ΤΥΡΟΚΛΟΟΥΝ Αποκριάτικος

ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια ανθότυρο
350 γραμμάρια blue cheese
2 πακέτα cream cheese
πιπέρι ή και πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
λαχανικά για το στολισμό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε με το πιρούνι το ανθότυρο και το blue cheese .
Αδειάζουμε μέσα το cream cheese και ανακατεύουμε καλά να γίνει ενιαίο το μίγμα.
Ρίχνουμε πιπεράκι μπόλικο ή πάπρικα ή ότι άλλο μπαχαρικό μας αρέσει!
Φοράμε γαντάκια και με τα χεράκια πλάθουμε μια στρογγυλή μπαλίτσα και τη βάζουμε σε στρογγυλή πιατέλα!
Δημιουργούμε με καλαμάκια πολύχρωμα χωρίσματα τα οποία τα γεμίζουμε με λαχανικά πολύχρωμα!
Εύκολη συνταγή και ιδανική για σήμερα να συνοδεύσει τα ψητά κρέατα!
 lilaspurplethoughts

Related Posts