Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Survivor 2: οι Μαχητές παίκτες / βιογραφικά survivor2gr SurvivorGR Survivor2018

24 παίκτες, δύο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιβιώσουν στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου.
Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης
SURVIVOR 2 πρεμιέρα την Κυριακή 21/01 στον ΣΚΑΪ!
οι Διάσημοι παίκτες (βιογραφικά) ΕΔΩ
ΜΑΧΗΤΕΣ:Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Βιργινία Δικαιούλια, Νίκος Θωμάς, Αγγελική Κοκαλίτσα, Ηλίας Γκότσης, Μαρίνα Πήχου, Χάρης Γιακουμάτος, Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη, Νικόλας Αγόρου, Ντάρια Τουρόβνικ, Μελίνα Μεταξά, Κωνσταντίνος Τσεπάνης
Ζωή Ανδρονικίδου
1998
20 ετών από τη Θεσσαλονίκη, αθλήτρια του tae kwon do.
Θοδωρής Θεοδωρόπουλος
Ο καλογυμνασμένος 36χρονος, μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι γνωστός όμως στο χώρο του καθώς έχει κάνει καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brand μόδας.
Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, κλέβει... καρδιές!
Βιργινία Δικαιούλια
08.05.1995
Μία αθλήτρια της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Η κεντρική που αγωνίζεται στο Μαρκόπουλο ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μίλωνα πριν μετακομίσει στην ομάδα των Μεσογείων. Για την ακρίβεια από το 2011 παίζει στο Μαρκόπουλο του οποίου αποτελεί βασικό στέλεχος τα τελευταία χρόνια.
Η Δικαιούλια έχει ύψος 1,81 και αγωνίζεται ως κεντρική
Νίκος Θωμάς
Είναι 42 ετών. Ο πατέρας του είναι Έλληνας κι η μητέρα του Αφρικανή.
Κατάγεται από τον Πειραιά και είναι κινηματογραφιστής
Αγγελική Κοκαλίτσα
1993
Miss Body 2014 everlast
Kick boxing K1 -boxing prof-Fitness model
Το πρωί νηπιαγωγός, το βράδυ kick boxer
Η Αγγελική είναι νηπιαγωγός, διαπρέπει ως αθλήτρια, ασχολείται με το μόντελινγκ σε εταιρίες αθλητικών ειδών και επιθυμεί να εξελιχθεί επαγγελματικά στο κομμάτι της διαφήμισης και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Ήδη συνεργάζεται με την εταιρία European Event Management. Έχει πέντε αδερφές -με τη μία μάλιστα είναι δίδυμες- κι έναν αδερφό.
Η πρώτη της επαφή με τον τηλεοπτικό φακό ήταν στο παιχνίδι Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, και η Αγγελική είχε αναμετρηθεί με τον «Τραπεζίτη» του παιχνιδιού.
Ηλίας Γκότσης
27/10/1990
Ο Ηλίας είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.95 και είναι personal trainer. Από τα 14 του έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, όπως κολύμβηση, πολεμικές τέχνες, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ενώ ως χόμπι έχει τη ζωγραφική. Μεγάλωσε και ζει στου Παπάγου και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άνοιξε με τον αδελφό του studio Personal Training στο Νέο Ψυχικό.
Στο αριστερό του χέρι έχει διπλό tattoo τον Αϊνστάιν και την Μέριλιν που συμβολίζουν την εξυπνάδα
και την ομορφιά.
Μαρίνα Πήχου
Γυμνάστρια
Η 25χρονη γυμνάστρια κατάγεται από τα Τρίκαλα και ασχολείται επαγγελματικά με το personal training.
Χάρης Γιακουμάτος
Τον γνωρίσαμε μέσα από τον χώρο του αθλητισμού, είναι γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα απο το χώρο του μόντελινγκ ,έπειτα πέρασε από τον χώρο της παρουσίασης δίπλα στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη και τέλος τον είδαμε να πρωταγωνιστεί και σε σήριαλ.
Ανιψιός του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο Χάρης μετράει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1 πριν μερικά χρόνια. Ακόμα, ο Χάρης Γιακουμάτος έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις, την περίοδο που ασχολείτο αποκλειστικά με το πόλο και το modeling, ενώ στο ενεργητικό του έχει και μία μικρή συνεργασία με τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 την περίοδο που τον παρουσίασε η Βίκυ Καγιά.
Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη
Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ
Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης
Νικόλας Αγόρου
Σπούδασε στο TEFAA Θεσ/νικης
Γυμναστής με καταγωγή απο την Κόνιτσα
Darya Turovnik
Η 20χρονη μεγάλωσε στην Κύπρο από Ρώσσο πατέρα και Ουκρανή μητέρα. Ο δρόμος για την μόδα άνοιξε όταν τυχαία συνάντησε έναν μάνατζερ στην Λευκωσία και της έδωσε την κάρτα του. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Βασίλης Ζούλιας, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και ο Oscar de la Renta.
Μελίνα Μεταξά
Κύπρια χορεύτρια – γυμνάστρια, από την Λεμεσό. H 31χρόνη είπε "η σημαία που θα υψωθεί φέτος στο "Survivor", δεν θα είναι ούτε γαλανόλευκη, ούτε κυπριακή, θα είναι mix" αναφερόμενη φυσικά στο γεγονός ότι η ίδια έχει καταγωγή και από τη Ζάκυνθο.
Κωνσταντίνος Τσεπάνης
Αθλητής στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη
Κωνσταντίνος: «Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή».

#SurvivorGR: βιογραφικά των 6 νέων παικτών ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια