Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

2018 η χρονιά που αρκετοί θα ανέβουν επίπεδο πνευματικής αφύπνισης

⍆Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για την πνευματικότητα σε κάποιον που δεν έχει δουλειά.... Ζητήματα που για κάποιον δεν φαίνονται τόσο επείγοντα. Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε κάποια πράγματα που έγκεινται στη βάση αυτής της κρίσης; Το πρόβλημα δεν είναι η κρίση καθεαυτή, αλλά οι αποφάσεις που οφείλεις να λάβεις. Αποφάσεις που είναι ατομικές, συλλογικές, εθνικές, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η κρίση θα ρίξει τις μάσκες
Η κρίση δεν μας επιτρέπει να δούμε το σημαντικό, αλλά αποκαλύπτει τους φόβους μας και την αδυναμία μας να προσαρμοστούμε στις αλλαγές. Για να λάβει κάποιος τη φώτιση πρέπει να κάνει μεταβολή και να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι κοιτάζει πρόσωπο με πρόσωπο την ίδια του τη φύση - ότι αυτός είναι. Όποιος αναζητάει, στο τέλος ανακαλύπτει πως ήδη βρίσκεται σιγά - σιγά στην διαδρομή για την πνευματικότητα και την επίγνωση.
Αυτοί που θέλουν την επιτυχία μέσα από ανταγωνισμούς, κάνουν ένα τερατώδες σφάλμα. Το χρήμα, η εξουσία, ο αφανισμός της ανθρωπιάς, ο μηδενισμός και η καταστροφή είναι οι μεγαλύτερες αμαρτίες του ανθρώπου. Το καθήκον ενός πραγματικά αφυπνισμένου, είναι να αποτρέπει την καταστροφή των συνανθρώπων του, να δημιουργεί προϋποθέσεις για την κοινωνική ειρήνη, με την δύναμη της αγάπης να προσφέρει ανθρωπιά, να συνειδητοποιήσει ότι οι φόβοι του, τον έκαναν δούλο του χρήματος και της εξουσίας και να νιώσει απόλυτα ότι σε αυτό το χρονικό σημείο της ζωής του "εκπαιδεύεται" από τον δημιουργό του για να περάσει στο επόμενο επίπεδο πνευματικότητας.

Η πνευματικότητα τι άλλο θα μπορούσε να είναι, αν δεν έχει να κάνει με θρησκευτική πίστη; Έχει να κάνει με την ανθρώπινη γνώση και σοφία, με την ομορφιά, με την αγάπη, με το καλό και το δίκαιο. Πολλοί μιλούν για την πνευματικότητα, όμως ο καθένας εννοεί κάτι διαφορετικό.
Σε μια εποχή που αμέτρητα εξωτερικά ερεθίσματα διεκδικούν διαρκώς την προσοχή μας - ακόμη κι όταν δεν το θέλουμε-, που είμαστε συνεχώς σε «επικοινωνία», προσωπική ή μαζική, τα λιγότερο επικοινωνιακά και κοινωνικά «κομμάτια» του εαυτού μας μπαίνουν σε αναγκαστική αδράνεια, αν δεν τους αφιερώσουμε μερικές στιγμές ησυχίας.
Το σίγουρο είναι ότι το να αρνούμαστε κάθε είδους πνευματικότητα, είτε εκ πεποιθήσεως («Όλα τα εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο η επιστήμη και η λογική») είτε γιατί δεν υπάρχει χώρος και χρόνος στη ζωή μας γι’ αυτήν (και αυτό είναι μάλλον το συνηθέστερο), είναι σαν να αγνοούμε την ύπαρξη των δύσκολων ερωτημάτων της ζωής ή να αποφεύγουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Τίποτε, όμως, δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν θα βρεθούμε μπροστά τους εντελώς απροετοίμαστοι, όταν μια μεγάλη αλλαγή αναστατώσει τη ζωή μας....

Το 2018 είναι η χρονιά που αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο θα ανέβουν επίπεδο πνευματικής αφύπνισης
Όλα αυτά, που συνέβησαν από το 2010 ήταν το γκρέμισμα των πάντων, για κάθε τι παλιό, σάπιο, διεφθαρμένο για να στηθεί στη θέση του, κάτι αληθινό, διαυγές, καθώς η ανώτερη ευφυΐα ξέρει... Οι αναταραχές στα χρόνια της κρίσης που δυστυχώς δεν έχουν υποχωρήσει, η οικονομική ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει τεράστιες φόβους για το αύριο, φέρνουν τους ανθρώπους την νέα χρονιά πιο κοντά...
Ακόμη και στην αριθμολογία, το 2018 είναι έτος αφύπνισης καθώς το άθροισμα του είναι το 11. Ο αριθμός 11 θεωρείται ιδιαίτερος αριθμός και αποκαλείται μυστικός σε πολλές απόκρυφες παραδόσεις και κατά τη μεταφυσική ερμηνεία του, όταν το 11 επαναλαμβάνεται επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, η σειρά των αριθμών από το 1 έως το 10 εξέφραζε «το άθροισμα όλων των πραγμάτων», δηλαδή ολόκληρο το δημιουργημένο κόσμο. Το 11 λοιπόν, αφού βρίσκεται στην αρχή μιας ανώτερης σειράς αριθμών, συμβολίζει ένα επίπεδο γνώσεων υψηλότερο από το συνηθισμένο.

Ιδού τα συμπτώματα που θα βιώσουν όσοι ανέβουν επίπεδο πνευματικής αφύπνισης
  1. Θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στις ενέργειες γύρω τους.
  2. Θα έχουν έναν ενθουσιασμό καθώς θα αισθάνονται τα συναισθήματα και τα σωματικά συμπτώματα των άλλων ανθρώπων σαν να ήταν δικά τους.
  3. Ο κύκλος του ύπνου τους θα είναι πολύ διαφορετικός. Θα ξυπνάνε κατά τη διάρκεια του βραδινού τους ύπνου και το πρωί θα νιώθουν ευεξία, ενώ όσοι θα αντιδρούν στην πνευματική αφύπνιση θα αισθάνονται κουρασμένοι άσχετα από το πόσο πολύ θα κοιμούνται.
  4. Θα βλέπουν πιο έντονα όνειρα. Τα όνειρα θα είναι μερικές φορές τόσο αληθινά που δύσκολα θα τα ξεχωρίσετε από την πραγματικότητα. Πολλοί άνθρωποι θα καταφέρουν πραγματικά να ελέγξουν τι ονειρεύονται.
  5. Θα έχει την τάση για έντονη ενδοσκόπηση. Πολλά άτομα θα βγαίνουν για πολύβοη διασκέδαση λιγότερες φορές, ενώ θα αναζητούν περισσότερες φιλικές συζητήσεις σε ήρεμους χώρους.
  6. Θα αυξηθεί το ένστικτο τους. Το πιο κοινό παράδειγμα αύξησης του ενστίκτου είναι η κατάσταση όταν σκέφτεστε ένα συγκεκριμένο πράγμα και με κάποιον τρόπο το αποκτάτε ή σκέφτεστε ένα πρόσωπο και σύντομα έχετε νέα από αυτό το άτομο.
  7. Θα αυξηθούν οι ζαλάδες και οι πονοκέφαλοι γιατί το σώμα τους θα περνάει συναισθηματικές κρίσεις άλλα το επίπεδο ενέργειά τους θα την εξισορροπεί με αποτέλεσμα να "αυτοθεραπεύονται".
  8. Θα έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων.
  9. Οι καταθλιπτικοί θα αρχίσουν να ηρεμούν περισσότερο.
  10. Θα αισθανθούν την ύπαρξή τους στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. Θα μπουν στο πρώτο επίπεδο γνώσης του εαυτού τους και με αυτό το τρόπο θα αλλάξει η σημασία του χρόνου γι αυτούς.
  11. Θα ακούνε πολύ διαφορετικά από τους περισσότερους ανθρώπους.
  12. Οι πανικοβλημένοι και οι ανήσυχοι στο παρελθόν, θα αρχίσουν να κατανοούν ποιος ει ναι ο προορισμός τους σε αυτή την ζωή.
  13. Θα νιώσουν ότι είναι γεννημένοι ειρηνοποιοί.
  14. Θα μειωθούν σημαντικά τα πεπτικά προβλήματα τους, οι πόνοι στην πλάτη και θα βελτιώσουν την αύξηση βάρους.
  15. Θα εξαντλούνται όταν ξοδεύουν πολύ χρόνο με ανθρώπους που δεν θα έχουν πνευματική σύγκλιση.
  16. Θα προσελκύουν πιο εύκολα τα παιδιά και άλλα ευαίσθητα όντα.
  17. Θα αυξηθεί η ενεργειακή χρωματική τους απελευθέρωση, αντί για μαύρο και άσπρο.
  18. Τα ενεργειακά κέντρα τους θα τροφοδοτούνται πιο εύκολα και αυτό θα τους βοηθήσει στο ανέβασμα τον δονήσεων και της συνείδησής τους.
  19. Θα γνωρίσουν πολύ καλά τη διασύνδεση της ζωής.
  20. Θα αυξηθεί η δραστηριότητα στο Στέμμα του Κεφαλιού τους. Θα νιώθουν μια ενεργειακή αίσθηση η οποία μοιάζει σαν το ράντισμα.
  21. Θα κατανοήσουν πολύ εύκολα και θα πιστέψουν στη συγχρονικότητα της ζωής.
  22. Θα βιώσουν γεγονότα τα οποία αλλάζουν ολοκληρωτικά τη ζωή τους: Θάνατος, διαζύγιο, αλλαγή στο καθεστώς της δουλειάς, απώλεια σπιτιού, ασθένεια, και / ή άλλες καταστροφές - μερικές φορές μάλιστα, κάμποσες μαζί! Θα είναι οι δυνάμεις που θα τους κάνουν να επιβραδύνουν τον ρυθμό τους, να γίνουν πιο απλοί. Είναι οι δυνάμεις που θα τους κάνουν να διώξουν φόβους και προσκολλήσεις.
  23. Δυνάμεις που θα τους αφυπνίζουν θα μεγαλώνουν την αίσθηση της αγάπης και της συμπόνιας προς όλους.
  24. Θα γίνουν υπερευαίσθητοι στην ηλεκτρομαγνητική δύναμη ή το EMF.
  25. Θα προσελκύουν τραυματισμένες ψυχές ή ανθρώπους που χρειάζονται στερέωση.
  26. Θα είναι πιο συμπονετικοί ακροατές.
  27. Θα σχεδιάζουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βιώσουν την ισορροπία και την ολότητα.
  28. Θα μπορούν να διακρίνουν τις ενέργειες και να αλλάξουν την ενέργεια μέσα και έξω από αυτά.
  29. Θα βλέπουν πολύ πιο συχνά σημάδια, οράματα, «ψευδαισθήσεις», αριθμοί και σύμβολα.
  30. Θα έρθουν πιο εύκολα σε επαφή με τον δημιουργό - θεό τους. Θα νιώθουν ότι έρχονται σε επαφή με αγγέλους, πνευματικούς οδηγούς, και άλλες θείες οντότητες.
  31. Θα αυξηθεί η ανώτερη επικοινωνία τους. Θα νιώσουν έμπνευση και θα έχουν πληροφόρηση με τη μορφή γραψίματος, ζωγραφικής και ιδεών.
  32. Πολύ συχνά θα μιλούν « στον εαυτό τους». Αυτό θα είναι ένα καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας που αρχίζει στην ύπαρξή τους με τους εαυτού τους.
  33. Οι συνομιλίες θα αυξάνουν και θα γίνονται περισσότερο ρευστές , με συνοχή , με σημασία και νόημα. Μην ανησυχείτε δεν τρελαίνονται...
  34. Θα αισθανθούν τελείως κενοί από πάθη. Αυτό είναι καλό και ανήκει στο φαινόμενο της μεταμόρφωσις τους. Καλό είναι να αποδεχτούν αυτήν την στιγμή να μην «κάνουν απολύτως τίποτα».
  35. Τα όνειρα τους θα τους δίνουν πολλά μηνύματα για την κατάσταση της συνείδησης τους.
  36. Θα βιώσουν ποσοστιαία την έλλειψη φόβου. Θα περιορίσουν τον φόβο ότι κάτι κακό θα τους συμβεί και θα μειώσουν την ανασφάλεια ακόμη και για την επιβίωση τους.
  37. Οι πιο προχωρημένοι θα δημιουργήσουν το ενεργειακό αντίτυπο του εαυτού τους δηλαδή μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού τους που ενεργειακά θα είναι σε πολύ υψηλότερη δόνηση από αυτή που είναι ο συνηθισμένος τους εαυτός που υποφέρει από την έλλειψη.
  38. Θα ισορροπήσουν το κέντρο της καρδιάς τους. Το τσάκρα της καρδιάς τους, το ενδιάμεσο κέντρο που γεφυρώνει τα χαμηλότερα κέντρα με τα υψηλότερα, το απόλυτο σημείο ηρεμίας, όπου μπορούμε να βιώσουμε την δύναμη της αγάπης καθώς ενώνουμε 2 διαφορετικές ενέργειες: τον νου και το σώμα. Σε αυτό το κέντρο εμπεριέχεται μόνο θεραπεία, γαλήνη, ανακούφιση, θετικότητα και αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα.
Ο μόνος δρόμος για να γνωρίσει κάποιος ανώτερα επίπεδα αυθεντικής δύναμης είναι μέσω της ανώτερης πνευματικής του εξέλιξης.
Ο κόσμος αναδημιουργείται και έστω και αν η ανθρωπότητα υποστηρίζει λιγότερο ή περισσότερο την αλλαγή ή εναντίον της, αν γίνεται αντιληπτή μαζικά ή όχι, είναι πραγματικά ένα αμφισβητήσιμο σημείο καθώς η ταχύτητα μετάβασης στην σημερινή πραγματικότητα είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με του παρελθόντος. Κάθε προώθηση ενέργειας απαιτεί φυσική, συναισθηματική και πνευματική προσαρμογή στις νέες συχνότητες. Με άλλα λόγια θα πρέπει να ανταποκριθούμε και να προσαρμοστούμε σε κάθε γεγονός που έρχεται στη ζωή μας το 2018.
Καλή Αφύπνιση
Ευλογία και Δύναμη
Στ. Πλουμιστός
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια