Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναίκα γέννησε βάτραχο;

Μπήκε στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το παιδί της και λίγο αργότερα ανακάλυψε, ότι τελικά κυοφορούσε ένα βάτραχο.
Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για την παράδοξη ιστορία μιας γυναίκας από το Ιράν, που σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, "Εστεμάντ", έφερε στον κόσμο έναν ανθρωπόμορφο βάτραχο.
Ως πιθανότερη αιτία για την τερατογέννεση αυτή, η εφημερίδα δίνει την είσοδο κάποιου γυρίνου στο σώμα της Ιρανής, ενώ εκείνη κολυμπούσε σε βρόμικη πισίνα, ο οποίος με τους μήνες αναπτύχθηκε σε κανονικό βάτραχο.
Ειδικοί επιστήμονες ανέφεραν στην "Εστεμάντ", ότι το νεογέννητο πλάσμα διαθέτει ανθρώπινα χαρακτηριστικά, όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση του το σχήμα των δακτύλων και το μέγεθος και το σχήμα της γλώσσας του.
Στο παράξενο μωρό γίνονται γενετικές και ανατομικές εξετάσεις.
Ακόμη, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το πρωτοφανές γεγονός ούτε ακριβείς διευκρινίσεις γύρω από το πώς συνέβη.
Ωστόσο, αν ανήκετε στο γυναικείο πληθυσμό καλύτερα να προσέξετε πολύ την επόμενη φορά, που θα βουτήξετε σε κάποια πισίνα γιατί ποτέ δεν ξέρετε ...μπορεί να κυκλοφορούν γυρίνοι

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια