Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πολιτική Αστρολογία 2018. Ήττα της ΕΛΛΑΔΑΣ

Τόσοι πολλοί Πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερω, το τελευταίο διάστημα σίγουρα είναι γεγονός όπου πρέπει να διερευνηθεί.
Οι δύσκολες όψεις με Κρόνο, Ουρανό και Πλούτωνα, επειδή οι τελευταίοι καλύπτουν ευρύτερες μάζες ατόμων και λαών δείχνουν ότι κάτι επέρχεται που πρέπει να του δώσουμε σημασία.
Ο Αιγόκερως ως εξουσιαστικό ζώδιο που και ο Ήλιος τον διατρέχει αυτό το χρονικό διάστημα, συματοδοτεί ότι κάποιοι καλά κρυμμένοι, λόγω Αρη στον Σκορπιό που δουλεύει σκοτεινά, σχεδιάζουν μία αναπροσαρμογή συνόρων αλλά και συμμαχιών με ευρύ περιεχόμενο.
Η ανακαίνιση του Μακεδονικού, λόγω της καθόδου της Ρωσίας στα Βαλκάνια με την παράλληλη επένδυση των Κινέζων σε τεράστιες επενδύσεις κυρίως σε λιμάνια και σιδηροδρόμους, αναγκάζει τις ΗΠΑ να ζητούν εδώ και τώρα λύση.
Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει πολλά περιθώρια καθώς, κάτι " πρέπει να δώσει " για να πάρει την πολυπόθητη " έξοδο " από το μνημόνιο.
Έχει όμως και ανοιχτά μέτωπα με Τουρκία, Αλβανία και Βουλγαρία καθώς σχεδιάζεται η " κάθοδος " όλων αυτών των χωρών σε λιμάνια της Μακεδονίας και προς την Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα τα " οικονομικά αδιέξοδα " της Γαλλίας στρέφουν τον Μακρόν σε μία πιο επιθετική εξωτερική πολιτική με την κάθοδο μπρος τα Βαλκάνια και την Μεσόγειο. Δεν είναι τυχαίο ότι γαλλικά πολεμικά πλοία προστατεύουν την εξόρυξη πετρελαίου στην Κύπρο.
Η εξόρυξη πετρελαίου αρχικά στα Ιόνιο, οι γειτονικές χώρες Ιταλίας και Αλβανία " κοιτάζουν " σε αυτό και να μην ξεχνάμε ότι η Ιταλία είναι η χώρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και του Βατικανού.
Νομίζω ότι " ο ρόλος του κ. Τσίπρα " τελειώνει με την " έξοδο " από το μνημόνια και αφού ξεπεράσει την αντίθεση του Άρη για 4 μήνες από τον Ήλιο του το καλοκαίρι.
Βέβαια και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ως Ιχθύς με τον Ποσειδώνα εκεί, του δίνει " όνειρα θερινής νυχτός " τα δύο τελευταία χρόνια ότι θα γίνει πρωθυπουργός.
Μετά το Φεβρουάριο θα ευννοηθεί από τον Δία, το θέμα είναι την εύνοια που θα την αναλώσει.

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω δημιουργεί τεράστια πίεση στο απέναντι ζώδιο του Καρκίνου, οπότε ότι αφορά ακίνητα, επιχειρήσεις και αγροτεμάχια θα υποστούν " ολοκληρωτική καταστροφή " κυρίως για όσους πέρασαν τα εσκαμένα του πλούτου με δανεικά.

Η Νέα Εποχή που δημιουργήτε αυτή την εποχή, έχει σκοπό το " κύκνειο άσμα " της Αμερικής, καθώς η επέλαση των Κινέζικων κεφαλαίων σε όλο το κόσμο δεν μπορεί να αποκοπεί.
Η Ελλάδα θα γίνει " νέα εμπορικη αποικία " των Κινέζων στο εμπορικό τομέα, καθώς το λιμάνι του Πειραιά μετατρέπεται σε τρίτο λιμάνι στην Μεσόγειο εμπορικών μεταφορών.
Η Ελλάδα με " ανοιχτή πληγή " το Μεταναστευτικό δεν έχει πολλά περιθώρια.
Η πιο σπουδαία ήττα ήταν η ήττα στην " οικονομική κατάκτηση " των Βαλκανίων με τις τεράστιες επενδύσεις στην αρχή του 2000, όπου οι Ελληνικές Τράπεζες είχαν τεράστιο μερίδιο στην οικονομική ζωή αυτών των χωρών.
Στην Αλβανία, Σερβία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία είχε γίνει " επέλαση " των Τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Για μένα αυτή ήταν η μεγαλύτερη μέχρι τώρα ΉΤΤΑ για την Ελλάδα και προσωπικά για μένα ήταν και ο βασικός λόγος που " απαίτησαν " οι Γερμανοί το Μνημόνιο με την " ολική έξοδο " των Ελλήνων από την " οικονομική κατάκτηση " των Βαλκανίων.
Το να ανοίγουν μικρές επιχειρήσεις στην Βουλγαρία ή τα Σκόπια είναι πολύ μικρό σε οικονομικό επίπεδο.
Για να σκεφτούμε το μέγεθος θα δούμε την Εθνική Τράπεζα να έχει το 40% των καταθέσεων των Αλβανικών Καταθετών και την εξαγορά που έκανε σε μία μεγάλη Τουρκική Τράπεζα.

Η Ελλάδα έχασε. Έχασε το ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ουσιαστικά μία ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.
Οι πολιτικοί το κρύβουν μια που ασχολούνται ορισμένοι με την προσωπική τους ζωή.

Σημ: Οι Ελληνικές Τράπεζες στα Βαλκάνια πουλήθηκαν κατά κύριο λόγο σε Γερμανό - Αυστριακά Κεφάλαια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια