Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Survivor 2: οι Διάσημοι παίκτες / βιογραφικά survivor2gr SurvivorGR Survivor2018

Το «Survivor 2» θα προβάλλεται στην αρχή από Κυριακή έως Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια θα προβάλλεται και Πέμπτη, δηλαδή πέντε φορές την εβδομάδα.
Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα διαρκέσει τουλάχιστον 6 μήνες και συνεπώς θα συμμετέχουν και περισσότεροι παίκτες, από 14 έως 16 σε κάθε ομάδα.
Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έρθουν κι ενισχύσεις από την Ελλάδα, να μπουν δηλαδή ένας-δύο καινούργιοι παίκτες, για να δώσουν νέα ώθηση στο παιχνίδι. Θ' αλλάξουν, επίσης, τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνίζονται οι συμμετέχοντες.
Οι άνδρες και οι γυναίκες που απαρτίζουν τις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών έχουν επιλεγεί και ήδη οι παίκτες είναι στον Άγιο Δομίνικο.
οι Μαχητές παίκτες (βιογραφικά) ΕΔΩ
ΔΙΑΣΗΜΟΙ:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
21/9/1988
Γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο. Μεγαλώνοντας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική και παράλληλα ασχολήθηκε ως μοντέλο. Συνεργάζεται με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά και έχει διακριθεί με τον τίτλο "Miss Europe face" to 2007.
Τηλεοπτικά την είδαμε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Συμμετείχε ως μοντέλο για να παρουσιάζουν μακιγιάζ. Ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, "Μες στην καλή χαρά". Είχε ρόλο βασικής παρουσιάστριας με την εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου. Τους τελευταίους μήνες δίδασκε φιλολογικά μαθήματα σε γυμνάσιο.
Όλγα Φαρμάκη
5/8/1985
Η Όλγα Φαρμάκη γεννήθηκε στο Αγρίνιο.
Η Όλγα μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή οικογένεια του Αγρινίου, με τέσσερα παιδιά ( η Γωγώ, ο 25άχρονο Κώστα και ο 20άχρονο Μανούσο)
Ο πατέρας τους, Παντελής (καθηγητής στο ΤΕΙ Αγρινίου), και η μητέρα τους, Μαρία.
Μοντέλο, που συνεργάστηκε με τον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή "'Όλα".
Τώρα ασχολείται με το blog που έχουν με την Γωγώ, το myflashbackfashion.com
Κατερίνα Δαλάκα
20/8/1992
Είναι ταλαντούχα, όμορφη, πειθαρχημένη και αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει.
Η 25χρονη Κατερινιώτισα ανήκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και αναμένεται να βοηθήσει τον Γ.Σ. Νεάπολης να καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.
Γεννημένη στο Μόναχο, πήγε μέχρι την Α’ Δημοτικού στο σχολείο και ευτυχώς μετά την κέρδισε… ο ελληνικός στίβος.
Οι γονείς της επέστρεψαν στην Κατερίνη. Ζωηρή και ατίθαση όπως ήταν και το μαρτυρούν όσοι την ήξεραν, στην Ε’ Δημοτικού έκανε εντύπωση όταν άρχισε να κερδίζει στο τρέξιμο αγόρια στη διάρκεια αγώνων για την Ολυμπιακή Παιδεία. Έδειξε την ταχύτητά της και αυτό ήταν το πρώτο της «εισιτήριο» για να επιλεγεί στα ταλέντα. Έτσι, άρχισε να γυμνάζεται στο γήπεδο του Πιερικού, με πρώτο προπονητή της τον Νίκο Μαντζώλη.
Φυσικά στην επιλογή αυτή είχε υποστηριχτές τους γονείς της, που ήταν και γυμναστές. Ο πατέρας της έχει ειδικότητα τάε κβον ντο και μάλιστα, ήταν πρωταθλητής Ευρώπης στο αγωνιστικό τάε κβον ντο. Γι’ αυτό η νεαρή Κατερίνα έκανε παράλληλα και τα δύο αθλήματα, κάτι που τη βοήθησε σε πολλά πράγματα στη μέχρι τώρα πορεία της στον πρωταθλητισμό.
Είναι ήδη δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, το 2014 και το 2016, ενώ πέρσι κατάφερε να κάνει ένα μοναδικό «νταμπλ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα κερδίζοντας τα 400μ. εμπόδια και τα 100μ. Το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια είναι 58.27 από
τις 25 Ιουνίου του 2016 στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Πιτέστι της Ρουμανίας, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Είναι η έβδομη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών, σε ένα αγώνισμα που η κορυφαία είναι η Φανή Χαλκιά που την έχει και πρότυπο. «Είναι είδωλό μου, μια αθλήτρια που πιστεύω πως ό,τι να την έβαζες να κάνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα θα έπαιρνε μετάλλιο. Τρομερός χαρακτήρας». Στα 100 μέτρα το ατομικό της ρεκόρ είναι 11.52 και ήταν η καλύτερη επίδοση του 2016 στην Ελλάδα και στα 200 μέτρα 23.88.
Η Δαλάκα πριν από τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες εμπνέεται από το σάουντρακ της ταινίας "Ρόκι 3", το "eye of he tiger".
Έχει μετάλλια στα 100μ., 200μ., 100μ. εμπόδια, έπταθλο, 400μ. εμπόδια.
Xenia Ievgiienko
Xenia Evven των REC
11/2/
Η Ουκρανοελληνίδα τραγουδίστρια των REC
Από πατέρα Ουκρανό και μητέρα Ελληνίδα, μιλάει 5 γλώσσες, έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολείο για χαρισματικά παιδιά και αποτελεί… φορητή εγκυκλοπαίδεια
Γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά στα 11 πήγε με τη μητέρα της λόγω δουλειάς στη Μάλτα. Ξαναγύρισε μετά από πολλά χρόνια αλλά επειδή είναι άνθρωπος που της αρέσει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, ήθελε κάτι διαφορετικό. Έφυγε από μικρή από το σπίτι, έμεινε μόνη, σπούδαζε και δούλευε ταυτόχρονα. Από την οικογένειά της είναι η πρώτη που ήρθε στην Ελλάδα, το ήθελε πολύ και ήταν η πρώτη χώρα στην οποία σκέφτηκεα να ταξιδέψει.
Με τον πατέρα της δεν έχουν καλές σχέσεις. Η μητέρα της όμως ήθελε να έρθει Ελλάδα.
Ελένη Χατζίδου
28/6/1983
Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, πέρασε όμως τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών.
Τελειώνοντας το σχολείο , η Ελένη κατάφερε να εισαχθεί στην Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Το αντικείμενο των σπουδών της όπως λέει η ίδια την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στην μουσική και το τραγούδι.
Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει η ίδια , το απέκτησε από την , οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης. Την γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη η οποία ξεχωρίζει ως το νέο αστέρι του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού.
Την Ελένη Χατζίδου την γνωρίσαμε το 2006 με την συμμετοχή της στο talent show του Antenna, Fame Story 4.
Κατερίνα Χαλικιά
30/1/1981
Το κορίτσι του Φώτη Γιαννιώτη, Κατερίνα Χαλικιά στο ριάλιτι επιβίωσης.
Εκτός από μπασκετμπολίστρια με πολλές διακρίσεις είναι και διατροφολόγος, άρα ένα ακόμη συν αφού θα φανεί επιπλέον χρήσιμη στην ομάδα της με τις συμβουλές της.
Πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, η Κατερίνα είναι από τα τελευταία ονόματα που έκλεισαν και θα μεταβούν στον εξωτικό νησί προκειμένου να αγωνιστεί μαζί με πολλούς ομολογουμένως αθλητές και αθλήτριες που απαρτίζουν το φετινό καστ του ριάλιτι επιβίωσης
Μαρία Σαμαρινού
16/4/1996
Πρωταθλήτρια Σκι. Πανέμορφη κοπέλα γνωστή στο κοινό για τις αθλητικές της επιδόσεις στο σκι.
Η ίδια έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές τη χώρα μας στο εξωτερικό και είναι μια πολύ καλή αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις.
Αφήνει τα χιόνια για την άμμο στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.
Μεταξύ άλλων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αλπικούς Αγώνες στο Μαυροβούνιο στις 21 Δεκεμβρίου.
Στέλιος Κρητικός
Γεννήθηκε: 14/12/1973 στη Ρόδο
Ο Στέλιος μεγάλωσε στη Ρόδο. Και όσο κι αν φαίνεται παράξενο από τη δουλειά που επέλεξε να κάνει στην πορεία, υπήρξε ένα πολύ ντροπαλό παιδί.
Το όνειρό του, από τότε που ήταν αρχηγός στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, ήταν να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, να παίξει στην εθνική ομάδα και σε άλλες της α’ κατηγορίας και να διαγράψει μια σημαντική καριέρα στο άθλημα. Μέχρι τα 35 του η πορεία του στο ποδόσφαιρο -με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο 6Χ6 το 2006 στη Γερμανία- κινούνταν παράλληλα με τη θεατρική: το πρωί παιδικό θέατρο σε σχολεία, το μεσημέρι προπονήσεις με το Μαρκό Μαρκόπουλου στα Γλυκά Νερά ή στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις οποίες στο μεταξύ είχε μεταγραφεί και έπαιζε, το απόγευμα πρόβες και παραστάσεις που ανέβαζε με τη θεατρική ομάδα του στο «Καλουτά», στο «Χορν», στο «Ορφέας», στο «Ακάδημος» και στο «Περοκέ», και τα Σαββατοκύριακα ματς.
Ηθοποιός, με αθλητική πειθαρχία όπως ο ίδιος τονίζει, μπαίνει στο παιχνίδι με σκοπό, φυσικά, να το κερδίσει.
Τον χειμώνα των 20 χρόνων του ο Στέλιος θα τον θυμάται για πάντα. Σε ένα φιλικό σπίτι, στον Πειραιά, αποφάσισε με την παρότρυνση των φίλων του, οι οποίοι κάτι έβλεπαν σ’ αυτόν, να υποδυθεί τον κλόουν για να ευχαριστήσει τα παιδιά που είχαν μαζευτεί εκεί. «Η μέρα εκείνη, ασυναίσθητα, άλλαξε ολόκληρη τη ζωή μου. Ενθουσιάστηκα!»
Λόγω της πρώην συζύγου του, αφού εκείνη εργαζόταν ήδη ως ηθοποιός, ο Στέλιος μπήκε νωρίς στο θεατρικό κλίμα: ξεκίνησε να ασχολείται με τις παραστάσεις, κρατούσε τα λόγια παιδικών ηρώων -του Αλαντίν, του Κάπτεν Χουκ και του Καραγκιόζη-, έδινε ιδέες, βοηθούσε ακόμη και στα σκηνικά ή στα ενδυματολογικά όπου χρειαζόταν. «Ακόμη και το να μιμούμαι τους ηθοποιούς που έκαναν τους άλλους ρόλους έμοιαζε να είναι κάτι πολύ μαγικό στο δικό μου μυαλό. Σπούδασα στη συνέχεια σε θεατρική σχολή, ενώ παράλληλα είχα και το ποδόσφαιρο, γιατί αυτή ήταν η κύρια δουλειά μου για πολλά χρόνια. Κουράστηκα πολύ, για πολλά χρόνια. Ξέρεις, κάποιοι ηθοποιοί κάνουν, στην αρχή της πορείας τους, παιδικό θέατρο για να οδηγηθούν αργότερα σε ένα άλλο είδος θεάτρου. Ισως ενδόμυχα να το υποτιμούν κιόλας. Εγώ, όμως, αγαπώ τόσο πολύ τα παιδιά και αυτό το είδος θεάτρου ώστε επένδυσα σ’ αυτό, μου έγινε τρόπος ζωής, και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι όλο και καλύτερος σ’ αυτό ώστε να κάνω ακόμη καλύτερες παιδικές παρατάσεις. Γιατί για μένα το παιδικό δεν είναι “πάρεργο”, είναι η αιτία που με έκανε να γίνω ηθοποιός» λέει ο ίδιος.
Νάσος Παπαργυρόπουλος
Ο 32χρονος επιχειρηματίας, εκτός από… business plans έχει και μεγάλη αγάπη στην τέχνη και είναι παράλληλα και ηθοποιός.
Γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ασχολείται με επιχειρήσεις, το personal training, έχει παίξει και στο θέατρο, έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει, σκηνογραφήσει.
Ο βαφτισιμιός του Τόλη Βοσκόπουλου ενθουσίασε την παραγωγή του Survivor 2 και η συμμετοχή του θεωρήθηκε σίγουρη από την αρχή.
Σπούδασε θέατρο στην Ελλάδα και στο Λος Αντζελες και μετά την επιστροφή του και τους δικούς του πειραματισμούς σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, αφοσιώθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Ο Νάσος μεγάλωσε στα νότια προάστια της Αθήνας και, παράλληλα με το σχολείο και τα μαθήματά του, πέρασε πολύ χρόνο από τα παιδικά του χρόνια στα «Αστέρια Γλυφάδας», το εμβληματικό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής που ανήκει στον πατέρα του Αργύρη Παπαργυρόπουλο. «Εγώ δεν μεγάλωσα μεταξύ γιατρών, μεγάλωσα ανάμεσα σε καλλιτέχνες. Στο να ακολουθήσω, λοιπόν, την τέχνη ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι στα πολύ παιδικά μου χρόνια οι αναφορές μου ήταν καλλιτεχνικές. Νονός μου είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος. Λες να έπαιξε ρόλο το… λάδι;» έλεγε σε συνέντευξή του. Στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρά του, να σπουδάσει θέατρο: τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα, ενώ συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο UCLA του Λος Αντζελες, παρακολουθώντας παράλληλα και μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου. «Όταν γύρισα στην Ελλάδα συμμετείχα σε κάποιες δουλειές, θεατρικές και κινηματογραφικές, ελληνικές και αγγλόφωνες -ανάμεσα σ’ αυτές ήταν και ένα θεατρικό της Universal-, αλλά παρόλο που η αγάπη μου στρεφόταν πάντοτε προς τις τέχνες, αφοσιώθηκα τελικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις», λέει ο Νάσος.

Μιχάλης Μουρούτσος
29/2/1980
Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, ο Μιχάλης Μουρούτσος αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον στο Survivor 2.
Στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού συμμετείχε η σύντροφός του Λάουρα Νάργες, η οποία μπορεί να μη διακρίθηκε για το αθλητικό της στιλ, κατάφερε να προχωρήσει, όμως, αρκετά μέσα στο παιχνίδι.
Βιογραφικό ΕΔΩ

Γιάννης Τσίλης
15/7/1986
Ο Γιαννιώτης αθλητής είναι Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ ασχολείται με την κωπηλασία και συγκεκριμένα με την τετράκωπο εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
Έχει συμμετάσχει τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπως και σε αυτούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Γιάννης Δρυμωνάκος
18/1/1984
Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, στο στιλ της πεταλούδας. Άρχισε την κολύμβηση με την προτροπή της μητέρας του, η οποία θαύμαζε το Μαρκ Σπιτς. Περίπου 15 χρόνια μετά θεωρείται ο Έλληνας κολυμβητής με τις περισσότερες επιτυχίες. Προπονητής του είναι ο Γιάννης Ορφανίδης. Το Δεκέμβριο του 2007 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Ο Δρυμωνάκος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για δύο χρόνια από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), στις 30 Ιουνίου του 2008. Έπειτα από την αθώωσή του από ποινικό δικαστήριο, επέστρεψε στην ενεργό δράση το 2010.
Με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα και αναρίθμητες αθλητικές διοργανώσεις, ο Γιάννης Δρυμωνάκος θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor, αγωνιστικά. Μένει να αποδειχθεί το ταλέντο του στη συμβίωση κάτω από εξαιρετικά δύσκολους όρους.

Αλέξανδρος Παρθένης
1974
Μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Ασλάνη και με τον Μάκη Tσέλιο ενώ είχε και δυο συμμέτοχες στο fashion week στο Μιλάνο.
Ο Αλέξανδρος Παρθένης μπήκε στην τηλεόραση πρώτα ως παρουσιαστής και στη συνέχεια ως ηθοποιός.
Ιδιαίτερα γνωστός έγινε από τη σχέση του με την Σοφία Αλιμπέρτη και τη Ναταλία Γερμανού.
Παντρεμένος και πρόσφατα χωρισμένος με την ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια