Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΖΩΔΙΑ 2018

2018. ΚΡΙΟΣ
Μια χρονιά που πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας ιδιαίτερα σε τομείς επαγγελματικής σταδιοδρομίας και κοινωνικής καταξίωσης και οικονομικής ασφάλειας.
Δύο Πλανήτες που μετακινούνται σε άλλα ζώδια, τότε οι μεταβολές είναι αισθητές και μάλιστα όταν είναι ο Κρόνος και ο Ουρανός.
Ο πρώτος από το 10ο οίκο πιέζει στο επίπεδο του επαγγέλματος και ο δεύτερος από το 2ο οίκο στα οικονομικά.
Η μακρά παραμονή το καλοκαίρι του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, που είναι και κυβερνήτης σας, φέρνει ριζική εξέλιξη σε φιλίες, συνεργασίες, ομάδες και συλλόγους με νέες δυνατότητες ως προς την ενεργοποίηση όλων των αυτών. Η τελευταία διέλευση αφορά όλους τους Κριούς ανεξάρτητα δεκαημέρου.
1ο Δεκαήμερο: Το 2018 επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε, κυρίως οι γεννημένοι τις 5 πρώτες μέρες, την άφιξη καταρχήν του Κρόνου και ύστερα του Ουρανού.
Ο Κρόνος φέρνει πίεση. Οι τομείς είναι εύαισθητοι γιατί αφορούν το επάγγελμα και την καταξίωση. Όσοι έχουν αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους θα υποστούν πιο αυξημένη πίεση και μάλιστα και επώδυνες. Οι άλλοι που έχουν δουλέψει και αγωνιστεί περισσότερο θα έχουν πίεση μεν ( μικρότερο μισθό, αλλαγή επαγγέλματος, πιεστικό κλίμα) . Όμως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και μάλιστα σε μετέπειτα χρόνο θα φτάσουν εκεί πους τους αξίζει. Ο Κρόνος δεν είναι εύκολος είναι όμως δίκαιος.
Ο Ουρανός έρχεται και σε όλους θα αλλάξει το οικονομικό τους υπόβαθρο ( κυρίως από μισθωτή εργασία) που θα υποστεί μία διακύμανση θετική ή αρνητική ή το αντίθετο. Εδώ δεν υπάρχει το ( δεν θελω τις αλλαγές ) εδώ πρέπει να τις ακολουθήσω γιατί πρέπει να γίνει η αλλαγή.
Πάντα το οικονομικό επηρεάζει και το συναισθηματικό οπότε έχουμε νέες σκέψεις, προτάσεις αλλά και αποφάσεις εδώ.
Ένα παράδειγμα: Είμαι σε μία οικονομική κατάσταση και σε μία σχέση. Κάτι από τα δύο θα αλλάξει ή και τα δύο. Θα έρθει κάτι το ξαφνικό που θα τα αλλάξει όλα και μπορεί να βρεθώ σε σχέση με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ή όχι.
Πρέπει να υπάρξει μία προετοιμασία από την αρχή της χρονιάς για τις αλλαγές. Το να αντιστέκομαι στην αλλαγή που επιφέρει ο Ουρανός είναι σαν επιδιώκω την επώδυνη αλλαγή.
Ότι και να έρθει είναι καλοδεχούμενο, έστω και δύσκολο, γιατί παιρνώ σε μία άλλη φάση οικονομικής απολαβής και διαχείρισης.
2ο Δεκαήμερο: Ανάλαφρο σχετικά το 2018 και νομίζω ότι το αξίζετε λόγω ότι τα προηγούμενα χρόνια υποστήκατε ένα Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Όλα αυτά πέρασαν, ότι υποστήκατε το έχετε πλέον διαχειριστεί οπότε να χαρείτε το 2018 με μεγαλύτερη σιγουριά. Όμως σας δίνει και το χρόνο για την προετοιμασία του 2019 που θα σας πλησιάζει τότε ο Κρόνος και πρέπει να σας βρει προετοιμασμένους.
Αυτό σας βοηθά το καλοκαίρι να απολαύσετε περισσότερο από τους άλλους την εξωστρέφεια, την άφεση, τον έρωτα και την φιλία.
3ο Δεκαήμερο: Τα ευχάριστα είναι ότι στα μέσα της χρονιάς κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες ο Ουρανός αλλάζει ζώδια και οι αλλαγές οι αρνητικές σταματούν. Σε εσάς βέβαια οι αλλαγές ήταν πιο ανεχτικές γιατί ως ζώδια μπορείτε και στα δύσκολα. Το ότι αλλάξατε ( φύγατε από ένα γάμο, μία εργασία, αλλάξατε σκέψεις, εμφάνιση) είναι μία νέα αρχή που είναι και εξέλιξη.
Για τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του δεκαημέρου έχουμε ένα Πλούτωνα να απειλεί. Ο τομέας είναι η καταξίωση.
Είτε επαγγελματική, είτε κοινωνική θα δοκιμαστεί. Εδώ όμως με ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό την κακή Ψυχολογία.
Η ψυχολογική κατάπτωση είναι μία διάσταση μη διαχείρισης γιατί ο Πλούτωνας πρώτα " κτυπά " τον ψυχικό είναι και μετά να ακολουθήσει η κατάρρευση. Επίσης η μεγάλη διάρκεια παρουσίας του, 2 χρόνια, είναι εξουθενική.
Τέλμα? Όχι αν υπάρχει η πίστη. Πίστη ότι αυτό είναι προσωρινά βασανιστικό αλλά αργότερα λυτρωτικό.
Έστω κι αν χάσεις την δουλειά σου ( που ούτως η άλλος σε βασάνιζε), θα ξαναχτίσεις μία καινούργια με καλύτερες προοπτικές και κυρίως ψυχολογικής ευχαρίστησης.
Για όλα τα Δεκαήμερα ο Δίας από το Σκορπιό, φέρνει ευκαιρίες σε δάνεια, κληρονομιές, αποζιμιώσεις, εφορία, ενοίκια και οτιδήποτε αποφέρει οικονομικές απολαβές εκτός εργασίας.
Θα φέρει και καλύτερη ψυχολογία, σεξουαλική διέγερση με καλύτερη ατμόσφαιρα.
Όπως έχουμε πει όλα αυτά ισχύουν μόνο γι αυτούς που κυνηγούν " την τύχη τους " και δεν τα περιμένουν έτοιμα. " Το κυνήγι της Τύχης " είναι για τους έξυπνους και για όσουν την θέλουν.
Τα παραπάνω αφορούν και τους Ωροσκόπους Κριούς.

2018. ΤΑΥΡΟΣ
Το 2018 είναι το πρώτο έτος της αλλαγής. Ξεκινά μία μακροχρόνια περίοδος με τον Ουρανό στο ζώδιο σας που σημαίνει ότι τίποτα δεν παραμένει όπως είναι στο παρόν.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ετοιμάζεστε για τις αλλαγές που θα γίνουν σε όλο το εύρος της ζωής ( εργασία, υγεία, γάμος κτλ) .
Επειδή οι αλλαγές δεν σας αρέσουν και επιζητάτε την σταθερότητα με τον Ουρανό δεν γίνεται σταθερότητα. Μόνο σταθερότητα στην αλλαγή.
Για να δείτε που θα σας επηρεάσει περισσότερο θα κοιτάζετε σε ποιον οίκο είναι ο Ήλιος εν αρχή. Προσοχή όταν είναι σε γωνιακούς οίκους 1,4,7,10 τότε οι αλλαγές θα είναι καταλυτικές.
Ας δούμε αναλυτικά.
1ο δεκαήμερο: Για εσάς ξεκινά πρώτα ο κύκλος των αλλαγών μια που ο Ουρανός από την αρχή του νέου έτους αρχίζει να σας επηρεάζει. Η προετοιμασία είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα στην " αχίλλειον φτέρνα σας " που είναι τα οικονομικά σας. Εκεί και σε ποιό οίκο όπως προείπαμε είναι ο Ήλιος θα υποστείτε τις αλλαγές. Όσο και αν αντισταθείτε το μόνο που θα πετύχετε είναι να τις κάνετε επώδυνες.
Ο Κρόνος από την άλλη είναι υποστηρικτικός σε θέματα, εξωτερικού, νομικών ζητημάτων, σπουδών και νομοθεσίας.
Μπορεί αυτά να φαντάζουν δευτερεύουσες καταστάσεις αλλά με τον Κρόνο όλο παίρνουν μία αξία.
Οι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν και φέτος την εύνοια του Δία που σημαίνει ότι θα δουν ευχάριστα όσο αφορά ένα γάμο, μία σχέση, μία συνεργασία. Το ξέρω ότι δεν θέλετε να δοκιμάσετε μία ευκαιρία που θα αλλάξει το στάτους αλλά πρέπει να το κάνετε.
2ο δεκαήμερο: Για εσάς το 2018 δεν έχει δυσκολίες μια που ο Δίας σας δίνει βοήθειες σε τομείς των συνεργασιών και του γάμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη λόγω ότι δεν σας αρέσουν τα ρίσκα, όμως αξίζει τον κόπο.
Οπότε είναι μία καλή χρονιά τουλάχιστον για μία προέκταση κάποιων σημαντικών στιγμών π.χ. μία γνωριμία, ένας γάμος κτλ.
Αν είσαστε σε φάση να κάνετε ένα γάμο είναι μία πολύ χρονιά και αντίστροφα, αν σκέφτεσαι ένα διαζύγιο θα γίνει με πιο ανώδυνο τρόπο.
Το καλοκαίρι με την μακροχρόνια παραμονή του Άρη στον Υδροχόο και στον 10 οίκο είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μία ανάπτυξη επαγγελματική και κατ" επέκτασιν κοινωνική. Από το Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2018 είναι ένα καλό διάστημα που δεν πρέπει να μείνει χωρίς να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Προσοχή μόνο σε μία νευρικότητα για την επιτυχία και μία παραπάνω ένταση με συνεργάτες και προϊσταμένους.
3ο δεκαήμερο: Εσείς πρέπει να ετοιμάζεστε για τον ερχομό του Δία στο δικό σας δεκαήμερο. Είσαστε και σε πλεονεκτική θέση γιατί θα περάσει δύο φορές λόγω της αναδρομής του με αποτελέσματα να έχετε διπλές ευκαιρίες.
Ένα άλλο θετικό είναι η αποχώρηση του Ουρανού από το προηγούμενο ζώδιο του Κριού που σας έφερε αρκετές αναστατώσεις με ξαφνικό τρόπο και με την εμφάνιση εχθρών και δυσάρεστων περαστατικών.
Και εσείς πρέπει να δοκιμάσετε με την πολύμηνη παρουσία του Άρη το καλοκαίρι στο 10ο οίκο σας, να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να πετύχετε την καλύτερη δυνατή επιτυχία.

2018. ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτή η χρονιά έχει κάποια καλά σημεία που πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε.
Καταρχήν ο Δίας κινείται το 2018 στο θέμα εργασία και υγεία που υποδηλώνει μία καλή ευκαιρία για να βρείτε μία εργασία ή να αλλάξατε εργασία με καλύτερες προοπτικές. Είναι ένα ετος που δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία χωρίς να την " ακουμπήσετε " εν αρχή. Στο θέμα της υγείας υπάρχει μία καλή περίοδος στο να βρείτε λύσεις, να κάνετε εξετάσεις ή να σας βοηθήσει μία θεραπεία.
Ο Κρόνος θα εισέλθει στον οίκο των οικονομικών που κυρίως έχουν σχέσεις με χρήματα των άλλων. Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε σωστές κινήσεις όσο αφορά εκκρεμότητες από δάνεια, εφορεία, αποζημιώσεις, κληρονομιές. Η σωστή χρήση κάθε " ανοιχτού παραθύρου " είναι αποδεκτή αν βασίζεται με ηθική ως προς την επίλυση. Αυτό σημαίνει ότι και τα προσωπικά σας χρήματα θα υποστούν πίεση και ίσως και συρρίκνωση.
Ο Ουρανός κινείται πλέον στο οίκο των κρυφών πραγμάτων, του φόβου και της ψυχολογικής δυναμικής. Εδώ κάποια πράγματα θα αλλάξουν, κρυφά πράγματα θα αποκαλυφθούν απότομα και η ψυχολογία θα παρουσιάσει αυξομειώσεις.
Εδώ όμως είναι η ευκαιρία όλο αυτά να τα μετατρέψετε ως μια επαγγελματική στιγμή ως έκφραση κυρίως από δυνατότητες υπέρβασης σε τομείς ψυχολογίας και κρυφών αναζητήσεων.
Το καλοκαίρι είναι μία κομβική περίοδος για τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο με την παραμονή του Άρη στο φιλικό Υδροχόο για πολύ χρονικό διάστημα. Οι ευκαιρίες μέσα από λόγους ή γραπτά και οι νέες εκκινήσεις λόγω σπουδών ή σε σχέση με το εξωτερικό ευνοούν το μέλλον σας.
1ο δεκαήμερο: Εσείς θα υποδεχτείτε τον Κρόνο πρώτoι και πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας συνναλαγές. Ίσως παρουσιαστούν πιέσεις σε τομείς που δεν μπορείτε να τα αμελήσετε κυρίως όταν έχετε ανοιχτά θέματα με εφορία, δάνεια κτλ. Είναι κομβικός παράγοντας ώστε να μην πιεστείτε και προσωπικά από την ψυχολογία που έχει να κάνει με την οικονομικές σας ανάγκες.
Ο Ουρανός πρώτα θα ξεκινήσει από εσάς και πρέπει να είστε έτοιμοι οτιδήποτε κρατείτε κρυφό θα φανερωθεί και οι άλλοι θα πληροφορηθούν σημεία σας που δεν θέλετε.
Θα αλλάξει η ματιά σας απέναντι σε ανθρώπους που τους είχατε σε καλή θέση δίπλα σας και οι παράγοντες της ψυχικής σας ζωής θα μεταβληθεί ανεξάρτητα την θελησή σας.
2ο δεκαήμερο: Εσείς είστε αρκετά τυχεροί καθώς μετά την πίεση του Κρόνου από το απέναντι ζώδιο του Τοξότη έφυγε και η ζωή σας παίρνει πιο ανάλαφρη ζωή. Ήρθε η ευκαιρία να στραφείτε καθαρά σε επαγγελματικά ζητήματα και να χειριστείτε τις ευκαιρίες που σίγουρα θα παρουσιαστεί. Δεν πρέπει να αφήσετε ευκαιρίες άγονες καθώς ο Δίας θέλει την παρουσία του " τυχερού " την κατάλληλη ωρα. Προσοχή στην αναδρομή του Διά από το ζώδιο του Σκορπιού σε κινήσεις και αποφάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Οι άλλοι Πλανήτες, Κρόνος και Ουρανός, δεν σας απασχολούν φέτος.
Πρέπει όμως να εκμεταλλευτείτε και την πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Υδροχόο το καλοκαίρι για να ανοιχτείται επαγγελματικά αλλά και να στραφείτε σε εξωτερικό ή σπουδές που θα σας εξασφαλίσουν σιγουριά και εξέλιξη.
3ο δεκαήμερο: Ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Τοξότη και ότι έγινε στις σχέσεις σας και στο γάμο σας ήταν για καλό. Τώρα ξεκινά μία νέα πορεία με κομβικό σημείο της εργασίας σας που πρέπει να ρίξετε λόγω Δία το βάρος σας. Αυτό θα σας δώσει περαιτέρω κίνητρο ευχαρίστησης ώστε τον επόμενο χρόνο ( 2019 ) να δημιουργήσετε μία καινούρια σχεσή ή ένα γάμο. Έχετε λοιπόν αρκετό διάστημα ξεκούρασης αλλά και ευκαιριών κυρίως το Καλοκαίρι με την μακροχρόνια παραμονή του Άρη στον Υδροχόο σε ευνοϊκό ζώδιο με εσάς. Τότε θα μπορείτε να πετύχετε τα αγόρια του ζωδίου επαγγελματικά, με θέματα του εξωτερικού ή μέσω σπουδών. Τα κορίτσια του ζωδίου μία σχέση με άτομο του εξωτερικού ή ανώτερης μόρφωσης.

2018. ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άλλη μία δύσκολη χρονιά που φέρνει νέες δοκιμασίες για το ζώδιο του Καρκίνου.
Όλα ξεκίνησαν το 2008 με τον Πλούτωνα, στην συνέχεια ήρθε ο Ουρανός και τώρα ο Κρόνος. Μία διαδρομή που επέφερε σημαντικές επώδυνες αλλαγές, θανάτους, θέματα εργασίας, γάμου και κυρίως Ψυχολογίας.
Ευτυχώς ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο που δεν ενοχλεί αλλά ο Κρόνος έρχεται για να απαιτήσει λύσεις.
Η πίεση που θα ασκήσει ο Κρόνος είναι σε εσάς και στην σύντροφο, σύζυγο/ος.
Εδώ θα έχουμε μία πίεση με το σκεπτικό του Κρόνου " είσαι έτοιμος για τις εξετάσεις για την σχέση σου ?"
Οι " εξετάσεις " όμως θα είναι δύσκολες και καταλυτικές.
Όσοι περάσουν θα ακολουθήσει ίσως ένας γάμος ή μία συμβίωση τουλάχιστον εφταετή. Οι άλλοι θα προβούν σε ρίξη.
Ο Κρόνος το 2018 θα επηρεάζει τον πρώτο δεκαήμερο αφού περάσει τρεις φορές ως διέλευση μαζί με την αναδρομή. Οπότε καταλαβαίνετε ότι η πίεση θα είναι τριπλή μες την χρονιά με πιο δύσκολη την πρώτη και την τελευταία.
Ένας άλλος Πλανήτης που πραγματικά τρομάζει είναι ο Πλούτωνας. Αυτός παίζει τον ίδιο ρόλο με τον Κρόνο σε σχέση με τον/την σύντροφο, τον γάμο αλλά και μία επαγγελματική συνεργασία. Εδώ όμως δεν θα περάσετε από " εξετάσεις ". Εδώ υπάρχει το " σίγουρο τέλος " για να έρθει η αναγέννηση.
Θα μου πείτε γιατί? Όπως έλεγε και ένας συνάδελφος αστρολόγος ο Χρήστος Άρχος είναι μία διαδικασία μύησης για όσους υποστούν το Πλουτώνιο " κτύπημα ".
Γιατί η Μύηση? Γιατί κάποια άτομα " πρέπει να επιτελέσουν μία εντολή ". Που σημαίνει κάτι το " Θεϊκό σχέδιο ".
Αυτό δεν σημαίνει ότι παραδινόμαστε αμαχητί και περιμένουμε την μοίρα μας. Όποιος δεν αγωνιστεί και δεν περάσει σε μία άλλη " διάσταση " εννοώντας σε ένα επίπεδο πιο πνευματικό θα " πονέσει " περισσότερο. Γιατί εδώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις που εκτός από δύσκολες είναι και πολλαπλές π.χ ένα διαζύγιο και παράλληλα απώλεια εργασίας.
Όλα αυτά εγκλωβίζουν τον άνθρωπο ως Ον και μετά έρχεται η ψυχολογική κατάρρευση.
Ίσως θα τα βρείτε λίγο τραγικά Όλα αυτά όμως όσοι έχουν γεννηθεί από τις 22/06 έως και τις 08/07 και εχουν περάσει επώδυνες καταστάσεις με καταλαβαίνουν απόλυτα. Οι υπόλοιποι Καρκίνοι πρέπει να ετοιμάζονται για όλα αυτά που θα έρθουν όχι με φόβο ( γιατί αυτό Θέλει ο Πλούτωνας ) που έχει επακόλουθο κάποιες βοήθειες π.χ. ψυχολόγο, ψυχίατρο αλλά με δύναμη.
Όλοι οι Καρκίνοι θα βιώσετε τις δυσκολίες αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα με όλα αυτά .
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Πιστέψτε με είναι μία σπουδαία διαδικασία γιατί θα φύγουν όλα τα " σκουπίδια " από πάνω σας και αυτό θα σας οδηγήσει στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.
Βλέπετε το Σύμπαν μεριμνά λειτουργώντας με Αρμονία.
Όπως λέει και ο Χριστός " οι μυημένοι στις δυσκολίες και με προσήλωση προς το Πατέρα μου θα με ακολουθήσουν στη Βασιλεία των Ουρανών ".
Όπως είχε αναφέρει σε μία διάλεξη ο φίλος Αστρολόγος Βασίλης Παπαδολιάς " με τον Πλούτωνα βλέπουμε το φίλο μας να μένει άνεργος, νομίζουμε ότι εμείς δεν θα πάθουμε το ίδιο, όμως με τον Πλούτωνα δεν γίνεται αυτό ".
Ο Πλούτωνας το 2018 επηρεάζει τους γεννημένους 09,10,11,12/07 και όσους έχουν πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια μεταξύ τις 15" μοίρας έως και την 20". Θα υπάρχει διέλευση δύο φορές με πιο δύσκολη την πρώτη.
Έχουμε όμως και δύο Πλανήτες που πραγματικά δίνουν τεράστιες βοήθειες. Ο Δίας από τον φιλικό Σκορπιό σας παρέχει ερωτική ανανέωση, ένα παιδί ή τύχη σε παιδί , αξιοποίηση ταλέντων, χαρούμενες στιγμές και κέρδη μέσα από τυχερά παιχνίδια ή κερδοσκοπικά προϊόντα π.χ. λαχείο, καζίνο, μετοχές κ.τ.λ
Είναι ευνοϊκό διάστημα κυρίως για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο για να έχετε ένα προσωπικό κέρδος αφού όμως πρώτα αξιοποιήσετε τις δυνατότητες σας και δεν τα περιμένετε έτοιμα.
Ένας άλλος πλανήτης πολύ σημαντικός ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς περνώντας πάνω από το Ήλιο σας ( αυτό αφορά το δεύτερο δεκαήμερο ) φέρνει ένα " Θαύμα ".
Όσο και να σας φαίνεται περίεργο υπάρχει μία " ανώτερη επίδραση " ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται ο Ήλιος που θα λάβετε το " Θείο Δώρο ". Αυτό μπορεί να αφορά την συνειδητότητα σας που θα λαμβάνει " ανώτερα ερεθίσματα " με πολλές κατευθύνσεις όπως όνειρα, διαίσθηση, ενόραση, μέντιουμ, αλλά έντονη πνευματική ζωή ( εκκλησία, μοναστήρια ).
Αυτά ίσως σας φανούν πώς δεν έχουν αξία μπροστά στα παραπάνω προβλήματα , όμως δεν είναι έτσι.
Και αυτό σας το λέω γιατί ανοίγεται μία " πύλη " που σας οδηγεί εκτός στο να ανεβείτε ένα επίπεδο νόησης να έχετε και καλύτερο μέλλον ζωής μέσω της διαίσθησης, της ενόρασης που είναι μία σπουδαία διαδικασία για την " γνώση των μελλούμενων " για την ζωή σας.
Με την διέλευση του Ποσειδώνα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε είτε με την μορφή σπουδών, σεμιναρίων, είτε μέσω διαβάσματος σε θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας, μεταφυσικής και ψυχολογίας.
Αυτό θα σας βοηθήσει στην μετέπειτα εξέλιξη της ζωή σας αφού ο Ποσειδώνας δηλώνει" μαθαίνω, αλλάζω και προσφέρω".
Ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο και το πρώτο δεκαήμερο να ετοιμάζεται να αλλάξει το πλαίσιο των φίλων, ομάδων, συνεργασιών, εξωστρέφειας και ερωτικών συντρόφων. Άτομα " από το πουθενά " θα εμφανίζονται, φίλοι που άλλοτε θα φεύγουν και θα έρχονται, δημοσιότητα, προβολή και μία αυτοικανοποίηση με την ζωή σας. Προσοχή όμως σε όλα αυτά γιατί έχουν " ημερομηνία λήξεως " αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν και ενδιαφέρον.
Τα παραπάνω αφορούν και όσους έχουν Σελήνη στον Καρκίνο, Ζυγό, Κριό και Αιγόκερω καθώς επίσης και Ωροσκόπο στον Καρκίνο.
Θα μου επιτρέψετε την παραπάνω ανάλυση γιατί ως Καρκίνος με Σελήνη στον Αιγόκερω έχω περάσει από όλα τα παραπάνω " στάδια μύησης " και Αναγέννησης οπότε είναι χρέος μου να σας μεταφέρω αυτές μου τις εμπειρίες μου.

2018. ΛΕΟΝΤΑΣ
Εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε εδώ και χρόνια σε μία κατάσταση αναμονής η οποία σας έχει οδηγήσει στην άφεση. Κάποιοι από εσάς είδαν ανατροπές σε σχέδια, σπουδές, σε θέματα εξωτερικού αλλά και μία δυσκολία όσο αφορά ζητήματα εργασίας και υγείας.
Το 2018 με την μετακίνηση του Κρόνου από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη στον Αιγόκερω έρχεται πίεση ξανά σε ζητήματα εργασίας, σχέσεις με τους προϊσταμένους και συναδέλφους, παραπάνω κούραση και μία ασταθής υγεία. Αυτά αφορούν το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς οι τρεις διελεύσεις του Κρόνου μέσα στο 2018 σίγουρα δείχνει πίεση και κόπο.
Ο Δίας στο ζώδιο του Σκορπιού δεν σας βοηθά αρκετά σε ζητήματα οικογένειας και ακινήτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε βοήθειες όπου είναι απαραίτητες και ευκαιρίες για την επίτευξη στόχων. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και προσεκτικά βήματα ιδιαίτερα σε αγοραπωλησίες ακινήτων, επισκευών, αλλαγή οικίας ή πόλης. Αφού ελέξετε όλες τις παραμέτρους των ευκαιριών θα μπορέσετε να κερδίσετε τον σκοπό.
Είναι έτος προετοιμασίας κυρίως για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο όσο αφορά τα παραπάνω ώστε στο τέλος του 2018 να έχετε καλύτερα αποτελέσματα με την είσοδο του Δία στον Τοξότη.
Ένας άλλος βοηθητικός Πλανήτης μέχρι τώρα ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο και για τα επόμενα 7 χρόνια θα αλλάξει το επαγγελματικό σας τοπίο. Ο πλανήτης των αλλαγών σε δύσκολη θέση για εσάς σας ετοιμάζει να αλλάξετε επάγγελμα ή μία απόλυση ή μία μετακίνηση σε άλλο μέρος. Αυτά όλα θα αλλάξουν και την κοινωνική σας θέση καθώς μία δύσκολη εργασιακή περίοδο φέρνει και υποβάθμιση από κοινωνικής πλευράς.
Θα μου πείτε ότι για εσάς που θέλετε να είστε στην κορυφή θα σας φανεί δυσάρεστο. Σίγουρα, αλλά από την άλλη ήρθε η σειρά σας να υποστείτε αυτή την δυσάρεστη περίοδο.
Όμως εσείς έχετε ένα πλεονέκτημα. Ότι θέλετε την κορυφή, τα αξιώματα και αυτό θα σας οπλίσει με δύναμη για να ξαναβρεθείτε ξανά εκεί που σας αξίζει.
Αυτό θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στις τρεις πρώτες ημέρες.
Ένας άλλος πλανήτης που πραγματικά πιέζει είναι ο Πλούτωνας που αυτή την στιγμή προσβάλλει τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται.
Από την μία υπάρχει μία δυναμική στην εργασία που έχει επιπτώσεις και στην υγεία ( υπερβολική πίεση, ψυχολογική ένταση) και από την άλλη πιο δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία.
Από πέρσι έχουμε τις εκλείψεις Ηλίου στο ζώδιο σας που έχει αλλάξει την συνισταμένη " απόλαυση της ζωής" κυρίως για όσους προσβάλλλονται από τις εκλείψεις.
Οι αλλαγές εδώ είναι μακροχρόνιες, έχουν καθοριστικές αλλαγές, μία " νέα ζωή ", αλλά και κινδύνους.
Το καλό νέο για το 2018 είναι η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Υδροχόο, όλο το καλακαίρι που μπορείτε να ξεκινήσετε συνεργασίες, να ερωτευτείτε και να νιώσετε την ολοκλήρωση με την εκπλήρωση μέσα από τις σχέσεις.
Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις, τις απότομες εναλλαγές των θέλω σας και να κινηθείτε δυναμικά σε πιο ουσιαστικούς δρόμους.
Σαν συμπέρασμα πρέπει να πούμε ότι το 2018 έχει περισσότερη δουλειά, κουραστικές ώρες με επιπτώσεις στην υγεία, αλλά και δημιουργία. Αυτό έρχεται μέσα από την οικογένεια, ένα ακίνητο, μία αλλαγή σε αυτούς τους τομείς αλλά και παραπάνω ερωτικό τοπίο μέσα από την δημιουργία σχέσεων κυρίως για τα θηλυκά άτομα του ζωδίου. Εξάλλου είναι και ο τελευταίος χρόνος των εκλείψεων που είναι και έτος ανασύνταξης των δυνάμεων.
Το πλεονέκτημα των ζωδίων της Φωτιάς που ανήκετε και εσείς είναι ότι στα δύσκολα είστε μαχητές, σας αρέσουν τα δύσκολα και δεν φοβάστε τις προκλήσεις.
Το 2018 είναι προκλητικό αλλά και δημιουργικό.
Τα παραπάνω αφορούν και τους Ωροσκόπους Λέοντες.

2018. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τα πιο τυχερά ζώδια για το 2018 αφού όλοι οι πλανητικοί συνδιασμοί είναι με το "μέρος σας".
Μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας ο Κρόνος φεύγει από τον Τοξότη και εσείς απελευθερώνεστε από ένα βάρος.
Η μετακίνηση του στον Αιγόκερω είναι αρκετά βοηθητική κυρίως στο ερωτικό τομέα και στο τομέα παιδιών και ταλέντων.
Αυτό δεν σημαίνει χωρίς κόπο απολαβές όμως έστω και με δυσκολίες θα κερδίσετε αυτό που σας αναλογεί.
Ένας έρωτας με μεγαλύτερο άτομο ( πάνω από 7 έτη ), ένα παιδί που δεν το περιμένατε, ένας καρμικός έρωτας, ένα ταλέντο που αξιοποιήτε.
Αυτά αφορούν το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου όπου πρέπει να προετοιμάζονται για δύσκολίες που θα αντιμετωπιστούν εύκολα, καθώς και για επεκτάσεις προσωπικές που θα τις διακρίνει μία μονιμότητα.
Ο Ουρανός καθώς μετακινείται στον Ταύρο που είναι πολύ καλό για εσάς, σας ανατρέπει όλο το φιλοσοφικό και νοητικό πλαίσιο και σας δίνει αναπάντεχες ευκαιρίες για σπουδές και για μάθηση. Ότι μέχρι τώρα το θεωρούσατε ως δεδομένο πάνω στο μαθησιακό σας υπόβαθρο ανατρέπεται και ψάχνεστε να βρείτε απαντήσεις πάνω σε φιλοσοφία, θρησκεία, μεταφυσική. Ίσως αυτό το θεωρήσετε δευτερεύον, όμως οι πιο μικροί σε ηλικία Παρθένοι θα ασχοληθούν με πρωτοποριακές μελέτες και εδώ αλλα και στο εξωτερικό. Δεν θα αναπαυτείται στις μέχρι τώρα επιθυμίες για σπουδές σε συγκεκριμένα πράγματα και σε προηγούμενες επιθυμίες σας. Τα ταξίδια θα είναι δεδομένα κυρίως για οικονομικες απολαβές που όμως δεν θα έχουν μόνιμη διαμονή αλλά θα μετακινείστε από πόλη ή χώρα.
Ο Δίας σας βοηθά το 2018 στο να πετύχετε πράγματα μέσα από συγγενικά και επικοινωνιακά κανάλια, να κάνετε σπουδές με μεγαλύτερη ευκολία και να σας ανοίξει η όρεξη για μάθηση.
Προσπαθείστε να δημιουργήσετε με τις ευκολίες της χρονιάς τις προϋποθέσεις για μία ανάπτυξή προσωπική αλλά και επαγγελματική μαζί με συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και σε επαγγέλματα π.χ. δημοσιογραφίας, μέσα μαζικής ενημέρωσης, δάσκαλος, καθηγητής, συγγραφέας, προγγραματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών κτλ. Οι γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν περισσότερο τα " ευεργετήματα " του Δία.
Η μόνη παραφωνία είναι ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο αντίθετο ζωδιο των Ιχθύων και σας δημιουργεί αυταπάτες, όνειρα δίχως προοπτική, σχέσεις με άτομα περιθωριακά, ψυχονευρώσεις κυρίως όσοι βρίσκονται γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.
Βέβαια και εδώ έχουμε ένα θετικό ότι έφυγε ο Κρόνος από το Τοξότη που έκανε τετράγωνο με τον Ήλιο σας και έτσι τα προβλήματα είναι λιγότερα.
Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ο " παραπλανητικός " Ποσειδώνας όταν κάνει στην διαδρομή του στον Ιχθύ δύσκολες όψεις με κάποιο δυσμενή πλανήτη, υπάρχει πόνος σωματικός και ψυχολογικός.
Το καλοκαίρι του 2018 ο Άρης από τον Υδροχόο, ανατρέπει καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, δίνει παραπάνω κούραση αλλά και ενέργεια για την αντιμετώπιση δυσκολιών. Το πιο σοβαρό είναι τυχόν θέμα υγείας ( υπερκόπωση, ίωση, πονοκέφαλοι, αιματολογική διατάραξη κτλ) που εδώ πρέπει να ερευνηθούν και άλλοι παράγοντες στο γενέθλιο χάρτη του καθενός για να αντλήσουμε
περισσότερες πληροφορίες.
Τα παραπάνω ισχύουν και για Ωροσκόπο Παρθένο.

2018. ΖΥΓΟΣ
Το 2018 επιγκεντρώνεστε επιτέλους στις επιθυμίες και στις ανάγκες τις δικές σας και όχι των άλλων.
Οι υπάρχουσες σχέσεις( επαγγελματικές, φιλικές, κοινωνικές, διαπροσωπικές) παίρνουν άλλο νόημα στη ζωή σας απ` αυτό που μέχρι τώρα κυριαρχούσε.
Παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.
Θα αναλάβετε σημαντικές ευθύνες τις οποίες και θα πρέπει να φέρετε " εις πέρας".
Ενεργά θα κρατήσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τα χόμπυ σας.
Οι δύο σεληνιακές εκλείψεις θα προσθέσουν τη πινελιά τους σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας......1. του Ιανουαρίου σας αποκαλύπτει επικοινωνιακά ζητήματα που σχετιζονται με συμφωνίες...2. του Ιουλίου ακτινοβολούν τα οικονομικά και η καριέρα σας....
Οι τρείς ηλιακές εκλείψεις επηρεάζουν..... ή μέν του Φεβρουαρίου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη τόλμη και τα ρίσκα για το προσανατολισμένο μέλλον σας, η του Ιουλίου σας ωθεί σε ριζικές αλλαγές εξαιτίας των βαθύτερων αναγκών σας, και ή δε του Αυγούστου επικεντρώνεται κυρίως στην επικοινωνία με την οικογένεια, τους φίλους και με την έκφραση του εαυτού σας μέσα από νέους τρόπους.
Αισθηματικά: Το 2018 θα κατανοήσετε εσείς και ο/η σύντροφός σας περισσότερο τα συναισθήματα του άλλου.
Ο Δίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την ανάπτυξη μιάς σχέσης.
Ο ρομαντισμός όπως και το πάθος θα είναι αυξημένα.
Παίρνοντας τα λάθη του παρελθόντος ως μάθημα, τώρα θα μπορέσετε να βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση, αρκεί να θυμάστε ότι πρέπει να διατηρηθούν οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας.
Ορισμένοι από εσάς Ζυγοί μου θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω, σχέσεις πού δεν εξελίσονται, που δεν έχουν μέλλον.
Καριέρα και Χρήμα: Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει σε θέματα διαχείρισης οικονομικών.
Η καλη διαχείριση από μέρους σας θα σας κάνει να έχετε ένα σταθερό εισόδημα για ολόκληρο το χρόνο.Η ώθηση της καριέρα σας είναι αυξημένη πρός τα επάνω γι αυτό χρειάζεται να μην παραμείνετε στο παρελθόν.
Οι επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν θα σας αποδώσουν το επόμενο έτος ( 2019).
Είναι μιά Καλή χρονιά για αγορά οικίας ή αυτοκινήτου.
Ίσως από το πουθενά εμφανιστούν δαπάνες που θα σχετίζονται με την οικογένεια ή τους φίλους.
Υγεία: Προσοχή χρειάζεται το 2ο τρίμηνο του 2018 σε θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με τον ψυχολογικό τομέα.
Ενεργοποιήστε τα χόμπυ σας προκειμένου να βελτιώσετε τη πνευματική και ψυχική σας υγεία.
Η άσκηση και η καλή διατροφή θα συμβάλουν ώστε να ξεκουραστήτε σωματικά, ψυχολογικά, πνευματικά.
Οικογένεια: Το 2018 σας καλεί να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό σε όλους.
Είναι κάτι το οποίο θα συμβάλει για την διατήρηση τών καλών σχέσεων μεταξύ της οικογένειας και των φίλων." Γίνε το είδος του φίλου που θα ήθελες να έχεις στη ζωή σου".
Ιδιαίτερη προσοχή δώστε σε ανθρώπους που σας περιβάλουν καθώς η επιρροή τους μπορεί να μην έχει θετικά αποτελέσματα στο " εγώ" σας.
Κρατήστε χαμηλό προφίλ και βεβαιωθήτε ότι οι ανθρωποί σας δίνουν σημασία στις αξίες σας.
Η κοινωνικότητα θα φωτίσει και θα γεμίσει την προσωπική πλευρά του εαυτού σας.
Θετικοί Μήνες: Φεβρουάριος, Απριλιος, Μαΐος, Ιούλιος, Σεπτέβριος, Οκτώβριος Νοέμβριος.
Αρνητικοί Μήνες: Ιανουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος Δεκέμβριος.

2018: ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2018!... ένα έτος ειρήνης και ηρεμίας με τον Κρόνο να βάζει το χεράκι του και να σας οδηγεί με χαμηλό προφίλ σε ριζικές αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.
Η δουλειά που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια αποδίδει τώρα και σας ξεκουράζει.
Επεκτείνετε τους οριζοντές σας τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.
Το 2018 η καριέρα και τα κέρδη που θα αποκομίσετε θα εκτοξευτούν.
Ότι καινούργιο δοκιμαστεί επαγγελματικά να ξέρετε ότι θα αγαπηθεί απο τυχόν συνεργάτες όπου στο τέλος του χρόνου θα σας προσφερθούν ανταμοιβές και προωθήσεις.
Ο Ουρανός περνώντας στο Ταύρο αλλάζει τη ζωή σας από τον Μάιο και μετά όσον αφορά τη σχέση σας με τον/ την συντροφό σας, τους συνεργάτες σας, όπως και αυτή με εχθρούς και αντιπάλους.
Δείχνει να απελευθερώνεται, ανεξαρτοποιείται - αλλάζει η χημεία που υπήρχε - και είναι μόνο η αρχή, αφού η διέλευση αυτή θα κρατήσει για χρόνια.
Θα είστε ελεύθεροι από πεποιθήσεις και πρότυπα που σας κρατούσαν κλειδωμένους και περιορισμένους.
Προσοχή στις προκλήσεις! ... θα τείνουν να σεισμοποιούν τη σταθεροτητά σας.
Νέα έργα ή σχέδια σε μοτίβο ονειρικό πραγματοποιούνται, αλλά καλό θα ήταν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.
Οι ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανοτητές σας και την αποτελεσματικοτητά σας θα είναι άπειρες - άλλωστε φημίζεστε και γι` αυτό.
Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία επέκτασης, ανάπτυξης, βελτίωσης και ευκαιριών με τον Δία να κόβει βόλτες στο ζωδιό σας, να σας ανοίγει πόρτες, να σας δίνει απαντήσεις αποκαλυπτικές και ουσιαστικές και πάνω από όλα μία ελπίδα για καλύτερο μέλλον.
Οι εκλείψεις του 2018 κάνουν την επαγγελματική σας ζωή να γνωρίσει στιγμές δόξας, και την προσωπική σας ζωή να κρίνεται σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.
Αισθηματικά: Ανάμεικτο φαίνεται το 2018 όσο αφορά τα αισθηματικά αφού οι ανατρεπτικές σας αποφάσεις και ενέργειες ωθούν τον/ την συντροφό σας μακριά.
Η Αγάπη και η αισιοδοξία που είχατε από πάντα για τη ζωή, θα σας γεμίσει με ρομαντισμό και πάθος.
Όσοι είστε μόνοι είναι πιθανόν να γνωρίσετε το άτομο με το οποίο θα θέλατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.
Όσοι είστε σε σχέση εκδηλώστε άφοβα τα συναισθηματά σας στο έτερον ήμισυ και αυτό θα σας παράσχει τη συναισθηματική υποστήριξη όπου και όταν την χρειαστείτε.
Η συντροφικοτητά σας θα βελτιωθεί σημαντικά και πολλοί θα επισημοποιήσουν σχέσεις.
Τα αληθινά συναισθήματα είναι εκείνα που θα διατηρήσουν τη σχέση σας ισχυρή μέσα στο χρόνο.
Πολύ καλό έτος για τεκνοποίηση για όσες το αποψασίσουν.
Οικονομικά: Το 2018 θα είναι καταπληκτικό έτος για τα οικονομικά σας έφοσον κρατήσετε αυστηρό έλεγχο στις δαπάνες που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
Ευνοούνται οι επενδύσεις σε μετοχές.
Παραμείνετε σταθεροί στο προυπολογισμό και στον οικονομικό σχεδιασμό που έχετε κατά νού.
Υγεία: Η υγεία το 2018 βρίσκει την ενεργειά σας σε υψηλά επίπεδα, το ηθικό σας ανεβασμένο τόσο που είστε ισχυροί τόσο διανοητικά όσο και φυσικά.
Απαιτούνται όμως μικρά διαλλείματα στην εργασία προκειμένου να μην αναπτύξετε άγχος.
Η χαλάρωση με μουσική δωματίου σε συνδυασμό με κεριά αρωματικά ή ένα θεραπευτικό μασάζ ή κοντινά ταξιδάκια θα σας αναζωογονήσουν.
Θετικοί Μήνες: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος Δεκέμβριος.
Αρνητικοί Μήνες: Απρίλιος Νοέμβριος.

2018. ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2018 όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από τον χρυσοκόκκινο ήλιο τού Τοξότη θα νιώσουν ή θα λάβουν ένα νέο είδος ενέργειας.
Οτιδήποτε τάραξε τη ζωή σας την προηγούμενη χρονιά φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος. Σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι.
Οι πλανήτες μετακινούνται σε ευνοικές θέσεις για σας.
Αγωνιστείτε και εργαστείτε προς κατευθύνσεις επιτρεπόμενες αν θέλετε να πετύχετε.
Η ήσυχη εξυπνάδα που διαθέτετε σας δίνει και την ικανότητα να γνωρίσετε και να εξελιχθείτε σε νέους τομείς, να γνωρίσετε νέους αξιόπιστους φίλους, νέους συντρόφους.
Τον Ιούνιο του 2018 ίσως αλλάξετε τόπο και ρόλο, κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους.
Καριέρα και Χρήμα: Η δημιουργικότητα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας.
Οικοδομείτε ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις για ένα επιτυχημένο έτος 2019 μια και περνά ο Δίας σε εσάς.
Εστιάστε τη προσοχή σας σε ανέντιμους συναδέλφους και αποφύγετε να μοιραστείτε μαζί τους τις ιδέες σας.
Αισθηματικά: Ωριμάζοντας πια, έχετε τον καλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων σας για αυτό σταματήστε να είστε παρορμητικοί και να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.
Προχωρήστε τη συντροφική σας ζωή σε αρμονία μια και το 2018 είναι ένα έτος αναπτυξιακό.
Η ειλικρίνια σας λέει πάντα τα πράγματα όπως είναι, που ίσως να ενοχλούν, μα τα λέτε όπως τα σκέφτεστε και δεν τα αλλάζετε με τίποτα.
Θα έχετε πολλές προσφορές αγάπης και πολλές προτάσεις γάμου οι οποίες θα είναι ακαταμάχητες,( πιθανόν να αλλάξουν τη ζωή σας) αλλά θα πρέπει να τις φιλτράρετε καλά προκειμένου να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις.
Θα σας πάρει χρόνο για να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο μια και αναζητάτε πάντα " τέλειο".
Ιούνιος, Ιούλιος κ Οκτώβριος είναι δύσκολοι μήνες για όσους είναι σε σχέση...θα προκληθούν παρεξηγήσεις ανευ προηγουμένου.
Όσοι είστε σε σχέση βοηθήστε να φύγουν τα σύννεφα παρεξηγήσεων που πιθανόν να σας έχουν απομακρύνει από τον/ την συντροφό σας.
Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σας.
Οικονομικά - Επιχειρηματικά: Απρογραμμάτιστα έξοδα ίσως παρουσιαστούν και η εξοικονόμηση χρημάτων για την κάλυψη τους ίσως είναι λίγο δύσκολη.
Το επίπεδο εργασίας θα είναι χαμηλό οπότε χαμηλά θα είναι και τα κέρδη από αυτή.
Δεν ευνοείται οποιοδήποτε νομικό θέμα προς λύσιμο.
Υγεία: Οι απαιτήσεις της οικογένειας ίσως περάσουν το θέμα "υγεία" σε δεύτερη μοίρα.
Η σωματική και ψυχική ενέργεια είναι μεν σε υψηλά επίπεδα, αλλά ενδέχεται να επηρεαστούν από θέμα διατροφής με πιθανή αύξηση βάρους.
Οικογένεια: Τα παιδιά σας θα αποτελέσουν πηγή ευτυχίας για εσάς πολλές φορές μέσα στο 2018.
Αποφύγετε όμως τα κυρίαρχα μέλη σε μια οικογένεια που σας επηρεάζουν αρνητικά.
Δώστε τη προσοχή σας και έχετε επαφή με ανθρώπους που σέβονται και ακούν αυτά που θέλετε να πείτε.
Θετικοί Μήνες: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος , Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Νοέμβριος.
Αρνητικοί Μήνες: Ιούλιος , Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος Δεκέμβριος.

2018. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια χρονιά που θα σας μείνει στην μνήμη για πολύ καιρό. Από την αρχή της χρονιάς έχετε πολύ αστρία στο ζώδιο σας καθώς δύο σημαντικοί πλανήτες δεν θα φύγουν από εσάς όλη την διάρκεια της χρονιάς. Με οργάνωση και ηρεμία μπορείτε να έχετε τις αλλαγές που θέλετε και που θα αντέξουν στο χρόνο. Ο Κρόνος σας κάνει ακόμα πιο οργανωτικούς και επιβάλλεται να κινήστε με πλάνο όλα θα εξαρτηθούν από εσάς. Από την άλλη ο Δίας θα σας βοηθήσει να διώξετε οτιδήποτε έχει φθαρεί από την ζωή σας, με τα εξάγωνα που θα κάνει στην διάρκεια τις χρονιάς με τον Πλούτωνα.Μην φανταστείτε ότι όλα αυτά θα γίνουν με εύκολο τρόπο, οι ανατροπές από τον Ουρανό θα είναι έντονες ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και στα οικονομικά.
Αυτοί που γεννήθηκαν το 1ο δεκαήμερο, από την αρχή της χρονιάς θα αισθανθούν τον Κρόνο τον κυβερνήτης τους στον Αιγόκερω που δεν θα τους αφήσει περιθώρια για επιπόλαιες κινήσεις. Όμως οι δοκιμασίες θα έρθουν με το χρόνο και απαιτείται πειθαρχεία. Το πολύ θετικό είναι ότι εσείς ειδικά έχετε όλα τα χαρακτηριστικά του Κρόνου όποτε όχι μόνο δεν θα σας βλάψει ο κυβερνήτη σας άλλα θα αναδείξει, με αργό ρυθμό βέβαια, ότι με κόπο και στέρηση έχετε δημιουργήσει. Ο Ουρανός σας από 15/5 έως αρχές Νοεμβρίου, σας κάνει να έχετε μεγάλη κινητικότητα σε ότι αφορά καλλιτεχνικά ή χόμπι, όπως και συναισθηματικά θέματα. Πολλές φορές θα περιστοιχίζεστε από ανθρώπου τελείως διαφορετικούς από εσάς και αυτό θα σας εξιτάρει. Οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι περισσότερες φέτος. Προσοχή τον Αύγουστο σε λάθος επιλογές και απροσεξίες. Στα οικονομικά θα έχετε αρκετές ανατροπές για αυτό προσοχή δεν πρέπει να ρισκάρετε. Όλα αυτά μπορεί να τα αναδείξει και έκλειψη Σελήνης στις 27/7, σε περίπτωση που δεν έχετε χειριστεί σωστά τα οικονομικά σας.
Το 2ο δεκαήμερο πάντα με την σκιά του Πλούτωνα επάνω του πέρασε σαρωτικές αλλαγές, πολλές φορές οι αλλαγές αυτές δεν μπορούσαν να αναχαιτιστούν. Πριν να έρθει ο Κρόνος όμως στο δικό σας δεκαήμερο, αυτό θα γίνει στο τέλος 2018, πρέπει να έχετε φροντίσει να βάλετε γέρα θεμέλια στους στόχους και στα σχέδια για το μέλλον. Ο Δίας σας βοηθά σε αυτό όποτε δεν θα έχετε δικαιολογία, εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις που κάνει με το Πλούτωνα και επωφεληθείτε να ανοίξετε τον κύκλο σας και να απλώσετε τα φτερά σας. Ο Άρης θα σας κάνει μαχητικούς τον Απρίλιο και πιθανόν είναι να σας δημιουργήσει κάποιες εντάσεις. Ξεπεράστε αυτό το χρονικό διάστημα χωρίς απώλειες, είναι πρόσκαιρο. Η έκλειψη στις 31/1 σας δείχνει ότι πρέπει να δώσετε προσοχή στα οικονομικά προς τρίτους όπως, εφορία, δάνεια, και γενικά χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστούν. Επίσης η έκλειψη Ηλίου στις 11/8 έχει αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά, πολύ πιθανόν του συντρόφου.
Το 3ο δεκαήμερο θα έχει ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον που κατά την διάρκεια του έτους θα επανεξετάζετε.
Ο Δίας σας βοηθά και εσάς από 23/1 μέχρι αρχές Απριλίου. Επίσης έχετε την εύνοια του και το φθινόπωρο όπου όλο αυτό το διάστημα θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι ώστε να μπορείτε να τα βγάζετε πέρα στις διάφορες αναποδιές που τυχόν προκύψουν. Ο Άρης τον Μάιο και τον Αύγουστο θα είναι ανάδρομος στο δεκαήμερο σας και έτσι πολύ πιθανό είναι να αγωνίζεστε για παλιές εκκρεμότητες η να προσπαθείτε με άτσαλο τρόπο να επιβληθείτε στο περιβάλλον. Στον αντίποδα έχουμε το Άρη σε ορθή φορά τέλος Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου όπου εκεί μπορείτε να δράσετε άφοβα. Το Νοέμβριο από 1-15 η ανάδρομη Αφροδίτη σας αναγκάζει για επανεξέταση στην καριέρα όπως επίσης πια άτομα κύρους και εξουσίας σας έκαναν καλό. Η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το δεκαήμερο σας μπορεί να τελειώσει μια σχέση ή μια συνεργασία αφού από καιρό ήταν προβληματική. Στον άξονα των οικονομικών σας χτύπα η έκλειψη στις 15/2 πολλές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να κάνετε τα ίδια λάθη με το παρελθόν που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και σας ταλαιπωρούν

2018. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία πολύ δυναμική χρόνια έρχεται για εσάς, παντού ανατροπές με δράση αλλά και αντίδραση. Οι αναζητήσεις και η ενδοσκόπηση βαθιά μέσα σας, που σας δημιουργεί ο Πλούτωνα στον 12 οίκο θα συνεχιστούν και φέτος. Αυτούς που θα επηρεάζει είναι οι γεννημένοι τελευταίες μοίρες του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι δεν θα αποφύγουν τις εσωτερικές εντάσεις και την αναμόρφωση στον τρόπο σκέψεις. Ο Ποσειδώνας στον 2ο οίκο με τρόπο, μερικές φορές μαγικό θα φέρνει κάποια έσοδα και έτσι θα μπορέσετε να μαζέψετε λίγο το χάος που επικρατούσε. Με προσοχή λοιπόν στην διαχείριση των οικονομικών, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ο Ουρανός σας προκαλεί και σας κινητοποιεί έτσι ώστε να προλάβετε τις απερχόμενες αλλαγές σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν θα λείπουν και συχνές μετακινήσεις είτε για θέματα δουλειάς είτε για εξορμήσεις με φίλους. Ένα είναι σίγουρο ότι το 3ο δεκαήμερο δεν θα βαρεθεί, θα βιώνει συνεχείς ανατροπές στην καθημερινότητα. Αξιοποιήστε την εξυπνάδα σας και ζήστε την ένταση με δημιουργικότητα. Ο Κρόνος σταμάτησε να σας βάζει φρένο σε ότι αφορά συλλογικούς χώρους, μπορεί πιο εύκολα να γίνει η συναναστροφή με ομάδες, συλλόγους, εταιρείες ή οργανισμούς. Οι παρέες έχουν πιο μεγάλη συνοχή και αισθάνεστε ότι δεν καταπιέζεστε. Για αυτό καλό θα είναι να μην απομονωθείτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου αφού μπορεί φέτος να έχετε φόβους και ανασφάλειες, προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την απαισιοδοξία σας. Ο Άρης είναι πρωταγωνιστής αυτή την χρονιά αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρίσκετε στο ζώδιο σας. Από 16/5 έως 12/8 και από 10/9 έως 15/11 έτσι λοιπόν θα αναλάβετε δράση, η μαχητικότητα θα είναι μεγάλη, προσοχή χρειάζεται στην παρόρμηση δεν πρέπει να τα βάζετε με όλους και με όλα.
Για το πρώτο δεκαήμερο ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στις 16/5 μέχρι τον Αύγουστο με αναδρομή από 25/6 έως 13/8. Σίγουρα εκείνο το διάσημα όσο και να θέλετε να παραμείνετε ήρεμοι δεν θα το καταφέρετε, όμως είναι μια πολύ αγωνιστική περίοδο για σας. Στην αναδρομή του Άρη ή δράση θα διοχετευτεί σε διόρθωση εσφαλμένων ενεργειών, γενικά θα σας έλεγα να μην είστε ανυπόμονοι και να μην γίνεστε επιθετικοί. Ο Δίας στο μεσουράνημα σας βοηθά στην καριέρα, γνωρίζετε ανθρώπους που σας βοηθούν σε κοινωνικό επίπεδο. Οι στόχοι σας προωθούνται και έχετε επαγγελματική πρόοδο. Εύνοια με την Αφροδίτη από την 17/1 έως τις 11/2, έλκετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι μία καλή περίοδο για να εκφράσετε τα αισθήματα σας. Μεγάλη επικοινωνία και ευχάριστες μετακινήσεις τον Μάρτιο, αρκετά φλερτ και μια ποιό χαρούμενη διάθεση. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί τον Οκτώβριο, η ανάδρομη Αφροδίτη σας δημιουργεί μια ανασφάλεια σε επαγγελματικό επίπεδο. Άλλα και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, μία σχέση που περιμένατε να εξελιχθεί με ένα πρόσωπο κύρους ίσως αργήσει άλλα έχει καλή εξέλιξη λίγο αργότερα.
Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι αποκαλυπτικές για εσάς και σας επηρεάζουν άμεσα. Η έκλειψη Σελήνης στις 31/1 σας δημιουργεί την αίσθηση ότι ο σύντροφο σας δεν έχει τα ίδια συναισθήματα με εσάς και αυτό σας προκαλεί απογοήτευση. Στις 15/2 η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο πολύ πιθανόν να δείτε ότι ή ανάγκες σας δεν καλύπτονται και η προσωπικότητα σας δεν λάμπει όπως θα θέλατε, μπορείτε να κάνετε αυτογνωσία και να βρείτε την χρυσή τομή. Στις 27/7 η έκλειψη Σελήνης έρχεται και σας δείχνει όλα τα κακός κείμενα που θέλατε τόσο καιρό να κρύψετε, σε ότι έχει σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αυτή η έκλειψη θα επηρεάσει τις αρχές του 1ο δεκαήμερου. Ενώ στις 11/8 θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας σαν αντίπαλους σας πολύ δικού σας ανθρώπους .Η κόντρα μεταξύ σας θα είναι δύσκολη και μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις.

2018. ΙΧΘΕΙΣ
Θα μπορούσα να σας πω χωρίς να υπερβάλω ότι τα σχέδια σας θα πάρουν σάρκα και οστά. Έχετε τον Δία μέχρι το Νοέμβριο που θα σας βοηθά σε κάθε ενέργεια που έχει σχέση με σπουδές ,ταξίδια. Καινούριες κουλτούρες, που θα θέλατε να ακολουθήσετε και όνειρα που θεωρούσατε ανέφικτα, ήρθε ο καιρός να τα πραγματοποιήσετε, άλλωστε δεν θα σας λείπει η αισιοδοξία. Ο Ποσειδώνας από την άλλη, σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και ιδικά για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, σας κάνει να έχετε εξαιρετικές εμπνεύσεις που δεν μένουν μόνο στο μυαλό σας αντίθετα μπορούν να περάσουν στην πράξη. Ο Κρόνος που θα επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, σταθεροποίει σχέσεις και συνεργασίες μέσα από ξεκαθαρίσματα που είναι αναγκαία για να προχωρήστε μπροστά. Ο Ουρανός από την άλλη αναστατώνει την κοινωνική σας ζωή. Από τα μέσα ???15/5 έως αρχές Νοεμβρίου, ξαφνικές μετακινήσεις και άνθρωποι τελείως διαφορετικοί από εσάς μπαίνουν στην ζωή σας. Δεν θα είναι πάντα εύκολα αυτά τα περάσματα στην διαφορετικότητα και μπορεί να αγχωθείτε. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα ανασφαλής για το 1ο δεκαήμερο από 16/5 έως 26/6. Ο Άρης βρίσκετε από 26/6 έως 13/8 ανάδρομος σε δύσκολη θέση για εσάς του πρώτου δεκαήμερου και θα έχετε εσωτερικές διεργασίες που θα σας αναστατώνουν και θα έχουν αντίκτυπο και στο περιβάλλον. Θα νομίζει κανείς ότι παλεύετε με παλιές ιστορίες και κάνετε σχέδια υπόγεια ή δέχεστε ύπουλες επιθέσεις. Η Αφροδίτη από 11/2 έως τις 6/3 περνά στο δικό σας ζώδιο και μέσα στο χειμώνα σας κάνει να λάμπετε και έχετε όλη την δυνατότητα να ζήσετε ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Επίσης από 5/10 έως 31/10 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας βοήθα να προωθήσετε σχέδια για ένα ταξίδι ή σπουδές, με προσοχή βέβαια σε παρορμητικές κινήσεις λόγω του Ουρανού στις αρχές του μήνα και λόγω του Άρη στο τέλος του μήνα. Η έκλειψη στις 31/1 σας δείχνει ότι πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, να μην εκτεθείτε σε κίνδυνο, άλλα και να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό σας χώρο. Στο ίδιο μοτίβο είναι και οι εκλείψεις στις 27/7, 11/8 που δείχνουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα σε θέματα υγείας οπότε μην αμελήσετε τον οργανισμό σας, και στην εργασία σας μπορεί να υπάρχουν ανακατατάξεις εκείνες τις περιόδους. Στις 15/2 θα έχετε αναστάτωση ψυχική αφού θα βγουν φοβίες που προσπαθούσατε μέχρι τώρα να διαχειριστείτε. Αντίθετα η έκλειψη στις 13/7 σας δίνει με ένταση ένα πάθος ερωτικό που θα σας κατακλύσει, και θα σας αλλάξει την μέχρι τώρα κατάσταση που επικρατούσε στην ζωή σας. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα θελήσετε να σπουδάσετε ή να μάθετε κάτι που έχει σχέση με την μεταφυσική ή κάτι εναλλακτικό.Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια