Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κλειστοί σταθμοί λόγω συλλαλητηρίου

Την Κυριακή θα είναι από τις 10 το πρωί κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Συντάγματος, Πανεπιστημίου και Ομόνοιας, με εντολή της αστυνομίας, ενώ θα υπάρχουν παρεμβάσεις από την Τροχαία σε όλο το κέντρο.
Τα πούλμαν που αναμένονται να φτάσουν με κόσμο που θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο από την επαρχία, θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις.

Μέτρα στο κέντρο
Λόγω της αντισυγκέντρωσης που έχει προγραμματιστεί στις 12.00 στα Προπύλαια οι Πανεπιστημίου, Σταδίου και Ακαδημίας θα είναι κλειστές. Στην οδό Αμερικής θα υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ με μέτωπο προς τους συγκεντρωμένους του Συντάγματος. Στην οδό Ομήρου θα βρίσκεται το δεύτερο μπλόκο της ΕΛΑΣ με εξίσου ισχυρές δυνάμεις με μέτωπο αυτή τη φορά προς τους αντιεξουσιαστές. Θα δημιουργηθεί μια νεκρή ζώνη από την Αμερικής έως την Ομήρου.
Παράλληλα σε κλοιό ασφαλείας θα βρεθούν κτίρια και σημεία που μπορεί να γίνουν στόχοι επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σταθμοί του Μετρό περιφερειακά του Συντάγματος για να γίνει απρόσκοπτα η μετακίνηση όσων θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια