Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξυλοκόπησαν τον δολοφόνο της Δώρας

Και ο δολοφόνος της Δώρας είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου!
Μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με αλεξίσφαιρο γιλέκο - Είναι πατέρας ενός παιδιού και έχει φυλακιστεί δύο φορές στο παρελθόν για ναρκωτικά
Συγγενείς της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, οι γονείς της, τα αδέλφια της, αλλά και απλός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο δικαστήριο επιτέθηκαν στο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη που οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή.
Την ώρα, μάλιστα, που έβγαινε από το γραφείο του, συγγενέις και πολίτες ξυλοκόπησαν άγρια τον 58χρονο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν με δυσκολία να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό για να φύγει.
Η μητέρα της Δώρας ούρλιαζε «θάνατο στον δολοφόνο» ενώ ο πατέρας της άτυχης Εφοριακού «έλεγε αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κατάθεση – ομολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη…
φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Την πλησίασα για να της αρπάξω τη τσάντα. Εκείνη αντέδρασε και άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια. Ήθελα οπωσδήποτε τη τσάντα και το κινητό της για να πάρω τη δόση μου. Άρχισα να την κυνηγάω και να τη μαχαιρώνω όσες φορές μπορούσα, μέχρι να σταματήσει να φωνάζει βοήθεια. Όταν σταμάτησε να φωνάζει, την είδα μέσα στα αίματα, έσκυψα πήρα τη τσάντα και το κινητό,. Πήδηξα τη μάντρα του νεκροταφείου και άρχισα να περπατάω.
Σε έναν κάδο σκουπιδιών πέταξα το μαχαίρι και τη μπλούζα που ήταν γεμάτη αίματα. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πουλήσω το κινητό και να πάρω τη δόση μου. Μπήκα σε ένα λεωφορείο, δεν θυμάμαι σε ποιο και κατέβηκα στο Πολυτεχνείο. Περπάτησα μέχρι την Ομόνοια και μπήκα σε ένα κατάστημα όπου πούλησα το κινητό για 20 ευρώ ενώ 5 ευρώ βρήκα στη τσάντα της. Αμέσως πήγα και αγόρασα τη δόση μου, έκανα χρήση και έπεσα για ύπνο. Την άλλη μέρα, είδα στις τηλεοράσεις για τη νεκρή εφοριακό. Δεν ήξερα τι να κάνω».
Ο δράστης παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει κι άλλες κλοπές σε νεκροταφεία ενώ έφτανε στο σημείο να κλέβει φανοστάτες και καντήλια από τα μνήματα και να τα πουλά για χαλκό μόνο και μόνο για λίγα ευρώ για να αγοράσει τη δόση του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια