Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ξεχωριστά παιδάκια της διετίας

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά τον Μάιο του 2017 και θα γεννηθούν επίσης τα επόμενα δύο χρόνια, αποτελούν την σημαντική ομάδα των μελλοντικών ενηλίκων που έχουν ως χαρακτηριστικό τους το δίδυμο Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα/Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο.
Πρόκειται για ψυχές που θέλουν να δώσουν το δικό τους στίγμα στον κόσμο, και αξίζουν την προσοχή μας.
Ξεχωρίζουν για την επικύρωση των μοναδικών ιδεών τους ανάμεσα στους συνομηλίκους τους.
Είναι οι πιο εκπληκτικοί πρωταθλητές του αουτσάιντερ, και θα πάνε στα άκρα για όσους χρειάζονται τη βοήθειά τους.
Είναι εγγενώς έξυπνοι, αλλά και κάπως δογματικοί - τα δικά τους οράματα για το πώς ο κόσμος θα μπορούσε να γίνει ακριβώς όπως τον έχουν στον τρόπο σκέψης τους - με άλλα λόγια, ο τρόπος τους είναι ο μόνος τρόπος!
Για αυτούς τους τύπους παιδιών, αυτό είναι που πρέπει να γνωρίζετε: ότι σε προηγούμενη ζωή έβαλαν τους εαυτούς τους τελευταίους. Θα σας δώσουν το πουκάμισο τους, και ίσως και κάτι περισσότερο αν το χρειάζεστε. Έχουν αληθινά τα συμφέροντα του καθενός στην καρδιά, πρώτα απ 'όλα. Ζουν στο μυαλό τους, και στο μέλλον . Είναι οραματιστές και αληθινοί παρατηρητές της ζωής, αυτά τα ξεχωριστά παιδάκια.

Αυτή η διαδρομή έχει περάσει από το μυαλό και επειδή δεν φαίνεται να είναι αυτού του κόσμου, είναι κάπως αποσπασματική και χωρίς συναισθήματα για τα πράγματα.

Όπως έχουν ακραία αλτρουιστική συμπεριφορά αυτά τα παιδιά, είναι κάτι που λείπει - και αυτό είναι η απλή χαρά στη ζωή. Έχουν βγάλει έξω τους εαυτούς τους από την προσωπική τους εξίσωση - αναπτύσσοντας μια αίσθηση αυτο-αγάπης, καθώς και να μάθουν να λαμβάνουν αγάπη, θα βοηθηθούν πολύ.

Λόγω της έμφυτης αίσθησης της αποσύνδεσης στη ζωή, το πραγματικό μονοπάτι είναι να βρουν την αγάπη για τον εαυτό τους, καθώς και να βρουν ένα εσωτερικό παιδί που μπορεί να ξεχαστεί στην πορεία.

"Όλοι οι κόσμοι ένα στάδιο, και οι άνδρες και οι γυναίκες είναι απλώς παίκτες" ...
Ο Σαίξπηρ είχε δίκιο. Με αυτούς τους δεσμούς της Σελήνης, όλος ο κόσμος είναι και υπήρξε ένα στάδιο για πολλές ζωές. Έχουμε φώτα, έχουμε δράμα, έχουμε ένα στυλ! Εδώ είναι η βασιλική οδός - τουλάχιστον στο μυαλό, μια αίσθηση του δικαιώματος «από κούνια». Αυτά τα παιδιά πιθανότατα θυμούνται δικαιώματα από προηγούμενες ζωές. Από νεαρή ηλικία, αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο ότι είναι κάπως ξεχωριστοί. Φαίνονται να λάμπουν, εντελώς από το δικό τους εσωτερικό φως. Υπάρχει μια λάμψη στο μάτι, και μια ζεστασιά που ακτινοβολεί από αυτά τα παιδάκια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια