Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σεληνιακά φαινόμενα Ελλάδος Νοεμβρίου 2017

«Όπου υπάρχει συγκέντρωση της εξουσίας σε λίγα χέρια, εκεί κατά κανόνα αποκτούν τον έλεγχο άνθρωποι με νοοτροπία γκάνγκστερ.» Λόρδος Ακτον
Ο Νοέμβριος έχει δυο σεληνιακά φαινόμενα μια Πανσέληνο στις 4/11 και μια Νέα Σελήνη στις 18/11.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Αυτός που θέλει να ζει ήρεμα και ειρηνικά, δεν πρέπει να λέει όσα ξέρει ούτε να κριτικάρει ό,τι βλέπει.» Βενιαμίν Φραγκλίνος

Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου διακρίνουμε το Μεσουράνημα να μιλά για αλλαγές και διαφοροποιήσεις στην πολιτική ζωή. Ενδεχομένως να έχουμε μια τοποθέτηση σε θέση κάποιου πολιτικού. Επιπρόσθετα μιλά για αλλαγές της «τελευταίας» στιγμής σε νόμους και άρθρα νόμων. Διάφορα αιτήματα ίσως δεν γίνουν τελικά δεκτά.
Ο Ωροσκόπος μιλά για επιστημονικά φόρουμ και απόψεις που θέλουν να πληροφορήσουν τον κόσμο.
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ σημειοδοτεί επιδημίες αλλά και προβλήματα με μάζα, με το πλήθος που τελικά δεν ευημερεί. Σηματοδοτεί καταστάσεις ροκ που απαιτούν αυξημένα μέτρα φύλαξης και ετοιμότητα.
Αν κοιτάξουμε τον χάρτη της Πανσελήνου ως προς τον γενέθλιο της Ελλάδας θα δούμε πως η χώρα είναι στον «αυτόματο».
Ο Ωροσκόπος μιλά πως σε έναν πολιτικό χώρο τα γέλια και οι φιλοφρονήσεις θα αντικατασταθούν με βρισιές και βαριές προβολές ή αποχωρήσεις. Η χώρα ενδεχομένως σε ένα θέμα ελάσσονος σημασίας να πετύχει ένα καλό deal. Είτε από την μανία της Φύσης είτε από αμέλεια μια ομάδα ανθρώπων θα ζήσει κάτω από τραγικές συνθήκες διαβίωσης.
Το Μεσουράνημα είναι κάπως αποκαρδιωτικό αφού μιλά για εξαπάτηση μέσα από άλλους. Σηματοδοτεί προβλήματα με ταχυδρομικούς υπαλλήλους και μαθητές. Σηματοδοτεί μια κυβέρνηση με δουλοπρέπεια και πεσιμισμό. Δυστυχώς θα υπάρχουν «δημοκοπικές» μετακινήσεις πληθυσμών.
Τέλος το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗ μιλά για την πολιτική ή την κοινωνική εξέλιξη μιας γυναίκας. Μιλά για μια κυβέρνηση όπου πολλοί «εταίροι» την βάζουν σε μια κατάσταση καραντίνας. Κάποιες πολιτικές επαφές με το κοινό είναι χωρίς ουσία. Ζητήματα με την στρατιωτική ικανότητα κάποιων ή ακόμα και με την στρατολογία.
Κοιτώντας τον χάρτη της Πανσελήνου με το προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας βλέπουμε τον Ωροσκόπο μιλά για μια εγκατάλειψη από άλλους. Η επιτυχία έρχεται μέσα από μια συνεργασία. Προσοχή διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα δημόσιοι υπάλληλοι να αρνηθούν στην εκτέλεση εντολής.
Το Μεσουράνημα μιλά για την ικανοποίηση της κυβέρνησης για τις επιδόσεις της. Ένα μυαλό που «παίρνει» στροφές.
Τέλος το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για έναν θάνατο γυναικών (*κάτι σαν δίδυμες αδερφές, μάνα-κόρη κλπ) που θα προκαλέσει σάλο.

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα:
«Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.» Ζωρζ Κλεμανσώ
Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Νέας Σελήνης βλέπουμε το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ να μιλά για μια νέα και ειδική ρύθμιση αλλά και για τον χρόνο τέλεσης ενός μεγάλου γεγονότος. Μιλά για έναν όχλο βίαιο αλλά και για προβλήματα από κάποιους που είναι εθελοντές στρατιωτικής θητείας.
Το Μεσουράνημα υποδεικνύει την σύσταση ενός συμβουλίου για δημιουργία νέων επαφών αλλά και για προσχηματικές «επαφές».
Ο Ωροσκόπος βγάζει προβλήματα με οχήματα του Δήμου ή ενός κρατικού οργανισμού. Ο επικεφαλής μιας οργάνωσης, μιας επιτροπής ή ενός κόμματος ίσως δεχθεί απρόκλητη επίθεση. Απώλεια και σκάνδαλο κακοδιαχείρισης στο Δημόσιο. Να «φοβάστε» τους «μοναχικούς λύκους»…..
Μελετώντας τον χάρτη της Νέας Σελήνης σε σχέση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη βλέπουμε πως το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για έναν κλειστό κύκλο επαφών. Μιλά για άτομα που τείνουν στην βία αλλά αντιμετωπίζονται με «χαλαρή» διάθεση από την αστυνομία.
Το Μεσουράνημα μιλά για αλλαγές σημαντικές σε δημοσκοπικά ευρήματα ως προς την δημοτικότητα. Ένας πνευματικός άνθρωπος θα φάει λάσπη ή θα δεχθεί επίθεση.
Ο Ωροσκόπος μιλά για μια «κάθετη πτώση» της οικονομίας που τελικά «πριονίζει» τα φτερά της «ανάπτυξης». Γεγονότα εντός της χώρας που προκαλούνται από «τρίτους».

Τέλος ο χάρτης της Νέας Σελήνης ως προς τον προοδευτικό χάρτη της Ελλάδας είναι αρκετά διαφωτιστικός.
Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί οικονομική χασούρα. Μιλά για επαφές με βιομηχάνους και παραγωγούς αλλά που τελικά δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σηματοδοτεί επαφές με ηγέτες του στρατού αφού οι κινήσεις των άλλων μας δημιουργούν φόβο και αβεβαιότητα.
Το Μεσουράνημα μιλά πως επιφανή άτομα θα πρέπει να επιδείξουν μια επαυξημένη επαγρύπνηση και σχολαστικότητα σε ζητήματα ασφαλείας σε κινητά και υπολογιστές. Μιλά για άτομα που θα τα χειροκροτήσουμε εξαιτίας των δυνατοτήτων τους…..
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για μια χώρα που έχει ως αυτοσκοπό την επιβίωσή της και δίνει έναν αγώνα. Κάποιες κουβέντες ίσως αγγίξουν τον κόσμο.
KARL-HEINZ OTTINGER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια