Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πολιτικές εξελίξεις , Ενδολοδόχοι Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 17/01/2018

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17/01 έχει μία ξεχωριστή δυναμική που της δίνει μία ιδιαιτερότητα σε σχέση με τις άλλες του 2018.
Έχουμε έξι Πλανήτες Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ερμής, Κρόνος, Πλούτωνας στον Αιγόκερω και Ουρανός από τον Κριό να εμπλέκονται και αυτό σηματοδοτεί μία " καινούργια εποχή ".
Όλοι αυτοί μαζί στο " εξουσιαστικό " ζώδιο του Αιγόκερω λειτοργούν με ένα τρόπο ανακατομής της εξουσίας.
Είτε μιλάμε για τον Ελληνικό χώρο, είτε το Παγκόσμιο περιβάλλον θα υπάρξει η αλλαγή ρόλων όσο αφορά τις χώρες που μας " διοικούν " με προεξάχοντα την Αμερική που βρίσκεται στο " μάτι του Κυκλώνα " λόγω της Έκλειψης του Αυγούστου του 2017.
Όταν ο τωρινός Πλανητάρχης, σύμβολο του Αιγόκερω, αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα τότε οι κινήσεις του είναι απρόβλεπτες. Συνήθως λειτουργούν με την προεοιμασία για ένα " πόλεμο " που στην τωρινή φάση είναι το Ιράν.
Ανοίγοντας όμως αυτό τον μέτωπο, ξεκινά ένα " μαρτύριο θανάτου " καθώς αυτά γίνονται σε ευαίσθητα σημεία κοντά στην Ρωσία και Κίνα. Σίγουρα αυτές οι χώρες θα αντιδράσουν, ανοίγοντας αλλού μέτωπα καθώς και οι φιλικές χώρες με το Ιράν στην Μέση Ανατολή.

Η συμμετοχή του Κρόνου σε όλα αυτά μας δείχνει την απαίτηση στο να κυριαρχήσει κάποιος με την συνδρομή των άλλων πέντε Πλανητών στον Αιγόκερω.
Αυτή η σύγκρουση είναι εσωτερική για τους επικυρίαρχους, που αναζητούν τον " καινούργιο παγκόσμιο Μεσσία " στην πολιτική διακυβέρνηση της παγκόσμιας σκακιέρας.

Η έξοδος της Αγγλίας από την Ε.Ε. , η " έξοδος " του Σόιμπλε, η ανικανότητα της Γερμανίας στο να δημιουργήσει κυβέρνηση, ο " περιορισμός " της Μέρκελ, η αχαλίνωτη πορεία της ανάπτυξης της Κίνας, η " επιστροφή " της Γαλλίας ως παγκόσμιας δύναμης, οι εκλογές στην Ιταλία, η Καταλωνία, το Ιράν, η διαμάχη στην Βασιλική Οικογένεια στην Σαουδική Αραβία, " η επέλαση " της Τουρκίας στην περιοχή μας, η αλλαγή συνόρων και κρατών στα Βαλκάνια κτλ δείχνουν το που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή.
Για να το δούμε πιο καθαρά, θα δούμε την " πτώση " της μεγαλύτερης αποικιοκρατικής χώρας της Αγγλίας. Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος.

Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή η ευθυγράμμιση είναι " σημαδιακή περίοδος " στην παγκόσμια σκακιέρα με τόσους βαρύς Πλανήτες να εμπλέκονται.
Αυτό που δείχνει επίσης είναι ο θάνατος ενός ηγέτη προσεχώς, αλλά και η επιστροφή ηγετών από τα παλιά.
Οι Ηγέτες που έχουν " περάσει τις εξετάσεις από τα παγκόσμια αφεντικά " θα κληθούν να πάρουν ξανά ρόλους, γιατί οι σημερινοί ηγέτες δεν μπορούν να διαχειριστούν όλη αυτή την κατάσταση.
Σαν παράδειγμα στην χώρα μας ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιμένει ο ένας τον άλλον να πάρει θέση για την υπόθεση των Σκοπίων. Αυτό δεν βοηθά την Αμερική στην παρούσα φάση καθώς βλέπει τους δύο πολιτικούς να λειτουργούν " σαν μικρά παιδιά " . Τι μένει? Η επιστροφή ενός πολιτικού που θα έρθει ως " σωτήρας ".
Το έχουμε δει στην Ελλάδα, άπειρες φορές όταν οι πολιτικοί " ξεχνούσαν το μάθημα τους " , οι εντολοδόχοι έφερναν τον " σωτήρα ". Δεν θα αναφέρω ονόματα.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό θα έχει και οικονομικές επιπτώσεις μια που εμπλέκεται η Αφροδίτη, με κερδοσκοπικά παιχνίδια με δολλάριο και το ευρώ, καθώς και με την τιμή των πρώτων υλών.
Η συμμετοχή της Σελήνης δείχνει ότι τα " θύματα " θα είναι οι λαοί όπου θα χάσουν και τα σπίτια τους, αλλά και εδάφη π.χ. Ελλάδα. Η λέξη Μακεδονία που προσδιορίζει ένα εδαφικό χώρο, λειτουργεί ως καταλύτης στα Βαλκάνια για αλλαγή συνόρων.

Και στον Ελλαδικό χώρο, ότι έχει σχέση με ακίνητα ή μεγάλες εταιρίες π.χ MEGA θα καταρεύσει, καθώς ο Ουρανός κάνοντας τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο δίνει και το ξαφνικό.

Οι τρομοκρατικές ενέργειες σε " ευαίσθητες χώρες ", τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ξαφνικές απώλειες ανθρώπων της πολιτικής, της οικονομικής εξουσίας θα είναι γεγονός.
Αυτό που μπορεί να έχει πιο " καταστροφική ματιά " είναι μία " δικτατορική εξουσία ", όσο αφορά στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ή σε χώρα που δεν " εκτελεί εντολές ή βρίσκεται εκτός ελέγχου ".

Είναι σημαντικό επίσης ότι χώρες που ανήκουν στον Αιγόκερω καταρχήν, καθώς και Ηγέτες, όπως επίσης χώρες ή ηγέτες που ανήκουν στα ζώδια του Καρκίνου, Ζυγού και Κριού θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα.
ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια