Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

mystylerocks Greece My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες

Κοπέλες που αγαπούν την μόδα διαγωνίζονται καθημερινά, παρουσιάζοντας μέσα από το ντύσιμό τους, τo προσωπικό τους στυλ.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι η επιτροπή του “My style Rocks” που κρίνει και βαθμολογεί καθημερινά τις διαγωνιζόμενες.
H Ευαγγελία Αραβανή τις παρουσιάζει.
Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι Έλληνας φωτογράφος μόδας για περιοδικά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Λατρεύει το paramotor και έχοντας εκπαιδευτεί στο αλεξίπτωτο πλαγιάς, συμμετέχει σε διαγωνισμούς ανά την Ελλάδα κερδίζοντας συχνά την πρώτη θέση.
Το 2011 μάλιστα, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Paramotor Slalomania της Γαλλίας και κατέκτησε την 20η θέση. Τηλεοπτικά, έγινε γνωστός μέσα από το Next Top Model του ΑΝΤ1, στο οποίο είχε ρόλο κριτή. Το 2012, τον είδαμε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο 4 όπου μαζί με τον βαγγέλη Περρή και την Ευγενία Μανωλίδου προσπάθησαν να αναδείξουν το επόμενο ταλέντο.
Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη είναι Style Expert, Fashion Stylist & Designer, TV Columnist, Image Maker & Wedding Stylist. Yπογράφει την δική της συλλογή ρούχων και κρύβεται πίσω από το «STYLISHIOUS» Showroom, Press Office & E-shop με Έλληνες Σχεδιαστές & Fashion Brands.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Κύπρο. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ήταν πάντα μέσα στο χώρο της μόδας, αφού η οικογένειά του έχει μια επιχείρηση μόδας. Μετά τις σπουδές "Fashion Design and Garment Manufacture" μετακόμισε στην Αθήνα και εργάστηκε για ορισμένες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις μόδας ως σχεδιαστής και στυλίστας.
Παρουσιάζει τώρα τις προσωπικές του συλλογές με το brand του που ονομάζεται ''STELIOSKOUDOUNARIS'
Οι 7 παίκτριες του καθημερινού show, είναι γνωστές στο χώρο της showbiz ή της μόδας παρόλο που εσύ, ίσως να μην το είχες προσέξει. Λογικό βέβαια για κάποιες, αφού έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία τους εμφάνιση στο γυαλί.
Μήπως όμως σου θύμιζαν κάτι και δεν μπορούσες να θυμηθείς τι; Εμείς θα σου λύσουμε τις απορίες!
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Είναι 24 χρονών! Η Αλεξάνδρα διαθέτει δικό της ηλεκτρονικό μαγαζί με ρούχα και ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι είναι για να προβάλει την δουλειά της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μόδα και το σχέδιο! Τον Ιούλιο παντρεύεται τον αγαπημένο της, γνωστό πλαστικό χειρούργο, του Αριστομένη Γιαννόπουλου ο οποίος της έχει κάνει άψογο το πρόσωπο της, όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια…
Επίσης, είναι και ανηψιά του Ηλία Παναγιώταρου, βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Συμμετείχε σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαφημίσεις. Η διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας είχε διχάσει την κοινή γνώμη με τις sexy νοσοκόμες, που μία από αυτές ήταν και η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη του show.
Τζώρτζια Βαϊνά
21/11/1983
Ετών 34 και καταγωγή από Μετέωρα! Την Τζώρτζια την έχουμε δει και στο παρελθόν σε διάφορα video clip, αυτό όμως που λίγοι γνώριζαν είναι πως… είναι κολλητή φίλη της Ραμόνα.
Πρώην “PlayMate”; Γυμνές φωτογραφίσεις; Κι όμως, η Τζώρτζια Βαϊνά, το 2007, συμμετείχε στα καλλιστεία “PlayΜate” από τα οποία κέρδισε και τον τίτλο “Super Star”.
Μάλιστα,το 2009, η ίδια έχει εμφανιστεί και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή “ΟΛΑ”. Για περισσότερες sexy φωτογραφίες και βίντεο κάνε google search το “Γωγώ Βαϊνά”!
Ραμόνα Βλαντή
Είναι 33 ετών ιχθείς, και κατάγεται από τη Ρουμανία.
Ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 14 ετών.
Στα 19 της μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Business Communication.
Ο πρώην σύζυγός της είναι Έλληνας και μαζί έχουν δύο κόρες. Έχει το δικό της fashion blog.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ραμόνα απασχόλησε πιο πολύ από όλα τα κορίτσια μέσα στο ριάλιτι με τους καυγάδες και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Πριν από κάποια χρόνια διατηρούσε δικό της γυμναστήριο όπου και το έκλεισε για οικονομικούς λόγους, ενώ πλέον θέλει να δικτυωθεί ξανά στον χώρο της μόδας. Τώρα ο ΣΚΑΙ θέλει να την αξιοποιήσει και στο Survivor 2..
Ακόμα μία “PlayMate” στη λίστα μας! Η Ραμόνα μας είναι γνωστή από πιο παλιά, καθώς το 2007 (την ίδια χρονιά με την Τζώρτζια!) συμμετείχε στα Playboy Greek Playmates Awards.
Ιωάννα Τούνη
Είναι επίσης, 24 χρονών, με καταγωγή από Αλβανία. Η Ιωάννα είχε απασχολήσει στο παρελθόν με την θυελλώδη σχέση που είχε με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σιδεράκη, ήταν η δεύτερη μεγάλη σχέση του Γιάννη, μετά τη Νεσχάν Μουλαζίμ, γνωστού τερματοφύλακα στην ομάδα Τρικάλων, ο οποίος την παράτησε κι εκείνη έγινε έξαλλη. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και σκοπός της είναι μέσα από το παιχνίδι να αποκτήσει δική της σειρά με ρούχα… Λίγο ύφασμα, πολλά στην φόρα… καταλαβαίνετε… Ήταν για χρόνια “υποδοχή” σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, επομένως, αν έκανες ποτέ clubbing στην εν λόγω πόλη μπορεί και να ‘χετε ανταλλάξει ένα “γεια”.
Και η Ιωάννα φυσικά έχει υποστεί κάποιες επεμβάσεις για να βελτιώσει το πρόσωπο της
Υβόννη Ντόστα
Η Υβόννη Ντόστα είναι μοντέλο, fashion icon και πρόσφατα σχεδιάστρια beachwear.
Έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους οίκους, Hermes, Giza και Gianfranco Ferre, ενώ φιγουράρει σε δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών.
Με αφορμή όλους τους παραπάνω λόγους έχει δώσει συνεντεύξεις σε γνωστά sites και κανάλια.
Βασιλική Ρούσσου
Είναι 24 χρονών… Μία ανέμελη και «τρελή» Σαντορινιά! Πόσο τυχαία μπήκε στο παιχνίδι δεν ξέρω! Αλλά ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι ήταν χρόνια μοντέλο της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.
Μέσω της εκπομπής θέλει να προωθήσει την δουλειά της και να γίνει γνωστό μοντέλο! Με το καλό λοιπόν!
Η Βασιλική Ρούσσου με την ξεχωριστή ομορφιά, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling από τα 17 της χρόνια. Ίδρυσε με την μητέρα της την εταιρεία Marivee, ένα brand με ιδιαίτερα boho chic αξεσουάρ, όπου στις πρώτες συλλογές της συγκαταλέγονται κοσμήματα και τσάντες σε μοναδικά σχέδια και με ξεχωριστά υλικά. Συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενήσει σε στήλες τους η Lifo και το Fashion in Athens.
Βρισηίδα Ανδριώτου
Η ερωτευμένη… Βρισηίδα!
εκ Θεσσαλονίκης, πέρα από τα σωματικά κάλλη της που σε αυτή την ηλικία έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι σπάνιο, η νεαρή Θεσσαλονικιά έχει αψεγάδιαστο (no plastic) πρόσωπο και βλέμμα που παραπέμπει σε femme fatale μίας άλλης εποχής .
Μόλις 21 ετών ασχολείται με το modeling και θέλει να συνεχίσει αυτή την πορεία!
Ο προσωπικός της λογαριασμός γεμάτος στιλ και φωτογραφίες .
Ασημένη Μήτη:
Το ταπεινό κοριτσάκι του My Style Rocks, που δεν προκάλεσε ποτέ παρά μόνο με το pole dance της που συζητήθηκε πολύ! Η Ασημένη είναι μόλις 18 χρονών και σπουδάζει ιατρική! Μα 18 χρονών; Μπράβο….
Με την μόδα ασχολείται ερασιτεχνικά καθώς είναι αυτό που την χαλαρώνει και την ευχαριστεί! Μια στιλάτη γιατρός! Αν μπει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό θα δει πως όλες οι φωτογραφίες της αφορούν μόνο τον στύλο και τον χορό…
Γεωργία Μάλλιου
Ο δεύτερος «τσαμπουκάς» του My Style Rocks ετών 25… Το κορίτσι που με ένα βλέμμα μπορεί να κάνει κριτική επιτροπή και τηλεθεατές να γίνουν τούρμπο! Έχει τελειώσει δημοσιογραφία αλλά ασχολείται με την μόδα…
Δάφνη Νεοφύτου
Μπορεί να μην την θυμάσαι καν στο show, αλλά είχε επιλεγεί κανονικά και για λόγους υγείας (ή επειδή πάτωσε την πρώτη μέρα) τελικά δεν συνέχισε. Η Δάφνη Νεοφύτου ή αλλιώς Daphnia, είναι fashion blogger, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, και έχει χιλιάδες followers στο Instagram. Αν σ’ ενδιαφέρει η μόδα ίσως και να την ακολουθείς ήδη!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια