Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Eίσαι παχύς; Θα φας δωρεάν στο... «Έμφραγμα»

Οι πελάτες του εστιατορίου στην Αριζόνα -με την εύγλωττη ονομασία «"Infarction»- έχουν πλέον τη δυνατότητα να τρώνε δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι ζυγίζουν πάνω... από 158 κιλά.
Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου προσέλαβαν τον βάρους 273 κιλών Μπλερ Ρίβερ για να διαφημίσει την προσφορά με σλόγκαν "Πεθαίνω για τέτοιες γεύσεις".
Εκτός από τα σωματικά προσόντα που επιζητούσαν οι ιδιοκτήτες στο «Έμφραγμα» από το μοντέλο τους, τους κέρδισε και ο ενθουσιασμός του Ρίβερ για τα πιάτα του εστιατορίου.
Έτσι, ο Ρίβερ υπέγραψε με το εστιατόριο το συμβόλαιο συνεργασίας –ύψους 66 στερλινών ανά ώρα- στο οποίο περιλαμβάνονται φωτογραφήσεις και ένα διαφημιστικό κλιπ στο YouTube.
Πάντως, η αντισυμβατική διαφήμιση είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για το «Έμφραγμα»
Το ντεκόρ θυμίζει... νοσοκομείο, με τους πελάτες να υποχρεούνται να φοράνε ιατρικές ρόμπες πάνω από τα ρούχα τους, ενόσω ζυγίζονται από σερβιτόρες ντυμένες σαν νοσοκόμες.
Τα πιάτα δε, έχουν ονομασίες όπως «διπλό μπαϊπάς μπέργκερ» ενώ, όπως ίσως φανταστήκατε, δεν υπάρχουν καθόλου αναψυκτικά διαίτης...
Η ειρωνεία είναι ότι το εστιατόριο ίδρυσε ο... διατροφολόγος Τζον Μπάσο, που παλαιότερα ήταν υπεύθυνος για τη λειτουργία μιας αλυσίδας κέντρων αδυνατίσματος στην Οκλαχόμα(!)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια