Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση Ελλάδος Δεκεμβρίου 2017

«Μην κλαις. Οι καταραμένοι δεν κλαίνε» Ευγένιος Ο Νηλ
Ο μήνας Δεκέμβριος είναι εδώ γιορτινός και «εκρηκτικός». Τα προβλήματα με τους εξοπλισμούς και τις στρατιωτικές αγοροπωλησίες δεν βρήκαν σε καλό στην κυβέρνηση ενώ επιπρόσθετα ήρθαν και οι καταστροφικές πλημμύρες που απέδειξαν πως η χώρα είναι στον … «αυτόματο». Αν βάλει κανείς και την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα πως είναι μακράν η χειρότερη κυβέρνηση του Μεταπολιτευτικού κράτους.
Το «βαρίδι» στην κυβέρνηση λέγεται Πάνος Καμμένος και δυστυχώς φαίνεται πως έχουν βαλθεί να τον στριμώξουν για τα καλά. Ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να τον «καλύψει» αν και αυτά που θα βγουν δεν ξέρω αν καλύπτονται μιας και από τις 16/12 τα πράγματα ζορίζουν άσχημα. Ο «αριστερός» Αλέξης πάει Λευκό Οίκο, συνομιλεί με δημοκράτες όπως ο Κινέζος ομόλογος του, ο Αιγύπτιος Αλ-Σισι που ως γνωστόν… δημοκράτες δεν τους λες.
Από την άλλη ο Μητσοτάκης είναι λές και έχει πιει ίσα με 10 βάλλιουμ αφού τα ράδια κελαηδάνε για την Μαρέβα αλλά αυτός δεν τρέχει κάστανο… Από άνδρα που δεν υπερασπίζεται την γυναίκα του μην περιμένεις να σε σώσει.
Βεβαίως ένα τεράστιο πλήγμα είναι οι πλειστηριασμοί τόσο για την κοινωνία όσο και για την κυβέρνηση. Όπως είχα πει και προ ετών στον albedo : «τα σπίτια και οι κατασχέσεις σηματοδοτούν την λήξη της θητείας του».

Ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι για τον μήνα Δεκέμβριο 2017
Οι πρόοδοι «προειδοποιούν»: «Τιμή σ’εκείνους όπου στην ζωή των όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες». Κων. Καβάφης
Ο προοδευμένος HADES μιλά για προβλήματα από διαρκώς αυξανόμενους κινδύνους αλλά και μέσα από κακές πράξεις τρίτων. Σηματοδοτεί μια κατάσταση πως τα πράγματα θα πηγαίνουν ολοένα και χειρότερα. Τύχη θα έχει η χώρα μέσα από γεγονότα και προϊόντα που βγαίνουν από την γη (**πετρέλαιο, φυσικό αέριο) όπου μπορεί να έχουμε εξαιρετικά νέα σε μια τέτοια κατάσταση. Ζητήματα θα προκύψουν από μετανάστες αλλά και από μαζικές απολύσεις εργαζομένων. Η συμμετοχή του άξονα SO/KR βγάζει προβλήματα από μη σύννομες ενέργειες ατόμων που βρίσκονται σε κυβερνητικές ή κρατικές θέσεις. Έτσι τα εν λόγω άτομα θα επιδείξουν έλλειψη ήθους αλλά και ψυχραιμίας. Οι αποκαλύψεις θα έρθουν ακριβώς πάνω στην προσπάθεια τους να κρύψουν μυστικά. Όλο αυτό ως δομή αλλά και ως δράση θα συστήσουν μια κατάσταση ως οργανωμένο έγκλημα. Μια πυρκαγιά που θα κινδυνέψουν άτομα προφανώς δεν θα φταίει …η «κακιά ώρα»…
Ο πλανήτης της δράσης ο Άρης από πρόοδο μιλά για την επανάσταση ενάντια σε μια δύναμη που την θεωρούν κάποιοι μισητή. Μιλά για μια δύσκολη αρχή (σε τέτοια θέματα) αλλά που θα φέρνει σταδιακά τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της απάτης , ο Ποσειδώνας, μιλά για πράξεις με κίνητρο το μίσος αλλά και για απεργίες. Ενδεχομένως να έχουμε την χρήση όπλων ή των μέσων που διαθέτουν αστυνομικοί (χημικά, πλαστικές σφαίρες). Κέρδη αλλά και σκάνδαλα από εταιρείες που εμπορεύονται υγρά (*ορυκτέλαια, πετρέλαιο, οινοπνευματώδη ποτά κλπ).
Ο προοδευμένος KRONOS ισούται με WI και σηματοδοτεί σημαντικές προσωπικότητες και γεγονότα με κυβερνήσεις. Μεγάλη πίεση θα φάνε γιατροί, δικηγόροι, δικαστές και αστυνομικοί. Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να φανεί προς τους «θεσμούς» πως τηρεί τα «προβλεπόμενα». Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα φανεί πως δεν λειτουργούν όπως πρέπει αποκαλύπτοντας μεροληψία αλλά και «περίεργες» μεθόδους που ακολουθεί η ίδια η κυβέρνηση. 
Ο προοδευμένος Zeus μιλά για πυρκαγιές σε ιδρύματα ή σε χώρους που ανήκουν σε αυτά. Εκβιασμοί και φόβος για κάποιους να ομολογήσουν την αλήθεια.
Ο προοδευμένος Δίας μιλά για νόμους που προσπαθούν να δώσουν λύσεις. Μιλά για επικοινωνιακά ζητήματα πως η κυβέρνηση ξεπέρασε στόχους και μέσο όρο. Η κυβέρνηση βγάζει έξω ένα προφίλ άκρως επιτυχημένης.
Ο Βόρειος Δεσμός σηματοδοτεί ζητήματα με τα σχολεία. Η κυβέρνηση, άσχετα με τις συμφωνίες, θα υποστεί έναν εκβιασμό που θα βάλει «βαρελότο» στα θεμέλια της κυβέρνησης.
Το προοδευμένο Μεσουράνημα σηματοδοτεί ψεύτικες ελπίδες, εξαπάτηση αλλά και ένα αίσθημα απόρριψης-εγκατάλειψης. Ένας Έλληνας που θα λάβει μια τιμητική διάκριση-βράβευση. 
Το WI μιλά για έναν «αγώνα» των πολιτικών να «κερδίσουν» την κοινή γνώμη. Η κυβέρνηση θα ετοιμάσει ζητήματα καταστολής.
Ο Πλούτωνας μιλά για διπλωματικές διαδικασίες που τελικά θα επιφέρουν νευρικό κλονισμό και ταραχή στην κυβέρνηση. Θα ανασύρει όμως κρυμμένες ή μυστικές εταιρείες ή κονδύλια.
Ο προοδευμένος Vulcanus σηματοδοτεί μια απόπειρα να επηρεαστεί η κοινή γνώμη. Μιλά για αυταρχική διοίκηση και διακυβέρνηση ενώ θα υπάρξουν ισχυρές εκρήξεις.
Ο προοδευμένος Ερμής μιλά όμως για ειδήσεις και βαρβαρότητες και βανδαλισμούς αλλά και γενικά κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις. Σηματοδοτεί αλλαγές σε θέματα προνομίων μέσω της εργασίας.
Ο προοδευμένος Κρόνος υποδεικνύει μια σκληρή αντιμετώπιση της χώρας μας από τους άλλους.
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος μιλά για μια πάλη. Μιλά για κατάχρηση εξουσίας αλλά και εξαπάτηση μέσα απ’ αυτήν. Μιλά για συγκρούσεις και κοινωνικές αναταραχές. Σηματοδοτεί μια βίαιη έκρηξη, ένα τρομοκρατικό χτύπημα μεταξύ 5 και 18/12. Προβλήματα μέσα στις κοινοβουλευτικές ομάδες από ένα μέτρο, από μια διάταξη… που δεν ήξεραν τι έλεγε.
Ο Ουρανός ισούται με το γενέθλιο Μεσουράνημα και μιλά για έκρηξη του λαού και νευρική διέγερση. Μιλά για έναν λαό που είναι έτοιμος να επαναστατήσει. Ξαφνικές εντάσεις στο Στράτευμα και στα σώματα ασφαλείας.
Παράλληλα ο προοδευμένος Admetos σηματοδοτεί την αδυναμία της κυβέρνησης να βρει συμμάχους. Υποδεικνύει παράλληλα και ένα μεγάλο κίνδυνο για την χώρα.
Τέλος τόσο ο Cupidο όσο και ο Ήλιος μιλά για διαδικασίες εγκατάλειψης. Η δράση κάποιων ατόμων θα βάλει την χώρα σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν καταστάσεις και…συνειδήσεις: «Qualis rex, talis grex.» Δηλαδή ο λαός έχει τον Βασιλιά (**ή τον Πρωθυπουργό) που αξίζει.-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
Τα πράγματα είναι κάπως ζόρικα αφού ο τρανζιτ KRONOS μιλά για ξαφνικές εντολές αλλά και αποφάσεις –διατάγματα που σοκάρουν. Και αν νομίζατε πως το εμπόριο όπλων ήταν το «πρελούδιο» της κυβέρνησης …μην βιάζεστε έχει και συνέχεια. Οι «από πάνω» δηλαδή οι Θεσμοί θα απαιτήσουν περισσότερους πλειστηριασμούς και πώληση κόκκινων δανείων. Μιλά για την απώλεια μιας μεγάλης προσωπικότητας. Παράλληλα θα βγουν και άλλα πράγματα για την κυβέρνηση στην επιφάνεια με πρωταγωνιστή όχι απαραίτητα τον Καμμένο. Δεν αποκλείεται να «χτυπηθεί» γυναίκα της κυβέρνησης ή γυναίκα (ή συμβία) ατόμου που είναι εντός της κυβέρνησης. Αποφάσεις δικαστηρίων φέρνουν τούμπα τον «σχεδιασμό» της Κυβέρνησης.
Ο διελαύνων Hades υποδεικνύει κακούς τρόπους αλλά και κάποιους που τελικά είναι άξιοι της μοίρας τους. Μιλά για μια κυβερνητική ήττα αλλά και μια μήνυση.
Ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, του θανάτου μα και της αναγέννησης , ο Πλούτωνας, μιλά για βαθιές και ριζικές κοινωνικές αλλαγές. Ένα δικαστήριο ή μια απόφαση θα φέρει πολιτικούς να τσακωθούν άγρια μεταξύ τους. Παράλληλα διάφοροι πολιτικοί θα χρεωθούν στην συνείδηση του λαού τ’ αποτελέσματα από την μανία της φύσης. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε μια φυσική καταστροφή. Τα μυστικά σχέδια κάποιων μας βάζουν σε περιπέτειες.
Παράλληλα ο Zeus μιλά για συμβάσεις stage. Μιλά για σοβαρούς τραυματισμούς από πυρκαγιά ή πυροβολισμοί.
Ο πλανήτης των αποκαλύψεων ο Ουρανός μιλά για διάφορα «τεχνικά ή τεχνολογικά» τρικ που προσπαθούν κάποιοι να αποκρύψουν την αλήθεια. Έγγραφα αλλά και μαρτυρίες ανατρέπουν το ρου των γεγονότων.
Επιπρόσθετα ο Apollon σηματοδοτεί επιστημονικά επιτεύγματα από ελληνικά μυαλά. Το «θέατρο» κάποιων πολιτικών τελικά προκαλεί νοητική σύγχυση στον κόσμο. Η κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές θα εκφραστούν άσχημα για μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων.
Ο Δίας, που θεωρητικά πάντα, είναι ο μεγάλος ευεργέτης μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Αφού μιλάει για «στημένες κληρώσεις», για απώλειες χρημάτων μέσα από δάνεια και «εξυπηρετήσεις» αλλά και για τα «κοράκια» των πλειστηριασμών που θα διψάνε για αίμα.
Ο Poseidon μιλά για απόπειρα επηρεασμού για μια γνωμοδότηση, μια «καλή κουβέντα’ πως όλα βαίνουν καλώς. Ένα σημειωματάριο, κάποιες σημειώσεις, ένα «δεύτερο» ή η πρόσβαση σε κάποια αρχεία θα βγάλουν «λαυράκια».
Ο Βόρειος Δεσμός σηματοδοτεί επαφές με διπλωματικές επαφές με δικαστές, διπλωματικές αποστολές αλλά υποδεικνύει και προβλήματα από αντι-συνταγματικότητα νόμων και διατάξεων.
Ο Admetos βγάζει στην επιφάνεια και νέο «μεσάζοντα» (????). Γκρίνια από ανωτέρους και ανώτατους υπάλληλους και μια μεγάλη απώλεια ή ήττα της κυβέρνησης.
Τέλος ο Κρόνος σηματοδοτεί τον εξαναγκασμό για ένα τέλος. Μιλά για επενδύσεις που ουσιαστικά αντί να «φέρουν» χρήματα εντός της χώρας αυτές γίνονται για να λειτουργήσουν ως πλυντήριο….. Επιπρόσθετα η κυβέρνηση θα κάνει λανθασμένη χρήση των πόρων της.
Ο Ποσειδώνας μιλά για κατάχρηση χρημάτων μα και εξουσίας αλλά και εκτεταμένης δωροδοκίας. 
Μυστικές οργανώσεις κάνουν δύσκολη την ζωή των πολιτικών…
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια