνικό Κήπο, αλλά για τον κήπο της γιαγιάς σου θα έχει την αίσθηση του ρίσκου, χωρίς να κινδυνεύσετε να σας πιάσουν. Πρόσεξε: Το volume και τη θέση σας. Δεν πρέπει να είστε φάτσα-κάρτα σε σχολείο ή γραφεία. Σχέδιο δράσης:Ξεκίνα ζέσταμα, πίνοντας έναν καφέ στην αυλή. Οπως φαίνεται από μελέτες της Mayo Clinic, η βιταμίνη D, που παράγεται από την έκθεση στον ήλιο, μειώνει τις αναστολές της. Επειτα προσφέρσου να της βάλεις αντηλιακό. Επιστήμονες του UCLA ανακάλυψαν ότι το μασάζ αυξάνει την ορμόνη ωκυτοκίνη, που την κάνει περισσότερο ευδιάθετη και λιγότερο διστακτική. Οταν τη δεις να είναι έτοιμη, πάτα το κουμπάκι της και μπες. Προτίμησε την ιεραποστολική στάση με ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατά σου, ώστε να τρίβεται η κλειτορίδα της.  

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ 
Ιδανικό: Αν η υποψήφια είναι αυθόρμητη. Σύμφωνα με την Αvα Cadell, σεξολόγο, το μη προσχεδιασμένο σεξ θα της δείξει ότι τη θες τόσο πολύ, που δεν μπορείς να συγκρατηθείς κι αυτό θα την εξιτάρει.
Πρόσεξε: Μην καταλήξετε σε χώρο, που φυλάσσεται με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Εκτός από τις οθόνες των σεκιουριτάδων κινδυνεύετε να βγείτε στο YouTube.
Σχέδιο δράσης: Οσο θα ψάχνεις για το κατάλληλο σημείο, προετοίμασέ τη για αυτό που θα ακολουθήσει. Η Cadell σε προτρέπει να επικεντρωθείς στο κάτω χείλος που συνδέεται με τον κόλπο της. «Καθώς τη φιλάς, ρούφα το απαλά, για να αυξηθεί η ροή του αίματος και να έρθει ένα βήμα πριν από τον οργασμό». Ο συγγραφέας του She Comes First, Ian Kerner, σου περιγράφει τη συνέχεια: «Βάλ' τη να ακουμπήσει με τα χέρια στον τοίχο και άσκησε πίεση στη λεκάνη της. Ετσι θα τη νιώσεις πιο σφικτή και θα εντείνεις τον οργασμό της».  

ΣΕΞ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ  
Ιδανικό: Αν η υποψήφια είναι ευαίσθητη. Από μελέτες του The Smell & Taste Treatment and Research Foundation φαίνεται ότι η μυρωδιά του γρασιδιού έχει αφροδιασιακές ιδιότητες.  
Πρόσεξε: Να μην κάθεστε κάτω από φως, πάνω σε βρύση ή σε σημείο που παρκάρουν ποδήλατα.
Σχέδιο δράσης: Πες της ότι θα πάτε για πικ-νικ. Πάρε μαζί σου ένα τραπεζομάντιλο, ένα μπουκάλι κρασί και κάτι που να παίζει μουσική. Αράξτε σε απόμακρο σημείο, ανάμεσα από θάμνους και λουλούδια. Σύμφωνα με τους ερευνητές του University of Hertfordshire, ο καλύτερος τρόπος να τη χαλαρώσεις είναι, αφού βγάλεις τα παπούτσια της, να την ξαπλώσεις με θέα τον ουρανό, με άρωμα λουλουδιών και με μουσική υπόκρουση. Μην ξεχάσεις να ανοίξεις το κρασί. Η Cadell σου θυμίζει ότι το αλκοόλ είναι αφροδισιακό, καθώς η μυρωδιά του μοιάζει με αυτήν των ανθρώπινων φερομονών». Μισό μπουκάλι είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις τη δουλειά σου. Πίνοντας παραπάνω κινδυνεύεις να σε συλλάβουν όχι μόνο για προσβολή της δημοσίας αιδούς, αλλά και για υπέρβαση ορίου στο αλκοτέστ.  

ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΕΞ  
Ιδανικό: Αν η υποψήφια είναι ριψοκίνδυνη. Τα θαλάσσια σπορ και οι βόλτες των λιμενικών είναι μερικές μόνο από τις αφορμές να σας πιάσουν.  
Πρόσεξε: Να μη φαίνεστε όχι μόνο από τη στεριά, αλλά και από τη θάλασσα.  
Σχέδιο δράσης: Ειδικά για την περίσταση νοίκιασε ένα ιστιοπλοϊκό. Μελέτες του Onzin Institute στο Αμστερνταμ δείχνουν ότι οι ιστιοπλόοι κάνουν διπλάσιο σεξ από τους φαν των σπορ της στεριάς. Παλεύοντας με τα κύματα βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος κι αποκτούν την ικανότητα να συντονίζουν τους μυς τους με τις κινήσεις των άλλων. Η Cadell σου προτείνει να τη βάλεις από πάνω και, καθώς θα σε καβαλικεύει, να σκάβει με τα γόνατά της την άμμο, ώστε να μπαίνεις πιο βαθιά. Ετσι μειώνετε τις πιθανότητες να γίνετε στόχος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια