Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαρία Μενούνος: Παντρεύτηκε σε live μετάδοση

Παντρεύτηκε σε live μετάδοση πριν αλλάξει ο χρόνος στην παγωμένη Times Square.
Η 39χρονη παρουσιάστρια και ο σύντροφός της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης ενώπιον πλήθους και... πολικού ψύχους - Στο πλευρό της οι γονείς της
Σε μία τελετή έκπληξη και κάτω από πολικές θερμοκασίες η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον επί 20 ολόκληρα χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντέργκαρο.
Με ένα πριγκιπικό νυφικό και πέπλο στα μαλλιά της, η 39χρονη ομογενής παρουσιάστρια και ο σύντροφός της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης ενώπιον... πλήθους, αλλά και σε live μετάδοση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος.
Τα λόγια που αντάλλαξε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τελετής θύμιζαν κάτι από χολιγουντιανή
ταινία.
Ο Κέβιν είπε απευθυνόμενος στη Μαρία: «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή... Σ’ αγαπώ».
Εκείνη τού είπε: «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ... απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ' ότι εδώ».
Στο πλευρό της βρίσκονταν και η γονείς της, Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος.
Νωρίτερα, είχε ανακοινώσει το γάμο της μέσω Instagram και έπειτα από μία σκληρή χρονιά μετά την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. «Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία», έγραψε.
«Έμαθα πολλά αυτή τη χρονιά. Δεν ήταν εύκολο αλλά υπάρχουν τόσα πολλά δώρα στην πορεία», πρόσθεσε.
Το νεόνυμφο ζευγάρι -ντυμένο με παλτό και γάντια όπως «πρόσταζαν» οι υπό το μηδέν θερμοκρασίες- μαζί με τον κωμικό και οικοδεσπότη του πρωτοχρονιάτικου σόου, Στιβ Χάρβεϊ, καλωσόρισαν το 2018.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια