Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα όνειρα των ζωδίων για το μέλλον της ζωής τους

Ποια είναι τα βαθύτερα όνειρα που έχουν τα ζώδια για το μέλλον τους;
«Τα όνειρα είναι σαν τα θαύματα! Πρέπει να τα πιστέψεις για να γίνουν πραγματικότητα…»
Όλοι μας κάνουμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Φυσικά μία οικονομικά άνετη ζωή, υγεία για μας και αυτούς που αγαπάμε και αγαπημένους ανθρώπους δίπλα μας, είναι κοινά για όλους. Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο και βαθύτερο όνειρο που έχει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, ακόμα κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί κάποιες φορές; Ας δούμε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός αγωνίζεται για τα όνειρα του! Τα κυνηγά με ορμή, δύναμη και τόλμη και αν δεν ήταν τόσο παρορμητικός ίσως τα εκπλήρωνε όλα! Το μεγαλύτερο του όνειρο είναι η επιβράβευση για τα οποιαδήποτε επιτεύγματα του επαγγελματικά και προσωπικά, όπως επίσης και έναν ηγετικό ρόλο σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα όνειρα του Ταύρου είναι λιτά, με όρια και απόλυτα προσγειωμένα. Δεν τα κυνηγά με πάθος αλλά δεν κουράζεται ποτέ να προσπαθεί για αυτά. Οι αργοί ρυθμοί του πολλές φορές είναι «εχθροί» των ονείρων του.Μεγαλύτερη επίτευξη γι’ αυτόν θα ήταν μία ζωή με οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια αλλά κυρίως σταθερότητα. Δεν ζητάει πολλά, αλλά δεν αντέχει να χάσει ούτε ελάχιστα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το σπιρτόζικο Διδυμάκι έχει την απαραίτητη πνευματική αλλά και επικοινωνιακή ικανότητα, για να εκπληρώσει κάθε του όνειρο. Η δυσκολία του όμως να ολοκληρώσει μια εργασία αλλά η τάση σου να καταπιάνεται και να ονειρεύεται διαφορετικά πράγματα συνεχώς, του αλλάζει κάποιες φορές τα σχέδια.Το όνειρο του είναι να έχει μία πλούσια κοινωνική ζωή, να μην βιώσει ποτέ το αίσθημα της μοναξιάς, να είναι αγαπητός και εξελίσσεται συνεχώς πνευματικά περισσότερο από κάθε άλλον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που έχει πολλά όνειρα μεν, απόλυτα χειροπιαστά μεν. Η ανασφάλεια του τον εμποδίζει συχνά να τα κυνηγήσει αλλά η παρορμητικότητα του από την άλλη, του δίνει το «γκάζι» να τα επιδιώξει.Ακόμα κι αν μερικά Καρκινάκια δεν το παραδέχεται, όνειρο ζωής για αυτούς είναι η δημιουργία μίας ευτυχισμένης και αγαπημένης οικογένειας και ένα σπίτι που θα μπορέσει να νιώσει ασφαλής.

ΛΕΩΝ
Το Λιοντάρι είναι δημιουργικό ακόμα και στα όνειρα του, τα οποία συνήθως τα κατακτά αλλά τα «μεγαλώνει» κάθε φορά όλο και περισσότερο. Δεν είναι αχόρταγος, απλά έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα ταλέντα και την εσωτερική του δύναμη για να αγγίξει τη κορυφή.Όνειρο του είναι μία άνετη ζωή με πολλά χαμόγελα, καλοπέραση, έρωτα και γιατί όχι διασημότητα αλλά και αργότερα η απόκτηση πολλών παιδιών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος αν και στερείται δύναμης, θάρρους και ορμής, έχει την απερίγραπτη οργανωτική ικανότητα και το αξιόλογο μυαλό του ως συμμάχους για την εκπλήρωση των ονείρων του, τα οποία στηρίζονται μόνο στη λογική και στην απλότητα. Το όνειρο ενός Παρθένου, είναι μία ικανοποιητική ήρεμη ζωή χωρίς απρόοπτα, απόλυτα οργανωμένη, καλή υγεία αλλά σιγουριά στην επαγγελματική ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός κάνει πολλά όνειρα, για τα οποία όμως αλλάζει συχνά γνώμη ή προτεραιότητα και κάποιες φορές κουράζεται να τα κυνηγήσουν. Παρ’ όλ’ αυτά η γοητευτική προσωπικότητα του, αποτελεί το «κλειδί» για να πετύχει αυτό που θέλει.Βαθύτερη επιθυμία και όνειρο για εκείνον είναι η συντροφικότητα καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του, γι’ αυτό και ένα μεγάλο ποσοστό Ζυγών αυτό που θέλουν από τη ζωή τους είναι ένας γάμος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός κυνηγάει τα όνειρα του και δεν το καταλαβαίνει κανείς, αφού δεν διστάζει να το κάνει με κρυφούς και ίσως ύπουλους τρόπους. Έχει μία μοναδική ικανότητα να ξεκινάει από το μηδέν και αν επιστρατεύσει όλη του την εσωτερική δύναμη, να φτάσει στη κορυφή!Ο Σκορπιός ονειρεύεται μία καλή οικονομική ζωή και ακόμα καλύτερα αν προέρχεται από ένα πλούσιο γάμο ή κάποια κληρονομιά. Επίσης όνειρο του είναι η συναισθηματική σιγουριά αλλά και η ποιοτική σεξουαλική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης όταν βάζει ένα στόχο κάνει τα πάντα μέχρι να τον πετύχει και σχεδόν πάντα εκπληρώνει τα όνειρα του. Λέμε «σχεδόν» γιατί η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία του είναι δύο παράγοντες που τον οδηγούν στην αποτυχία.Το κύριο όνειρο του είναι σημαντικό κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Ακόμα κι αν αυτό δεν εκπληρωθεί ονειρεύεται σίγουρα μία ζωή με πολλά ταξίδια και διεύρυνση των πνευματικών του οριζόντων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόλο που τα όνειρα ζωής του Αιγόκερω είναι λογικά και προσγειωμένα, ορισμένες φορές η υπέρμετρη φιλοδοξία του μπορεί να τον κάνουν να «πατήσει επί πτωμάτων», προκειμένου να τα πετύχει.Το Αιγοκερίσιο όνειρο είναι να καταφέρει να φτάσει στα βαθιά γεράματα και το βιογραφικό του να περιέχει μία πετυχημένη καριέρα και μία αξιόλογη οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι οραματιστής και τα δικά του όνειρα δεν περιορίζονται στα συνηθισμένα όρια. Παρ’ όλ’ αυτά το πρωτοποριακό μυαλό του βρίσκει συχνά τον τρόπο για να τα εκπληρώσει.Μεγάλο του όνειρο είναι να καταφέρει να επιφέρει μεγάλες βελτιωτικές αλλαγές και στην προσωπική του ζωή εξελίσσοντας την σε όλους τους τομείς αλλά και να καταφέρει να παίξει σημαντικό ρόλο στα κοινά και στην ανθρωπότητα.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς ζει μέσα από τα όνειρα του και ακόμα κι αν εκπληρώνονται αυτός συνεχίζει. Ο λόγος δεν είναι η απληστία, αλλά η ασυνείδητη ανάγκη του να ονειρεύεται συνεχώς και να ζει το «παραμύθι» του. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο του όνειρο. Να καταφέρει να βιώσει το απόλυτο παραμύθι είτε στον έρωτα, είτε με άλλους ανθρώπους που αγαπά, ακόμα κι αν όλο αυτό βασίζεται σε ένα ψέμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια