Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εφιαλτικές προβλέψεις για το 2018

Σπάνια αρρώστια θα εμφανιστεί,  βιοτρομοκρατίας
Τι αποκάλυψε για το 2018 διάσημο μέντιουμ;
Ο Craig Hamilton – Parker έγινε γνωστός σε όλο τον πλανήτη, όταν προέβλεψε τόσο την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ.
Το μέντιουμ, λοιπόν, μιας και οδεύουμε σιγά – σιγά στο τέλος του 2017, «εμφανίστηκε» στο YouTube για να μας πει τα… οράματά του για την ερχόμενη χρονιά.
Το 2018 θα είναι ένα έτος πολιτικής αναταραχής και περιβαλλοντικής κρίσης που προκαλείται από δραματικές και άνευ προηγουμένου καιρικές συνθήκες.
Η έκρηξη του Βεζούβιου και η εκκένωση της Νάπολης.
Επίσης υπάρχει σοβαρός σεισμός στη Νέα Ζηλανδία.
Στην πραγματικότητα, το 2018 θα παρατηρηθει μια γενική αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας παγκοσμίως και σε απροσδόκητα μέρη που δεν έχουν σεισμό για χιλιετία.
Οι νότιες θάλασσες θα είναι αδιαχώριστες σε κάποια μέρη εξαιτίας της τεράστιας διάλυσης πάγου από την Ανταρκτική.
Άγριες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία με πλημμύρες στην Ινδία και την Κίνα.

Παγκόσμιες συγκρούσεις και τρομοκρατία
Η κύρια πρόβλεψή μου για το περασμένο έτος ήταν: "Ο Kim Jong-un θα πέσει από την εξουσία αργότερα μέσα στο χρόνο - ίσως τον Δεκέμβριο του 2017 ή τον Ιανουάριο του 2018" Ξέρω ότι μοιάζει να είμαστε στο χείλος του πολέμου, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι θα καταργηθεί από τον λαό του. Αυτό παραμένει μέρος των προβλέψεών μου για το μέλλον. Μίλησα επίσης για έναν αγώνα εξοπλισμών που συμβαίνει στην Άπω Ανατολή και πρόκληση από την Κίνα που αναγκάζει την Ιαπωνία να ξεκινήσει μια κούρσα εξοπλισμών. Είδαμε προκλήσεις από την Κίνα, έτσι αυτή η πρόβλεψη βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά. Προβλέπω επίσης μια "σοβαρή απειλή κλιμάκωσης των συγκρούσεων μεταξύ Κίνας και Ινδίας" - που συνέβη.
Επίσης, προέβλεψα "συγκρούσεις μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, καθώς οι δορυφορικοί υπολογιστές χτυπούν". Αυτό συνέβη πολιτικά αλλά και μέσω του πολέμου στον κυβερνοχώρο και της εκτεταμένης πειρατείας.
Τελευταία φορά μίλησα για δεξιές ταραχές στη Γερμανία. Και αυτό συνέβη και θα συνεχίσει να επιδεινώνεται μέχρι το 2018. Θα εξακολουθήσει να υπάρχει πολιτιστική διαίρεση στη Γερμανία και τη Γαλλία και θα παρατηρήσουν επιδείνωση των φυλετικών προβλημάτων και των ταραχών. Οι οπαδοί των προβλέψεών μου θα ξέρουν ότι πρόβλεψα την Αραβική Άνοιξη και τις πρώτες βιαιοπραγίες του «Je suis Charlie» στο Παρίσι. Στη σελίδα μου και στο βίντεο για τη Μέση Ανατολή είδα την ήττα της ISIS στη Συρία και στο Ιράκ - μια διαδικασία που συμβαίνει, αλλά, όπως εξήγησα, η Συρία θα μείνει σχεδόν ακατοίκητη. Επίσης πρόβλεψα ότι η Συρία θα χωριστεί. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί αλλά τώρα υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι αυτό τελικά θα συμβεί.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018
Ένα εμπορικό εμπάργκο με τη Βόρεια Κορέα θα αποτύχει. Οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν στη σιδηροδρομική γραμμή και θα γεφυρώσουν για να διαταράξουν τις εισαγωγές. Είχα ένα προφητικό όνειρο για τέσσερις ψηλούς πύργους που καταστράφηκαν από αεριωθούμενους. Φαινόταν λίγο σαν μιναρέδες τζαμιών, αλλά όταν ξύπνησαν, τους πήρα να είναι βιομηχανικά, πιθανώς στηρίγματα γέφυρας.
Ο λαός του θα καθαιρέσει τον Kim Jong-un. Το σώμα του δεν θα βρεθεί και κάποιοι ισχυρίζονται ότι επιβιώνει και φεύγει για να κρυφτεί στην Κίνα.
Πέρυσι πρόβλεψα μια «παγκόσμια επιδημία γρίπης» προς το τέλος του 2017 ή τις αρχές του 2018. Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και μπορεί να υπάρξει μια σύνδεση με τον βιολογικό πόλεμο που έχει απλωθεί σε πολλές χώρες από τη Βόρεια Κορέα που συνεργάζεται με μια τρομοκρατική ομάδα.
Η Αμερική κάνει μια μεγάλη στρατιωτική δέσμευση στην Ιαπωνία καθώς αποσύρεται η ειρηνευτική εντολή της χώρας. Η Ιαπωνία πληρώνει για την πρόσληψη αμερικανικών υπηρεσιών πυραυλικής άμυνας.
Η Ουκρανία κατηγορείται για παράνομη πώληση πυραύλων και πυρηνικής τεχνολογίας.
Οι μαζικές απάτες Bitcoin αποκαλύφθηκαν και έβλαψαν ότι χρηματοδοτεί την τρομοκρατία και τον πόλεμο. Μια γνωστή αμερικανική εταιρεία εμπλέκεται στο σκάνδαλο.
Οι τρομοκράτες κάνουν αεροπορική επίθεση χημικών όπλων από πολλαπλούς drones σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Αυτό θα μπορούσε να είναι το Λονδίνο ή το Βερολίνο - ή και τα δύο.
Πέρυσι πρόβλεψα μια χημική επίθεση σε ένα σχολείο. Ευτυχώς, έκανα λάθος, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι μια σχολική επίθεση που θα πάει να γίνει θα αποτραπεί την τελευταία στιγμή.
Το 2018 θα λάβει χώρα μια αποτυχημένη προσπάθεια ανατροπής του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και μια παγκόσμια επιδημία γρίπης που θα συνδέεται με τη βιοτρομοκρατία.
Τα δεινά που θα πλήξουν τον πλανήτη μας δεν σταματούν, όμως, εδώ:
Η Αμερική θα χτυπήσει τελικά τη Βόρεια Κορέα, ο Κιμ θα ανατραπεί από τους πολίτες του και ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο θα βυθιστεί.
Βλέπω, ακόμα, ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε βρετανικό αυτοκινητόδρομο, αλλά και ένα δεύτερο, χημικό αυτή τη φορά, είτε σε Λονδίνο είτε σε Βερολίνο.

Παγκόσμιες Οικονομικές Προβλέψεις 2018
Στις προηγούμενες προβλέψεις μου είπα: "Το 2017 βλέπω την Ιταλία σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Θα υπάρξει κατάρρευση στις ιταλικές τράπεζες, οι οποίες θα τραβήξουν το ευρώ προς τα κάτω. "Έχει αρχίσει να συμβαίνει καθώς η Ιταλία αναγκάστηκε να διασώσει δυο από τις τράπεζές της για 5,2 δισ. Ευρώ. Πιστεύω ότι οι ιταλικές τράπεζες θα προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα το 2018. Ωστόσο, πρόβλεψα επίσης πολύ μεγαλύτερες συνέπειες από ό, τι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά βλέπω μεγάλα οικονομικά προβλήματα στην Ευρώπη και σε άλλους παγκοσμίως. Έχω συμπεριλάβει αυτά τώρα για το 2018 δεδομένου ότι πρόκειται για διαδικασία που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί. Για το 2017 είχα προβλέψει ότι θα υπάρξει μια πτώση της χρηματιστηριακής αγοράς και την ανάκτηση κατά τη στιγμή της έκλειψης της 21ης Αυγούστου  2017. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να επηρεάσει τη μακροπρόθεσμη οικονομία, αλλά σημειώθηκε σημαντική πτώση και ανάκαμψη.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018
Μια ιταλική τραπεζική κρίση προκαλεί χάος στην Ιταλία και πολλοί χάνουν τα σπίτια τους.
Το ευρώ θα υποχωρήσει και προς τα τέλη του 2018 και το 2019 θα υπάρξουν ταραχές καθώς η απότομη οικονομική ύφεση θα συγκρατηθεί.
Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ θα πληγούν από το αδύναμο ευρώ, αλλά οι οικονομίες τους θα αναπηδήσουν γρήγορα και η λίρα και το δολάριο θα θεωρηθούν ασφαλείς παράδεισοι για διεθνή χρήματα και επενδύσεις.
Η Δανία και η Ιταλία αποχωρούν από την ΕΕ καθώς συντρίβεται το ευρώ.
Συνολικά το 2018 θα είναι ένα κακό έτος για τις παγκόσμιες οικονομίες. Θα δούμε μερικές μεγάλες εταιρείες σε μπελάδες.

ΗΠΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018
Μια προσπάθεια να κατηγορηθεί ο Donald Trump στα μέσα του 2018 αποτυγχάνει. Αντίθετα γίνεται πιο δημοφιλής.
Ο Ντόναλντ Τρμπμ θα ξεκινήσει μαζική εμπορική συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το Brexit, που θα ταρακουνήσει την ΕΕ. Η συμφωνία θα αφορά τα όπλα, τις υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και την αυτοκινητοβιομηχανία.
Ο μεθοριακός τοίχος του Μεξικού δεν θα κατασκευαστεί. Αντίθετα, θα αποτελείται από αεροσκάφη και αισθητήρες.
Οι ΗΠΑ θα χάσουν το εμπόριο στην Ανατολή, καθώς η Κίνα και η Ρωσία σχηματίζουν μια στρατιωτική και οικονομική συμμαχία ως απάντηση στη βόρειο κορεατική κρίση και τον προστατευτισμό των ΗΠΑ.
Η έκρηξη αναγκάζει ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο να βυθιστεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ορυχείο ή μια τρομοκρατική επιχείρηση.
Το δολάριο θα υποχωρήσει τον Φεβρουάριο, αλλά θα ανακάμψει. Η αμερικανική οικονομία έχει προβλήματα με τον πληθωρισμό και τα υπερτιμημένα αποθέματα. Οι μετοχές της Google πέφτουν.
Η Melania Trump μαζί με τα εγγόνια του Trump κυκλοφορούν ένα τραγούδι για να βοηθήσουν στην άντληση κεφαλαίων για μια φιλανθρωπική υπόθεση.
Οι ΗΠΑ θα νοικιάσουν πυρηνικά όπλα στην Ιαπωνία.
Θα υπάρξει μεγάλη πυρκαγιά στο Λας Βέγκας.

Οι ψυχικές προβλέψεις του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2018:
Θα υπάρξει ένα σκληρό Brexit, αλλά, πιέζεται από τη Γερμανία, η Ευρώπη θα υποχωρήσει την τελευταία στιγμή και θα επιτρέψει μια εμπορική συμφωνία. Ο Junker χάνει και «αποσύρεται». Η Βρετανία χτυπά τη δική της διασυνοριακή συμφωνία με την Ιρλανδία παρά τις αντιρρήσεις της ΕΕ.
Θα χρειαστούν πολλές απεργίες από τον Jeremy Corbyn που θα χάσουν την υποστήριξη των ψηφοφόρων.
Η Theresa May θα μείνει στην εξουσία.
Το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναπτυχθεί παρά τα παγκόσμια οικονομικά προβλήματα.
Ένα νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων θα ανοίξει στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηριζόμενο από χρήματα της κυβέρνησης. Μπορεί να φέρει το λογότυπο ενός κορυφαίου εμπορικού σήματος όπως το Austin Martin. Θα παράγει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τη μαζική αγορά για να αμφισβητήσει τη Volkswagen.
Πολλές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας θα έχουν στη Βρετανία. Η Βρετανία θα οδηγήσει τον κόσμο στην καινοτομία και μια νέα μορφή παραγωγής ενέργειας θα ανακαλυφθεί το 2018.
Ο πρίγκιπας Χάρι θα ανακοινώσει την εμπλοκή του στην πολιτική.
Δημιουργείται ένα νέο πολιτικό κόμμα.
Θα υπάρξει τρομοκρατική επίθεση σε βρετανική αυτοκινητόδρομο, στην οποία ένας δράστης πυροβολεί ανθρώπους που κρατούνται από εσκεμμένο τροχαίο ατύχημα.
Αεροπορικές εταιρείες πάνε πολύ άσχημα CORRECT - Monarch Airlines

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια