Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Game of Thrones': U.K. Post Office γραμματόσημα

Η Royal Mail θα τιμήσει 10 Βρετανούς ηθοποιούς από τις φημισμένες σειρές φαντασίας της HBO συμπεριλαμβανομένης της Emilia Clarke, Maisie Williams.
Το Ηνωμένο Βασίλειο θα γιορτάσει τους ηθοποιούς του Game of Thrones με μια νέα σειρά γραμματοσήμων με 10 χαρακτήρες από την αναγνωρισμένη σειρά HBO.
Θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα του UK Post Office στις 23 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει τους:
Jon Snow (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Arya Stark (Maisie Williams), Cersei Lannister (Lena Headey), Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Sansa Stark (Sophie Turner), Tywin Lannister (Charles Dance), Ned Stark (Sean Bean), Olenna Tyrell (Dame Diana Rigg) and Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau).
Τα γραμματόσημα, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν στην ιστοσελίδα της Royal Mail , συσκευάζονται επίσης σε μια σειρά από δέσμες και παρουσιάσεις περιορισμένης έκδοσης.
Το "πλήρες σετ φύλλων  Game of Thrones " περιλαμβάνει το Night King και τους White Walkers, τους γίγαντες, τους οδηγούς, τους δράκους και το Iron Throne. Το 24 σελίδων "Prestige Stamp Book" περιλαμβάνει τα back-the-scenesτης σειράς, τα σετ κοστουμιών, τις σκηνές μάχης και τη δημιουργία δράκων.
Η HBO επιβεβαίωσε τον Ιούλιο του 2016 ότι η επόμενη όγδοη σεζόν του Game of Thrones - η οποία πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το 2019 - θα είναι η τελευταία της σειράς .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια