Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι τσιγκούνηδες του Hollywood

Ορισμένοι σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, των οποίων ο τραπεζικός λογαριασμός μεταφράζεται σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια, παραμένουν Σκρουτζ.
Μεταξύ των πιο γνωστών τσιγκούνηδων του Χόλιγουντ φιγουράρουν οι Πάρις Χίλτον, Νικόλ Κίντμαν, Εύα Λονγκόρια, Μαντόνα, Γκουίνεθ Πάλτροου, Έντι Μέρφι, Βικτόρια Μπέκαμ, Κέρστεν Ντανστ και αρκετοί άλλοι. Απολαύστε την τσιγκουνιά τους!.....
1. Πάρις Χίλτον
Η απαιτητική χρυσή κληρονόμος προσπάθησε να μπει τζάμπα σε πάρτι του Έλτον Τζον, μετά τα Όσκαρ, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με τους διοργανωτές
2. Νικόλ Κίντμαν
Η αυστραλή ηθοποιός δεν αφήνει ποτέ περισσότερα από 5 δολάρια φιλοδώρημα, για γεύματα 300 δολαρίων, είναι και πολύ ψυχρή, αφού δεν κοιτάει καν τους σερβιτόρους και σπανίως τους απευθύνει κάποια λέξη, εκτός από την παραγγελία.
3. Εύα Λονγκόρια
Η… νοικοκυρά μάλλον έρχεται σε απόγνωση όταν είναι να βάλει το χέρι στην τσέπη αφού σχεδόν καθημερινά αφήνει το αυτοκίνητό της για πλύσιμο και δεν δίνει τίποτα στα παιδιά που το φροντίζουν. Μόνο μια φορά άφησε δύο δολάρια και έγινε πάρτι...
4. Γκουίνεθ Πάλτροου
Η γλυκιά κατά τα άλλα ηθοποιός αλλάζει μανικιουρίστες, αισθητικούς συχνά ψάχνοντας να πετύχει την καλύτερη τιμή. Κάνει έρευνα αγοράς η κοπέλα. Κακό είναι;
5. Μαντόνα
Η βασίλισσα της ποπ εκτός του ότι δεν αφήνει ποτέ μπουρμπουάρ είναι γνωστή και για τα σκληρά της παζάρια. Επί δύο χρόνια παζάρευε την τιμή ενός σπιτιού, που ήθελε να αγοράσει, μέχρι να καταφέρει να κατεβάσει την τιμή. Τα κατάφερε πάντως!
6. Έντι Μέρφι
Ο δημοφιλής ηθοποιός όχι μόνο αρνείται να αφήσει φιλοδώρημα, αλλά αρνείται και να πληρώσει τον λογαριασμό, επειδή θεωρεί ότι ως διάσημος, τους κάνει διαφήμιση που τρώει εκεί.
7. Βικτόρια Μπέκαμ
Η πρώην spice girl αλλάζει πολύ συχνά κέντρα ομορφιάς και αυτό γιατί, αφενός είναι πολύ απαιτητική κι αφετέρου όχι μόνο δεν αφήνει φιλοδώρημα σε αυτούς που την περιποιούνται, αλλά έχει και την αξίωση να μην πληρώνει!
8. Κέρστεν Ντανστ
Το κορίτσι του Spiderman, τακτική πελάτισσα σικ εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, ενώ κάνει λογαριασμούς των 250-300 δολαρίων, δεν αφήνει ποτέ φιλοδώρημα.

To αξιοσημείωτο είναι ότι οι απανταχού πικραμένοι σερβιτόροι έχουν δημιουργήσει και τη δική τους ιστοσελίδα, την bitterwaitress.com, μέσω της οποίας... διαπομπεύουν τους Σκρουτζ του Χόλιγουντ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια